Balder Blog

Tale ved Landsoldaten i Fredericia
søndag 1 december 2002

Til Forsiden


Mus over for bagsiden

Åse Clausen Bjerg

Frit Folk

Mus over for bagsiden

Et frit folk er ikke værd at have respekt for.
Et frit folk er med deres modbydelige tunger onde, og burde i virkeligheden bures inde.
Ja et frit folk, det vil vi vise foragt og vende ryggen.

Danske kvinder er ludere, danskere i almindelighed hvide svin, og så er det, som det skal være, og danskerne skal ikke komme her og sige, at de gerne vil være i fred.
De bor her nemlig ikke, og der har aldrig eksisteret et land der hed Danmark.
Og danskerne skal sandelig heller ikke komme her og fortælle verden, at der eksisterer sorte får, og hvis de tror det, kan de komme ind og ruske tremmer.
Men hvide svin, dem er der mange af.

På Korsør Byskole blev en dreng mishandlet i skolegården af en af vore kulturberigere, han fik sparket milten i stykker, og den gode og humane skoleinspektør mente ikke, at der var tale om noget, der kom offentligheden ved.
Og det var det nok heller ikke, for drengens forældre havde den forkerte mening.
De var nemlig racister, men det er ikke racistisk at sparke milten i stykker på en dreng, fordi han er dansk. Han var tyk og grim, og sikkert også et dansk svin.

Danskerne tror, at de har krav på deres eget land, nej det har de ikke.
De ejer ikke dette land.
De kan i det hele taget ikke gøre krav på eget land, - den ret er kun forbeholdt palæstinensere, ja og så naturligvis alle muhamedanere, for det står i Koranen, at Allah har beredt dem et land højt mod nord.

Danmark er en gave fra Allah. Ja selvfølgelig.
Danskerne tror, de er et frit folk, men de tror fejl, for de er svage udi i sjælen.
De kommer til at følge med helt af sig selv, for det sagde Goebbels selv på Berlinersportsplaz i 1939, og socialdemokraten Stauning gav ham ret.
Derfor indførte den socialdemokratiske regering et forbud mod, at man lagde sig ud med besættelsesmagten. Det var vigtigt, mente den, at opretholde det gode forhold, så danskere, der sagde vittigheder om besættelsesmagten, blev straffet for deres ugerninger.
Den socialdemokratiske regering billigede hvervning til Frikorps Danmark, og ve dem, der kom til at kalde disse unge soldater, som var hvervet til den tyske hær for landsforrædere. De blev også straffet. Men det var dengang.

Nu er tiderne da heldigvis mere moderne.
Nu nøjes man med at vende ryggen til det frie folk og være tolererende og forstå sige på vold. Det skal man bare forstå. Det vidste vi ikke. Tænk at det er så enkelt.
Det er da godt at vi kan få hjælp til at blive moderne. Vi skal også bare tolerere det, siger de, for hvis ikke vi gør det, så kan vi få nogle flere bank. Kritik af volden kan nemlig få volden til at eskalere, er der nogen, der siger, så det gælder om at holde sin mund.


Forfatteren Peter Seeberg: sagde i Politiken 19.11.97:


Som situationen er nu, er der en masse tegn på, at danskerne tror, at vi ejer dette land, fordi vi har arbejdet i det. Gu’ gør vi ej. Vi ejer det ikke mere end kineserne gør.


Hvor interessant. Ejer danskerne så også Afrika lige så meget som Afrikanerne?

En overlevende fra modstandsorganisationen Studenternes Efterretningstjeneste har nu gjort opmærksom på, at den højt ansete multietniker også har en fortid som nazi-kollaboratør. Han deltog i 1944 i fremstillingen af nazistiske propagandafilm!
Nå, javel ja. Så er der noget, der ringer. Var han også socialdemokrat?


Forfatteren Morten Sabroe: i Politiken 20.6.99

Den aften var jeg af den overbevisning, at Danmark ville være et dejligt land uden danskere.
Jeg ville elske det, hvis det var fuldt af tyrkere, arabere, italienere, englændere, amerikanere, afrikanere, kinesere, japanere, polynesiere, grønlændere og lapper.
Jeg tror også, de ville synes Danmark var et dejligt land uden danskere.
Man kunne flytte danskerne op til Grønland, der ville være masser af plads og alt for koldt til at trække bukserne ned og vise den store hvide røv frem.

Det blev sagt i Politiken af en med en lige så stor hvid røv.

En kendt forfatter sagde engang, at hvis ikke dansk kultur kan klare sig over for den muslimske, så var det vel fordi, den ikke var bedre værd. Han er nu ikke helt så moderne, som han selv tror. Det samme sagde Hitler, som sagde, at den tyske kultur stod over alle andre kulturer, som vil bukke under for den tyske. Nå ja, men han havde også muhamedanere i sin hær.

Hitler sagde, at det var Tyskland ulykke at de var kristne. Muhamedanismen havde været bedre, sagde han (citeret fra Alberts Speers Erindringer).
Ja han har nok ret.
Så er det sket med danskerne frihed, og sikke held, for koranen siger:

”Dræb de vantro og hug deres fingerspiser af og skær deres halse over.”

God ide, så siger de nemlig ikke mere. Så kan vi helt afskaffe racismeparagraffen.
Så bliver der fred.
Det er essensen af det muhamedanske Tawhidprincip at når alle har føjet sig ind under Allah og lever i overensstemmelse med Allah og helt ophæver sin egen frie vilje, så er der fred i verden.
Det er tilsyneladende også det socialdemokratiske princip. Og det har de nok ret i, for når der ikke er flere til at modsætte sig den politiske ensretning, jamen så må der jo blive fred. Det er da logik for perlehøns.
Kort sagt, folk, der kræver friheden og den frie vilje, send dem til Grønland, - men er det nu ikke synd for Grønlænderne? Nå nej, de kan jo flytte til Danmark. Danmark er for alle andre end danskerne.

For tres år siden snakkede de om verdenssamfundet, de snakkede om de brutale løsninger til gennemførelse af den perfekte ide, og pudsigt nok, så taler man om det samme i dag. De brutale løsninger, genialt. Tankepoliti, Vil danskerne ikke forstå, så skal de tvinges, var der engang en minister, der sagde.

Derfor har man oprettet et overvågningscenter i Wien, hvor der sidder en dansk god fe og overvåger alle danskere, dem med de forkerte meninger, og hun har gudskelov god hjælp af danske medarbejdere, så de gammeldags dinosaurer i Danmark skal ikke føle sig for sikre. Her kan de nemlig blive registreret i en kæmpedatabase, hvis de gør krav på deres eget land. Vi ved bare ikke, hvad denne database skal bruges til, men måske engang i fremtiden kommer de frie danskere til at mærke det. Og så er det nok slut med friheden. Frihed, fri vilje, gammeldags pladder.

Og det er heller ikke forbudt at begå selvmord i en højere sags tjeneste. Det siger præsterne i folkekirken, så derfor faldt Babelstårnet den 11 september for et år siden. Det var nok Gud selv, der havde styret piloterne ind i World Trade Centeret.
Det syntes den hellige kirke i hvert tilfælde at mene, og danskerne blev manet til besindighed. Der skulle ikke tales for meget.

Derfor siger vi det heller ikke, og vi vil da også undlade at nævne at over tre hundrede delegerede fra de islamiske lande mødtes i Islamabad i 1980 for at forberede dette angreb på den vestlige verden. Vi vil heller ikke sige, at indvandring og moskevirksomhed er et led i denne strategi til at indtage den vestlige verden. Og fordi vi ikke siger det, har muhamedanerne offentliggjort en masse nutidig litteratur om emnet, hvor de gør rede for den hellige krig og erobring af vesten.

De har skrevet ”The holy terror 1986” de har skrevet ”Den islamiske forfatning, Ümeti Mohammad” i 1993, ”De har skrevet ”Den islamiske udfordring”, (Konzelmann Brelvis) i 1995” ”Den Islamiske erklæring, af en Bosnisk præsident” ”Islam kommet for at blive”, Kari Vogt” og mange andre gode bøger. Og Det dansk/muslimske blad KHALIFA skriver i dec. 1994: ”Vi vil supplere de unge muslimer med en intellektuel og politisk islamisk kultur og begynder med Allahs hjælp den intellektuelle kamp mod de vestlige værdier, inden oprettelsen af KHALIFA-staten, som vil lede muslimerne i kamp mod vesten, intellektuelt, politisk og militært”.
Ja, Militært, står der. Jeg læste rigtigt. Men det lyder grimt i danske munde. Danskerne må ikke sige det. Så hellere forære Danmark væk.

Men som noget helt ultramoderne skal vi være flove, men mærkeligt nok, så er vi det ikke. Men det er jo også en fejl, for et frit folk er jo ikke flov. Det har en høj selvværd, nå det er sandt – vi er blevet moderne og vender ryggen til et frit folk.
Det frie folk med høj selvværdsfølelse er yt. Flyt til Grønland, kære danskere, og lad så grønlænderne flytte til det varme Saudi Arabien. Så kan I tale frit og her kan i beholde Jeres væmmelige demokrati for Jer selv, her skal vi nok lade være med at sparke milten ud af Jer eller voldtage Jer på samlebånd Her passer kuldegraderne til et frit folk.


Grundtvig sagde engang:

Jo kraftigere og jo kækkere ethvert folk værner om sin frihed og selvstændighed, sit fædreland og modersmål, des frodigere udvikler menneskelivet sig i alle retninger, og des gavnligere, glædeligere og frugtbarere bliver veksel-virkningen mellem jordens folkefærd, des sandere og klarere oplysningen om hele menneskelivet.

Er han mon gammeldags eller fremsynet eller bare et hvidt svin, der bilder sig ind, at han er dansker?


Tak fordi I lyttede.

Åse Clausen Bjerg

 

Clicky Web Analytics

Links Frit-Folk mødet Fredericia 1-12-02:

Balder Forside
Åse C. Bjergs tale
Vibeke Edbjergs Tale
Bente Jørgensens tale
Frit Folk: Editorial
Forløb (efterskrift)
Reportage lokal avisen Budstikken
I natten klam og kold

Eksterne links

Ekstra Bladet Artikel
Artikel i "Dagbladet Arbejderen"
Antifa: det var en vellykket aktion >>
Modkraft Forum Startside
Debat: Vær et godt eksempel
Debat: Frit-Folk møde
Modkraft: Gamle kendinge i Fredericia

Domstol.dk

Links i artikelserien Patriot frikendt:

Frikendt (indledning)
Forsvar og fremstilling af handlingsforløb
Retsmøde 1 den 13 maj 2003
Retsmøde 2 den 27. august 2003 del 1
Retsmøde 2 den 27. august 2003 del 2
Venter på dommen
Udskrift af dombogen
Politik i sagen
Balder.org forside