Tilbage til forrige side

Fra Dagbladet "ARBEJDEREN"

Balder:

Vold har altid været den yderste venstrefløjs kendetegn.

Behøver vi at minde om Blekingegadebanden?

Den yderste venstrefljø har aldrig været særlig nøjeregnende med hvem deres venner var. Først var det Stalin, formand Mao, Ceaucescu, ja den kommunistiske diktaturstat Albanien var et forbillede for hjemlig fjolser som Thomas Koppel og Anisette.
Efter folket i de fleste lande har gjort op med deres kommunistiske undertrykkere er det nu islamisterne de røde solidariserer sig med.

En ting er sikkert, voldelige metoder og kommunisme er uadskillelige. For nylig forsvarede Savage Rose skrighalsen overfaldet på statsministeren. Og i denne artikel bryster man sig af ved voldelige metoder at have generet en folkelig forsamling.

Velbekomme!

 

 

Emne: Racisme/højrefløj Det yderste højre | | 3/12-2002

Kilde: "ARBEJDEREN"

Kommunisme = Globalisering

Frit folk`s provokation aflyst

Den indvandrerfjendske forening Frit Folks demonstration i Fredericia søndag, blev overdøvet af vrede demonstranter. Senere på dagen aflyste foreningen et planlagt offentligt møde i byen.

- Det gik forrygende. Der var i alt cirka 250 moddemonstranter. Vi stod få meter fra dem. Det har ikke været behageligt for dem. Det var heller ikke meningen. Jeg tror ikke de forsøger at holde møder i Fredericia igen, fortæller Christian på 23 år til Dagbladet Arbejderen. Han er aktiv i Kulturmilitzen, der sammen med en lokal socialdemokratisk folketingskandidat organiserede protesterne.

Kulturmilitzen arbejder netop for folkelig forståelse og integration mellem de forskellige kulturer i Ungdommens Hus i Fredericia.

"Frit folk" består efter de fremmødte at dømme mest af gammelkendte folk fra Fremskridtspartiet og Den Danske Forening. Ifølge www.modkraft.dk kan man på arrangørernes hjemmeside læse, at "kulturen skal bevares i overensstemmelse med folkesjælen. Retten til dette kan om fornødent forsvares med alle midler."

 

Kommentar fra Balder:

Navnet på "den Socialdemokratiske folketingskandidat" er Bjørn Medom Nielsen.
Den ligeledes Socialdemokratiske borgmester Uffe Steiner Jensen var også bland dem der tilsyneladende foretrak "Kulturmilitzens" indblanding frem for at nogle almindelige danskere kunne udøve deres demokratiske rettigheder.

Clicky Web Analytics

Links Frit-Folk mødet Fredericia 1-12-02:

Balder Forside
Åse C. Bjergs tale
Vibeke Edbjergs Tale
Bente Jørgensens tale
Frit Folk: Editorial
Forløb (efterskrift)
Reportage lokal avisen Budstikken
I natten klam og kold

Eksterne links

Ekstra Bladet Artikel
Artikel i "Dagbladet Arbejderen"
Antifa: det var en vellykket aktion >>
Modkraft Forum Startside
Debat: Vær et godt eksempel
Debat: Frit-Folk møde
Modkraft: Gamle kendinge i Fredericia

Domstol.dk

Links i artikelserien Patriot frikendt:

Frikendt (indledning)
Forsvar og fremstilling af handlingsforløb
Retsmøde 1 den 13 maj 2003
Retsmøde 2 den 27. august 2003 del 1
Retsmøde 2 den 27. august 2003 del 2
Venter på dommen
Udskrift af dombogen
Politik i sagen
Balder.org forside