16-09-03

Biskop Kjeld Holm igen på barrikaderne for de fremmede.

Biskop Kjeld Holm er blevet valgt som formand for det nyoprettede Foreningen for Etnisk Ligestilling.
En forening han for øvrigt selv har stiftet efter, at nævnet for etnisk ligestilling heldigvis blev nedlagt ved årsskiftet.
Foreningen lover, at den fremover vil markere sig i debatten om de fremmede.
Næstformand blev Mandana Zarrehparvar fra instituttet for menneskerettigheder.

Kjeld Holm kan snart være tilfreds. Der er nye moskeplaner i Århus. Hans allierede i denne sag, Rune Engelbreth Larsen præsenterer de nye planer i tidskriftet "Faklen" : I Faklen nr. 9 rejstes ideen om en centralt placeret stormoské med kuppel og minareter i Århus. Muslimer fra hele landet har naturligvis altid ønsket sig rigtige moskeer, hvor de åbent kan praktisere deres tro under rimelige vilkår i stedet for som nu at nøjes med afsidesliggende lokaler og huse, der end ikke er opført til formålet.

Der er omkring et halvt hundred moskeer i Danmark til at betjene landets største religiøse mindretal på over 105.000 muslimer. Kun én er bygget til formålet, og ingen af dem har de for moskeerne karakteristiske minareter. Til sammenligning har f.eks. de 101.668 medlemmer af alle trossamfund med vielsesbemyndigelse uden for folkekirken (bl.a. det jødiske, det katolske og en lang række øvrige anerkendte kristne trossamfund) ikke mindre end 679 kirker og sale fordelt over hele landet (kilde: Statistisk årbog 1998).
Læs mere >>

Hvem trækker i snoren?

Kjeld Holm og Djævlen selv

Detalje

Det spræller i Ayatollaens net!
(Klik på billedet for at komme til Kjeld Holm siden)
Se en større udgave af "Sprællemand Holm" (klik)

 

 

 

Georghine Sandhi har igen ramt lige i pletten. Islamforkæmperen Biskop Kjeld Holm er ikke andet end en marionet for den navnløse ayatollah, der symboliserer Islams erobringstogt. Ligesom landsforræderen Erik Scavenius ser han med beundring på Islams store sejre på vej til en nyordning i Europa