19 JUNI 2003
Balder Blog 7 februar 2008 - Danish Socialist MP with immigrant background accused of swindle (Kamal Qureshi taget i løgn svindel og tyveri)

 

Balder forsiden
Pressemeddelelse til 172 medlemmer af Folketinget - samt dagspressen.....

Kamelen

Pakistaneren Kamal Qureshi der gerne ser Pinsen og andre kristne helligdage afskaffet til fordel for muhameudanske!Drop pinsen og store bededag
SFs Kamal Qureshi er med på ideen om at lade skolerne lukke, når den muslimske højtid ramadan slutter. TV2 13 jubi 2003: Måske muslimske skolefridage

5 feb 04 Kamal Qureshi forsvarer indvandrer taxiers efterretningsvirksomhed overfor bortløbne voldsramte kvinder. (BT)

2.generations kamel?
Profeten Muhammed

"Enhver so synes jo bedst om sine egne grise"

Som det fremgår af oversigten th. har Pakistan et indbyggertal er på ca. 142 millioner; 28 gange så meget som Danmark.
Pakistans areal er 20 gange så stor som Danmarks.
Alligevel har man ikke nok og prøver nu at kolonisere Vest Europa.
Sideløbende prøver Pakistanerne at tiltuske sig dele af Indien.

Pakistanerne kan være stolte af at være en del af en sproglig fornyelse "perker", der er en sammentrækning af ordene tyrker og pakistaner.

Selv om deres eget land er en sump af undertrykkelse, korruption og middelalderlige skikke, skal man ikke undervurdere pakistanerne.

De kan gøre andet end at drive kiosk. Det er "Kamelen" et bevis på. Faktisk hører "Pakierne" til den bedst uddannede gruppe perkere. Men tro nu ikke at en universitetsuddannelse gør pakistanerne mindre farlig.

Det har vi lært af infiltratoren Mona Sheik og diverse medlemmer af Hizb-ut-Tahir der ikke går af vejen for at true jøderne med død og ødelæggelse.

Det er "Kamelen også et bevis på. Med sukkersødt medieluder-tale overbeviser han venstrefløjen om at han "bare er en solbrændt dansker".

Se indslaget på TV regionerne klik her

”Kamal Qureshi må da være stolt som en imam nu hvor det er lykkedes ham at bringe samfundet et skridt videre mod koranens påbud om oprettelsen af ”Islams Hus” udtaler Allan Fuglsang efter at han i dag ved retten i Herning blev dømt til at betale 10 dagbøder á 400,00 kr., for blandt andet at have sat spørgsmålstegn ved det rimelige i at danskerne skal finde sig i forhånende og nedværdigende udtalelser fra ikke danskere.

Allan Fuglsang fortsætter: ”Jeg finder det yderst betænkeligt at have fremmede personer som Qureshi siddende som repræsentanter for folkestyret når han direkte medvirker til at fratage utilfredse danskere muligheden for at ytre sig til landets folkevalgte ledelse, hvilket jo er det der er faldet dom for.

Jeg kunne ikke dømmes for at have fremsat mine synspunkter offentligt da dette ikke er tilfældet, men retten fandt at grænsen for hvornår der er tale om en videre kreds i straffelovens forstand, altså skiller ved 43 personer.

Som jeg ser det er det en sag af meget principiel karakter og på den baggrund vil jeg nu bede min advokat om at søge procesbevillingsnævnet om tilladelse til at prøve sagen ved landsretten”.

”Jeg kan ikke forestille mig at den almindelige dansker, der ligesåvel kan være fru Jensen i Roskilde der er træt af at se på det hun kalder for ”udlændingenes rapseri i Netto”, som den unge konfirmand der på sin Blå Mandag oplever at blive chikaneret for sin tro og bankes ned af 2.genereationsindvandrere, ikke skal kunne tillade sig at skrive til alle 179 politikere på Christiansborg hvis de føler sig utrygge over disse forhold, men som et resultat af dommen har de ikke længere denne mulighed idet grænsen er trukket ved 43 personer, da en videre kreds tilsyneladende skal defineres som 44 personer.

Stadfæster landsretten den grænse har demokratiet og ytringsfriheden få en alvorlig sygdom ind med indvandringen”.

Allan Fuglsang slutter sin udtalelse således:

”Det er bekymrende at se hvordan Qureshi modsiger sig selv, hvilket sker med hans udtalelser til bl.a. BT om at de nationale helligdage der forbindes med den kristne tro ikke har nogen betydning, samtidig med at han står frem i medierne og forkynder at man som politiker ikke må stille sig op på en piedestal og ytre sig mod anderledes tænkende.

Hvordan hænger det mon sammen når det nu er det Kamal Qureshi næsten dagligt gør i sine udfald mod kristne og etniske danskere og kan Qureshi herefter anses som værdig til en plads i et demokratisk lands ledelse når han i virkeligheden forsøger at lukke munden på andre og fører sig frem som en fjende af demokratiet?”

Allan Fuglsang overvejer endvidere at foretage en anmeldelse af Kamal Qureshi for den nedværdigelse og forhånelse af den kristne tro der ligger i Qureshis udtalelse til BT den 13 JUNI 2003.

Yderligere kommentarer kan fås ved henvendelse til Allan Fuglsang via E-mail: vialpro@tdcadsl.dk

Facts about Pakistan:

Population 141.553.775 (July 2000 est.)

Area total: 803.940 km
land:778,720 sq km
water:25,220 sq km

Age structure
0-14 years:41% (male 29,880,574; female 28,145,247)
15-64 years:55% (male 39,751,222; female 37,981,378)
65 years and over:4% (male 2,856,305; female 2,939,049) (2000 est.)

Population growth rate 2.17% (2000 est.)

Birth rate 32.11 births/1,000 population (2000 est.)

Death rate 9.51 deaths/1,000 population (2000 est.)

Net migration rate
-0.9 migrant(s)/1,000 population (2000 est.)

Sex ratio at birth:
1.05 male(s)/female
under 15 years:1.06 male(s)/female
15-64 years:1.05 male(s)/female
65 years and over:0.97 male(s)/female
total population:1.05 male(s)/female (2000 est.)

Infant mortality rate 82.49 deaths/1,000 live births (2000 est.)

Life expectancy at birth total population:61.07 years
male:60.27 years
female:61.91 years (2000 est.)

Total fertility rate
4.56 children born/woman (2000 est.)

Ethnic groups
Punjabi, Sindhi, Pashtun (Pathan), Baloch, Muhajir (immigrants from India at the time of partition and their descendants)

Religions Muslim 97% (Sunni 77%, Shi'a 20%), Christian, Hindu, and other 3%

Languages Punjabi 48%, Sindhi 12%, Siraiki (a Punjabi variant) 10%, Pashtu 8%, Urdu (official) 8%, Balochi 3%, Hindko 2%, Brahui 1%, English (official and lingua franca of Pakistani elite and most government ministries), Burushaski, and other 8%

Literacy definition:age 15 and over can read and write
total population:37.8%
male:50%
female:24.4% (1995 est.)


Dommen

fair play
Pia forsvarer dømt fremskridtsmand: Fyens-Stiftstidende
Når sproget dømmes ligegyldigt....
Læserbrev af Jørgen D. Grønbæk Læserbrev fra Marian Stagelund
DR: dagbøder for racistisk brev
Drop Pinsen og store Bededag
Se indslaget på TV regionerne
Allans Fuglsangs pressemed.
Balder forside
Kamelens hjemmeside

Allan Fuglsang er dømt for at have fremsat følgende ytringer:

"Ikke nok med at asylanter og indvandrere koster samfundet milliarder af danske skattekroner hvert eneste år - næh, vi skal oven i købet finde os i at blive forhånet, tilsvinet for vores tro, se på misbrug af vores kirker, misbrug af vore børn, misbrug af vores tillid og så videre og så videre" samt
"Etniske danskere har ret til at kalde sig et folk, med eget sprog, egen oprindelse eget land, eget flag og egen kultur - ja, faktisk er en af de ældste danskere dateret til ca. 50.000 f.kr., så det er ikke bare en påstand. Det er en kendsgerning - og I vil vel ikke være med til kulturdrab, folkemord og etnisk udrensning?"
samt

"Så, hvad med at I begyndte at synes bedst om jeres eget folk i stedet for at være så forliebt i disse samfundsnedbrydende, halv- og helkriminelle, potentielle samfundsnassere og tillidsmisbrugende, psykopatlignende "vantrobekæmpere" - det ville klæde jer!", alt hvorved en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse eller tro."

Tilbage

Særdeles interessant, muhamedanernes ret til at prædike bekæmpelse af de "vantro" vejer tungere end danskernes ret til at kritisere disse!
Vi har i forbindelse med dommen over Pia Kjærsgaard allerede lært at nogle danske dommeres føling med det danske sprog ikke er særlig stor.

Jeg kan i hvert fald ikke se hvordan Fuglsang nedværdiger en hel gruppe med sine udtalelser; han nævner jo tydeligt samfundsnedbrydende, halv- og helkriminelle, potentielle samfundsnassere og tillidsmisbrugende, psykopatlignende "vantrobekæmpere".
Men det er sigende at Qureshi har følt sig ramt!
Ved han noget vi ikke ved?

Balder

   
Balder Blog 7 februar 2008
Kamal Qureshi Danish Socialist MP with immigrant background accused of lies, theft and fraud
 (Kamal Qureshi taget i løgn, svindel og tyveri)
Clicky Web Analytics