Gammel forside efter mordet på Theo van Gogh
arkiveret 16-12-2004
Archieved Front page van Gogh murder
This is an ARCHIVED front page.
Dette er en ARKIVERET forside.
Til Forsiden

L'assassinat du cinéaste Theo Van Gogh
Encyclopédie Theo van Gogh
Ayaan Hirsi Ali aurait pu être assassinée
Encyclopédie Ayaan Hirsi Ali
Hirsi Ali Weblog Francais

Index of all posts in English at Balder Blog & Balder.org
Balder Blog

Download Submission, Part 1 Theo van Gogh's controversial movie (43.9 MB) valid september 2007

 


Mohammed Bouyeri
Morder

Hvad van Goghs mor sagde på begravelsen
Filmen Submission er On Line

Morderens Afskedsbrev
Dyppet i blod

Morderens lange brev til Ayaan Hirsi Ali

 

Holland i dag: Theo van Gogh
Myrdet
Den hollandske filmskaber og Islam kritiker Theo van Gogh er blevet myrdet kl 9:00 i Amsterdam.
Han blev 47 år gammel.


Theo van Gogh

Theo van Gogh kørte på sin cykel da en mand åbnede ild fra kort afstand. Flere skud blev affyret (5/6) der blev også brugt kniv. Efter drabet bøjede gerningsmanden sig over offeret for at se om han var død. Ved en efterfølgende politi-jagt blev en politimand såret.

Gerningsmanden blev skudt i benet. Han efterlod et budskab på arabisk på liget.

Moskeerne er vores kaserner
Minaretter vores bajonetter
Kuplerne vores hjelme
De troende vores soldater

Tayip Erdogan
Tyrkisk ministerpræsiden
t

Muslimerne jubler

"En hyldest til martyren der har skudt Theo van Gogh!!
Sådan ender Zionisterne og deres håndlangere!"
Fra Hollandsk/ Marokkansk indvandrerforum
Jeg tror det anstødelige indslag er fjernet nu....
Nyt. Hele websitet er off line nu. På dette website var hele stanken af den muslimske subkultur tydelig. Hadet mod de hvide hollændere var ikke til at tage fejl af.


Job Cohen socialdemokratisk borgmester i Amsterdam: ikke stigmatisere!


Mordet skete nøjagtigt 911 dage efter mordet på Pim Fortuyn

gerningsmanden er MAROKKANER

Amsterdams Socialdemokratiske Borgmester Cohen: Vi skal ikke stigmatisere

Amsterdam er i dag lovløst område ejet af en muslimsk bærme og venstreekstremister.


På Internetsiden www.imam.nl krævede muhamedanerne et forbud mod Van Goghs film. Initiativtagerne ville overrække en underskriftsindsamling til 'anti-racistiske organisationer' og indenrigsministeren. Van Gogh grinede af det og tog det ikke seriøs.

Det fortælles at Marokkaneren efter nedskydningen skar halsen over på van Gogh med en stor slagterkniv. Derefter stak han med en mindre kniv en seddel fast på van Goghs bryst. Det viste sig senere at der stod en arabisk tekst på sedlen.

Mens han stod ved den døende affyrede han endnu et skud. En forbipasserende blev ramt. Gerningsmanden tog det med ro, han havde endda tid til en lille sludder med en person han mødte lidt længer hen ad gaden inden han roligt spankulerede retning Oosterpark. Han vidste at han intet havde at frygte fra den velafrettede hollandske befolkning.

Morderen er en ven af den 18 årige Samir Azzouz fra Rotterdam der blev anholdt sidste år mens han var ved at forberede et terroristisk angreb på et atomanlæg og en lufthavn.

Under en mindemarch i Amsterdam går aftes blev borgmester Job Cohen hujet ud. Han anses for at være medskyldig sammen med et stort antal venstreorienterede politikere der har skabt et klima hvor nationalister og antiislamister er blevet lovligt bytte for muslimer og AFA terrorister.

Cohen beskyldes også at have været med til at AFA terrorister for nogle dage siden kunne få held til at fordrive Michiel Smit fra Amsterdam. Politibeskyttelsen bestod kun af 4 mænd. Herhjemme kender vi lignende tilfælde hvor socialdemokrater på det nærmeste inviterede AFA terrorister når patrioter forsøger at manifestere sig.

I et væk blev indvandrer problemerne i Amsterdam forsøgt skjult. I nogle tilfælde forsøgte man at afholde voldtægtsofre at tale med pressen, mens man forsøgte at skjule etniciteten på gerningsmændene. Illusionen skulle opretholdes. Amsterdam er ved at blive en fæstning. I alle pengeinstitutter skal man gå gennem sluser, og der er posteret vagter ved banker og større forretninger. Overalt hænger skilte der advarer mod gaderøverier.

I cigarforetninger og supermarkeder lægges kondomer ikke frit frem, 'af hensyn til muslimske følelser'. Det til trods for at Amsterdam har en blomstrende sexindustri.. Overalt dominerer multikultur propaganda. Hollandske børn må ikke gå med det hollandske flag på tøjet i skolen. Det er nationalistisk, højreorienteret. 'Lonsdale tøj' er forbudt i flere skoler. En del børn omkring 10-12 år er blevet mishandlet af indvandrere. Myndighedernes svar: de har selv været ud om det!

Multikultur og rapbands støttes. En kvinde der udtalte sig en smule Islam kritisk i en kirke skulle for en dommer. Shariaen er de fakto ved at blive indført. I Holland har man endnu ikke gjort kvindelig omskæring strafbart....

Borgmester Job Cohen har endda forbudt forretninger og hoteller at flage med det hollandske flag.... (Ja det lyder utroligt men det er sand!)

Nu står politikerne i kø for at beklage "en enkelts sindsyg handling", mens andre mindre diskret antyder at det har været van Gogs egen skyld.

Lidt ballade om endnu et mord. Imens glemmer man de daglige overfald, voldtægter, røverier og ydmygelser de mindre offentlig kendte borgere bliver udsat for......

GEDAPO - GEDAnken POlizei Holland
Ronald Eissens connected to AFA Monitor Extreem Rechts og Stichting Magenta
Ronald Eissens
Suzette Bronkhorst, Network CyberHate
Suzette Bronkhorst
Ronnie Naftaniel President of the Zionist organization CIDI; Centrum Informatie en Dokumentatie Israël
Ronnie Naftaniel

fortsættert i højre spalteTheo van GoghTheo van Gogh
Murdered tuesday oktober 2 at 9 am in Amsterdam.

English translation of the Murderer's letter to Hirsi Ali

Download Submission Film
Van Gogh was riding his bicycle when someone opened fire from close range 5 or six shots were fired, and a knife was used as well . Afterwards the purpetrator bent over his victim to see if he was dead. In the following police chase one policeman got wounded.
The perpetrator a Moroccan was shot in his leg.
A note in Arabic was left on his body.

English readers see article at BNP website:
Another martyr added to the list

More about van Gogh in English here: Vitriol and celluloid


Michiel Smit
(Nieuw Rechts)

Det er ikke andet end få dage siden at Michiel Smit fra partiet Nieuw Rechts (Nyt Højre)
Arvtageren efter den myrdede Pim Fortuyns parti blev overfaldet i Amsterdam af venstreekstremister, der lige som herhjemme holder med muhamedanerne.

Han måtte afbryde sit besøg og blev ført bort af politiet.


Forholdene i Holland: Politimanden der skød gerningsmanden i benet skal forsvare sig i retten!

For et år siden skød og dræbte en ung Marokkaner en skolelærer i østen af landet.. Bagefter demonstrede muslimske elever for gerningsmanden og kaldte ham en helt.


Michiel Smit på besøg i Amsterdam tv. politibetjent th. venstreekstremist

2-10-04 DR TV avis kl 21:00 melder om mordet på van Gogh.
Morderens etniske baggrund nævnes ikke...

Hvis jeg kan få det ordnet juridisk kommer der ikke én eneste muslim til landet længere.
Myrdet af medierne og det politiske establishment.

Morderen har ikke lukket mundet op.
Hvem stod rent konkret bag mordet? Fortuyn var kritisk mod EU, mod Tyrkiets optagelse... Rygterne svirrer...
Bøsse men mod bøsseægteskab og adoption... Mange ukendte fjender.. The NWO var helt sikkert en af dem.


Pim Fortuyn

Mens alt dette foregår prøver Anders Fogh og company at bilde os ind at faren kom fra Saddam Hussein, og nu fra Iran, Syrien og Nordkorea. Sender politifolk og militær rund i hele verden, mens voldtægterne mordene og perkergaderæs der koster menneskeliv foregår hver eneste dag. Imens mordbølgen mod de europæiske befolkninger finder sted, holder det halve af medieverdenen etniciteten på forbryderne hemmelig.Kun TV2 fortalte i første omgang at den københavnske gaderæsmorder var anden generations indvandrer.
Vi kræver målrettet handling NU

Stop det udglattende integrations sludder, en enkeltbillet hjem til alle muhammedanske kriminelle.

Mere om Theo van Gogh på dansk her:

Den Onde Imam fra Amsterdam, og

Theo van Gogh aktuel med Islam kritisk film

Berlingske Tidende Kontroversiel filminstruktør myrdet


fortsat fra venstre spalte
Nogle bedrøvede ansigter, ritualerne skal følges, så går vi over til hverdagen igen..

Det er et socialt problem, det er ikke islam, det er synd for indvandrerne. Og den handlingslammede befolkning lader det ske og stemmer de samme socialdemokratiske landsforrædere til magten næste gang igen...

En mand i en rullestol der satte sig til modværge mod de muslimske bander med en pistol blev dømt til fængsel.

Diskrimination mod udlændinge, bare udtalelser? Tankepolitiet og MDI (pendant til danske DRC) med Ronald Eissens, Monitor Extreem Rechts, Stichting Magenta, MDI (meldpunt Diskriminatie Internet) og Suzette Bronkhorst (også aktiv i Network CyberHate) i spidsen står parat. I nogle kredse kaldes disse mennesker og deres institutioner for Gedapo (Gedanken-Polizei). Under krigen hed det Gestapo, men tanken er det samme. Nederland bliver også ofte og oftere stavet sådan her: Negerland.

Men i Holland kan selv sådanne små ordlege føre til anholdelse og straf..... (Jeg kan høre Jelved, Duetoft og en række andre savle: Sådan en ding müssen wir auch haben)

Eissens' AFA forbindelser er dokumenteret men alligevel kan han fortsætte legen, det hjælper selvfølgelig lidt at Eissens er Jøde og har tætte forbindelser til Anne Frank Stichting og CIDI (Center for Information og Dokumentation om Israel) hvis leder Ronnie Naftaniel også er en aktiv multikulturforkæmper. Jessica Silversmith (gift med en amerikansk Jøde tidligere medlem af Chilekomiteen) er siden 1996 direktør for Stasicentralen Meldpunt Discriminatie Amsterdam. Foreningen Magenta der angivelig har bånd med den jødiske frimurerorganistion B'nai B'rith (Hebræisk for 'Forbundets Sønner') er også del af det mudrede kompleks af holocaustreligiøse, Jøder, Zionister, 'antiracister', kulturradikale og venstreekstremister.

Begge de Jødisk / zionistiske organisationer er meget aktive aktører i forfølgelsen af politiske dissidenter og arbejder målrettet for muhamedanernes interesser i Holland. Senest er Eisens / Bronkhorst dog blevet kritiseret for at bruge langt mere energi på at forsvare jødiske, og langt mindre energi på at forsvare de muhamedanske indvandreres interesser.

Det hollandske PET bruger mere energi på at overvåge højreorienterede (hvor er de henne?) end muslimske ekstremister. Gerningsmanden er før blevet straffet for vold og havde forbindelser til ekstremister. Van Gogh havde været udsat for masser af dødstrusler..

Men det hollandske retsvæsen forfølger 'racistiske udtalelser' og 'forskelsbehandling'.

Til venstre: AFA plakat hvor de røde opfordrer til at myrde højrepolitikeren Geert Wilders.

Ingen stemmer på denne RACIST

6 kugler DRÆB ham.

Internationale Stalinister:

også Muslimerne har jævnligt truet Wilders med døden.


mere om Wilders længere ned.


Tirsdagaften i Den Haag: protestdemonstrationer mod mordet på van Gogh.

Men politiet tolererer ikke demonstranternes slagord: "Islamitter parasitter", og "eget folk først", og arresterede de formastelige 'højreekstremister'.

For et stykke tid siden sang indvandrere i en kæmpedemo i Rotterdam Hamas, Hamas, Jøder skal have gas. Da var forståelsen og tolerancen meeeeget større...

Islamisk gruppe truer med gengæld for angreb mod islam i Holland

DUBAI (Reuters) - En ukendt islamisk gruppe har truet med at udføre angreb i Holland, efter at en række angreb på muslimske bygninger der. Dette ifølge en erklæring der blev lagt på Internettet i tirsdags."VI spørger Jer for sidste gang, og I har stadigvæk en chance for at stoppe med at angribe vores moskeer, skoler og fælleskaber... inden I betaler en dyr pris, sagde Islamic Tawhid Brigades i en erklæring der blev lagt ud den 9 november på en hjemmeside brugt af islamister. Der har været adskillige angreb mod hollandske moskeer. En bombe beskadigede en islamisk skole i et område i det sydlige Holland i mandags."VI vil ikke stå med hænderne i skødet, og vi vil lade den hollandske regering og befolkning betale dyrt," sagde El Tawhid i en erklæring hvoraf autenticiteten ikke kunne bekræftes.Gruppen har taget ansvaret for sidste måneds bombninger på den egyptiske Sinai halvø, men har ikke været sat i forbindelse med dette angreb fra officiel side. Kilde

 

 

Sidste nyt:


Gerningsmanden Marokkaneren Muhammed Bouyeri

onsdag 3 nov 2004, 18:02

Det hollandske politi har arresteret 8 personer i forbindelse med mordet på Theo van Gogh, og der er blevet udført 5 ransagninger. Arrestanterne er mellem 19 og 27 år gammel, 1 algerier, 6 marokkanere og en spansk/marokkaner.Bøger computere og fundamentalistisk literatur blev beslaglagt.

Morderen og nogle af de anholdte var allerede under observation.
Det er allerede nu klarlagt, at morderen handlede ud fra fundamentalistisk muslimske motiver.


Onsdag 3 november: Marokkanere spytter på portræt af van Gogh.

Læs mere og se billedet i fuld størrelse Også interview med morderens omgangskreds Theo Myrdet

Han er indtil videre fængslet i isolation. Det er også forbudt for hans advokat at ytre sig om sagen.

Parlamentsmedlemmet Ayaan Hirsi Ali der medvirkede i van Gogs film og nærmest lever onder jorden er rasende over det faktum at van Gogh ikke blev beskyttet.

Theo van Gogh vil blive cremeret på tirsdag 19 oktober ved en offentlig tilgængelig ceremonie.

Sidste nyt torsdag kl 20:00

Fra en hollandsk hjemmeside:

Muhamedanerne eksploderer

RTL 4 melder fjendligheder mod alle slags journalister...

Fotografer, jouralister og alle der ifølge indvandrerne ikke hører hjemme der, bliver overdænget med sten osv.!!!

Den multikulturelle tidsbombe eksploderer...

Hent soldaterne tilbage fra Irak, der er noget at lave tættere på hjemmet!!!

Videre opdateringer vil for det meste være tilgængelig her Theo Myrdet

 

Også britiske 'Zlimaner' involveret i Beslan massakre


Guantanamo fangen

'Britisk' link til Beslan børne-massakre
6. oktober 2004En terrorist blandt gruppen der er ansvarlig for massakren i Beslan sidste måned hvor 300 mennesker hvoraf halvdelen var børn døde viser sig at være en britisk statsborger der besøgte den berygtede Finsbury Park moske i det nordlige London hvor Abu Hamza plejede at prædike.

To andre medlemmer af gruppen der er loyale over for den Tjetjenske krigsherre og terrorist Shamil Basajev skulle også have været aktiv i moskeen for mindre end tre år siden.

Algeriere
Russiske efterretningkilder beskriver den 46 årige Kamel Rabat Bouralha som en assistent af Basajev. De tre mænd der alle er Algerisk fødte indvandrere der har fået asyl i England og rejste til Tjetjenien fra London for at deltage i Tjetjenernes kamp i 2001.

Russiske autoriteter identificerede de fleste af de 33 mænd der besatte skolen i Beslan i sidste måned, og fastslog at der i blandt dem er to omkring 30 år gamle Algeriere; Osman Larussi og Yacine Benalia der begge boede i London indtil for nylig. Lige som Bouralla besøgte de også Finsly park moskeen og sluttede sig til et netværk loyal overfor Basajev da de kom til Tjetjenien.

Skydebane afsløret
Forhenværende medlemmer i London bekræftede at Bouralha regelmæssigt besøgte Finsbury Park moskeen hvor Abu Hamza prædikede fra år 2000.
Dette er den samme moske hvor London politiet afslørede en skydebane og ammunition i en kælder under gulvet.

Ifølge russiske efterretningskilder, er der op imod 300 arabiske lejesoldater der kæmper med rebellerne i Tjetjenien. fortsættes i højre spalte

 

Billedet t.h. er taget af en kameramand fra BNP (British National Party) under en protest-demonstration organiseret af BNP udenfor Abu Hamza's moske i nord London. Islam banneret siger alt om deres intentioner.Denne kendsgerning afkræfter den løgn der bliver brugt af 'terror apologeter' som Vanessa Redgrave, en fejret marxist og leder af det Islamo-sovjetiske front i Storbritannien, der påstår at krigen i Tjetjenien er en defensiv krig fra Tjetjensk side, og ikke del af en global hellig krig.

Vanessa Redgrave stillede garantier for den 50.000 pund store kaution for Ahmed Zakajev, en tjetjensk krigsherre der er efterlyst af Rusland, indtil han fik asyl i England af udenrigsminister Jack Straw, selv om han var blandet ind i masser af mord i Rusland i Tjetjenien. [I Danmark er Zakajev en velkommen gæst i DR!]

Londons rolle som centrum for terror-netværkDet er skammeligt at tusindvis af afghansk trænede fhv. talibanere, algierske terrorister, tjetjenske krigsherrer og et utal af andre morderiske banditter fra hele verden har gjort London til 'Londistan'; centeret for terrorist rekrutering og nu terror-eksportens verdenshovedstad.

De er kommet til dette land af kun en eneste grund, og det er for at ødelægge det. Og kun én politisk bevægelse, nemlig det British National Party har styrken og viljen til at sikre at vores sikkerhedsstyrker udrydder dem inden de kan føre den terror som vi så i Beslan til vore britiske gader.

Oversat fra BNP's hjemmeside

Til venstre: Algerisk fødte Zlimane Hadj Abderrahmane som skoleelev.

Hvor mange af hans slags render der mon rund blandt intetanende danske skoleelever?

Hvor længe skal vi vente på de danske myndigheder skrider ind med love mod fremmed krigstjeneste?

Genopdragelse

Hvor længe
skal vi vente på at myndighederne tager fløjlshandkserne af når indvandrerbørn sendes på genopdragelse?

Al den snak om information, og 'oplysning' er latterlig.
Lige så latterlig som at bruge endnu flere resourser på at hente dem hjem v.h.a. pædagog hold.

Lav en lov der gør det til udvisningsgrund at sende indvandrerbørn til genopdragelse, og kontroller via skolerne om børn bliver væk med øjeblikkelige hårde økonomiske og andre sanktioner ved overtrædelse.

Der skal en lovgivning til der ikke er til at misforstå!
Stop al muslimsk indvandring! Ingen småpilleri med 24. årsregler.
 

Er vi strammere i Danmark?

Læs her om hollandsk forslag!

Det hollandske Parlamentsmedlem Geert Wilders foreslår at der ikke må komme flere Tyrkere og Marokkanere til Holland de næste fem år, ja det skal gælde for alle ikke vestlige indvandrere.


Geert Wilders

Wilders er løsgænger efter et opgør i det hollandske konservative Parti (VVD).Han foreslår også at det skal være muligt at fratage folk statsborgerskab hvis de ikke gider lære hollandsk, eller hvis de begår kriminalitet eller laver gadeuorden, eller opfordrer til vold (Hils Slimane).Det skal være slut med at jagte almindelige borgere for små fartforsyndelser og andre bagateller.Det kan ikke passe at de folk som har opbygget landet efter anden verdenskrig nu skal gå med ble fordi der ikke er tid til at følge dem på toilettet. Hjælp til Afrika er udmærket mener Wilders, men problemer med sikkerhed og pleje har prioritet.
Hvis vi helt sløjfer ulandsbistanden vil vi have ca. 3,8 milliard Euro (28,28 milliard Kr.) om året til rådighed.

Selv om Wilders scorer godt i opinionsundersøgelserne ved han godt han ikke kan regne med meget støtte i Parlamentet. Men jeg vil sætte en diskussion i gang, så kan vi se derefter om der er et flertal for det. Forhåbentlig ser LPF (Pim Fortuyns gamle parti) noget i ideerne. Han håber også på sine fhv. kollegaer i Konservative (VVD); "hvis de viser deres sande ansigt kan vi komme et godt stykke vej....". Kilde

Balders kommentar med udgangspunkt i Wilders forslag: Fremtiden, fysik, miljø, globalisering og liberalisme

James Waite 14 år myrdet Svensker
James White blev 14 år

Myrdet James Waite

Sverige Aktuelt:
Den 11 sep 2004 blev 14 årige James Waite koldblodigt myrdet af en indvandrer med en butterflykniv. Er du nazi? spurgte indvandreren. Derefter overfald de drengen i flok.
For et par år siden resulterede Sveriges statsminister Göran Perssons
uforsonlige udtalelser mod højreorienterede i den 17 årige Daniel Wretströms død. I England blev der også i år begået flere racistisk motiverede mord på hvide drenge, Sean White, og Kris Donald. mere. Se også Læserbrev om nynazisme hysteri: Moral og dobbeltmoral

Nej til bøssevielser!
Klik på banneret og skriv under på Kristeligt Dagblads hjemmeside. Læs vores argumenter: Skal bøsser vies i kirken?

Belgien 5 oktober 2004

BRYSSEL/HASSELT - Domstolen i Hasselt har i tirsdags besluttet at den (belgiske provins) Limburg må forbyde piger at gå med tørklæde i skolerne. Ifølge domstolen er religionsfrihed "ikke absolut". Skolereglementet der forbyder brug af tørklædet er "ikke diskriminerende".Seks muslimske piger havde bedt domstolen at erklære et reglement der forbyder dem at gå med tørklæde i skolen for ulovlig.

Pigerne overvejer at anke. Provinsen (amtet) Limburg der udbyder 10 faguddannelser har erklæret sig tilfreds med dommen. Kilde

Vlaams Blok erklæret ulovlig racistisk organisation (9-11-04). En domstol i Belgien har i dag afsagt en dom der betyder enden for Vlaams Blok. VB støttes af mindst en tredjedel af Flamlænderne! Læs mere på Engelsk
SF: Etnisk politikerspire meldt for trusler og bagvaskelse, læs mere om opgøret mellem iraneren Masoum Moradi og Kaj Stillinger her
Kulturberigelse:
Officer af Anden Etnisk Oprindelse sigtet for væbnet røveri
   
   
Til Forsiden Index of all posts in English at Balder Blog & Balder.org Balder Blog
Clicky Web Analytics