Vi skylder ikke araberne noget som helst
af Robert Kilroy Silk Oprindeligt publiceret d. 4.januar 2004, i Express on Sunday. Oversat fra den engelske udgave af vores utrættelige medarbejder Freja.
Til Forsiden

Indholdet i artikelen til højre gengiver udelukkende Kilroy Silks egen opfattelser.


Robert Kilroy Silk

Robert Kilroy Silk, meget populær britisk talkshow host i mange år tilknyttet BBC. Blev fyret efter han havde sagt sin mening om Islamisterne, og pga. artiklen her i højre spalte der oprindeligt blev trykt i den britiske avis Sunday Express.

Siden har denne meget populære TV mand sat sig i spidsen for det nye britiske parti UKIP (UK Independence Party) der som hovedpunkt har modstand mod EU og kampen for at genvinde Britisk selvstændighed på programmet, men de modsætter sig også masseindvandring.
Efter Balders opfattelse er det dog uheldigt at partiet har et temmelige ukritisk forhold til USA, som partiet ser som landets naturlige alliancepartner frem for EU landene. UKIPs website.

Fra UKIP's website
UK Independance Party's mål er at melde Storbritanien ud af den Europæiske Union.
Debatten om den nye EU-forfatning har klart vist at EU's bestræber sig på at blive en komplet politisk union hvor alle de vigtigste funktioner fra vores nationale parlament vil blive overtaget af de burokratiske institutioner i Bryssel.

UKIP er nu det fjerde største parti i Storbritanien. Vi har 12 medlemmer i det Europa Parlamentet der udelukkende bruger deres indflydelse til at afsløre EU's virkelige natur og til at føre kampagne til at melde Storbritanien ud.
Vores parti har en politik for alle vigtige områder inklusiv en stram holdning til immigration.
En ikke-diskriminations paragraf er del af vores vedtægter.

Britisk politik
UKIP er altså ikke et rigtigt nationalistisk parti som DF og BNP i England, men dog et skridt i den rigtiger retning. Vi må ønske Englænderne tillykke med at der langt om længe er muligt at stemme på andet end de Konservative og Labour, og således langt om længe er ved at blive et ægte demokrati. Helt demokratisk er det dog ikke så længe det underlige britiske valgsystem ikke bliver lavet om.

Partier i England efter størrelse:

  1. Labour (Tony Blair)
  2. Conservative Party "the Tories" (Michael Howard)
  3. Liberal Democrats
  4. UK Independance Party (UKIP)
  5. British National Party (BNP)

Opdatering 2006 Kilroy Silk i centrum; går amok i BBC udsendelse.
Læs denne post på Balder Blog (med video)


Vi får at vide, af nogle af de mest hysteriske kritikere af krigen mod terror, at "den ødelægger den arabiske verden". Og hvad så?

Burde vi være bekymrede over det? Er ikke netop afskaffelsen af despotiske, barbariske og korrupte arabiske stater - og en udskiftning af disse med demokratiske regeringer - selve krigens hensigt?

Når alt kommer til alt er de arabiske lande jo ikke ligefrem lysende eksempler på civilisation, eller er de? Få af dem har bidraget med noget til resten af verdens velfærd.
Udover olien, der blev fundet og som produceres og betales af Vesten – hvad har de så bidraget med?

Kan I komme i tanke om noget? Noget af betydning? Noget virkelig værdifuldt? Noget, som vi alle har brug for og som ikke kan undværes? Nej, jeg kan heller ikke komme i tanke om noget. Hvis vi sammenlægger alle de arabiske landes eksport svarer det til mindre end Finlands.

Vi får at vide, at araberne afskyr os. Er det rigtigt? For at befri irakerne? For at yde støtte til befolkningen i Ægypten og Jordan, for bare at nævne et par få ting; for at give dem enorme summer i støtte? For at give dem videnskab, medicin, teknologi og alle de andre goder fra Vesten? De burde falde på knæ og takke Gud for USA’s gavmildhed. Hvad tror de, at vi mener om dem? At vi tilbeder dem for måden hvorpå de slog 3000 civile ihjel d. 11. september og derpå dansede i de glohede og støvede gader for at fejre mordene?

Tror de, at vi beundrer dem for de koldblodige drab i Mombasa, Yemen og andre steder? At vi beundrer dem for at være selvmordsbombemænd, for at undertrykke kvinder og hugge lemmer af ? Jeg mener ikke, at de arabiske stater skulle begynde at snakke om hvem, der i virkeligheden er afskyelig.

Robert Kilroy Silk forhenværende studievært på programmet 'Kilroy' på BBC
Robert Kilroy Silk
som de fleste kender ham
Og hvorfor skulle vi i det hele taget også tage os af, at de føler vrede mod og afskyr os? Den arabiske verden har ikke ligefrem gjort sig fortjent til vores respekt, har den? Iran er et modbydeligt regime, der støtter terrorister – en del af ondskabens akse.

Det samme gør sig gældende for Syrien, der støtter Saddam Hussein. Og for Libyen. De fleste af dem synger med i det kor, der støtter Saddam.
Det vil altså sige, at de støtter en ond diktator, der har gasset hundredtusindvis af deres arabiske landsmænd og torteret og myrdet flere tusinde oveni. Hvordan kan de gøre dette og stadig fortjene vores respekt?

Hvorfor tror de, at de er de eneste, der kan føle vrede og kalde folk afskyelige? Dette svarer til, at samtlige europæiske nationer skulle støtte Hitler i det øjeblik han blev angrebet af USA blot fordi han var europæer, på trods af, at han havde forsøgt at udrydde jøderne – og araberne.

Desuden truer de folk, der påstår at, vi er afskyelige vores civile befolkninger med kemiske og biologiske våben. De lover, at slippe selvmordsbombemænd løs i vestlige og amerikanske byer. De forsøger at terrorisere os og gøre en ende på vores liv.

Og forventer de så, at vi tager hensyn til deres følelser? Vi har tusinde af asylansøgers fra Iran, Irak, Algeriet, Ægypten, Libyen, Yemen, Saudi Arabien og andre arabiske lande, der lever en lykkelig tilværelse på bistandshjælp i dette land.

Det siger vist en del om hvad deres eget folk mener om de arabiske regimer, gør det ikke? Der findes ikke én eneste britisk asylansøger i noget arabisk land.

Det siger vist alt om hvilket land, der fortjener prædikatet afskyelig.

Kilroy Silk


Fra Militant Islam Monitor:

Kilroy Silk blev fyret fra sit job pga. denne artikel.

Militant Islam Monitor: Ytrings- og pressefrihed er i Storbritanien forbeholdt Muslimer der erklærer Storbritanien krig.

Mere på Militant Islam Monitor

 

   
Til Forsiden