Rødgardister  hånd i hånd med Socialdemokrater!

Mus over for bagsiden

Forløb

Bjørn Medom, Social-"demokrat"

Folkemødet Frit-Folk
Landsoldaten i Fredericia
søndag 1 december 2002

 

 

 
 

Forløb

Det var oprindelig vores mening at holde et åbent folkemøde, hvor vi ville skabe en dialog mellem folk og folk, men da vi erfarede, at socialdemokraterne ville give en almindelig dialogform modstand, så ændrede det forløbet således, at vi lod socialdemokraterne selv vise, hvad de står for.

Officielt tog de afstand fra balladen, men stod selv op kom med tilsvininger. Det var helt perfekt og alt var afstemt efter talerne, - næsten som om Socialdemokraterne kendte vores taler i forvejen. Vi sagde nemlig ikke et ord om indvandringen men om socialdemokraternes forræderi under krigen og deres nazistiske tilbøjeligheder, - både nu og i fortiden. Stormtropperne kom og demonstrerede, at tankepolitiet fungerer som det gjorde for 60 år siden. Der blev bådet råbt og skreget og hoppet og tænkt i takt, præcis som det stod på vore plakater.

Stor tak til socialdemokratiet

fordi de med al tydelighed viste os, at 2. verdenskrig endnu ikke er slut, og at brunskjorterne lever videre i form af rødnazister. Tak for det. Det bliver tilføjet alle de andre notater vi har gjort os om Socialdemokratiets landsforræderi, - i dag såvel som i fortiden.

Det fremgår af aviserne, at de nok havde håbet på at vores budskab ikke kom ud, men de af os, som stod på volden kunne konstatere, at vores taler kom langt og blev hørt i en stor periferi.

De eneste, der ikke hørte det var de højtråbende, som slet ikke bemærkede at de med deres attituder understregede vore taler. Derfor kom vi til at grine høj. Det beklager vi, men det var virkelig en morsom oplevelse.

Alt gik som det skulle, og socialdemokraterne hjalp os med at demonstrere lige netop det, vi havde ønsket. Strengt taget havde vi slet ikke behøvet at sige noget.

Men vi håber på, at Sosserne også næste gang vil møde op, så det bliver tydeligt for enhver, hvem det er, der bremser ytringsfriheden og hvorfra volden kommer.


TAK TIL FREDERICIAS BORGMESTER

Frit-Folk

 
Til Forsiden

 

Balder Blog
Clicky Web Analytics

Links Frit-Folk mødet Fredericia 1-12-02:

Balder Forside
Åse C. Bjergs tale
Vibeke Edbjergs Tale
Bente Jørgensens tale
Frit Folk: Editorial
Forløb (efterskrift)
Reportage lokal avisen Budstikken
I natten klam og kold

Eksterne links

Ekstra Bladet Artikel
Artikel i "Dagbladet Arbejderen"
Antifa: det var en vellykket aktion >>
Modkraft Forum Startside
Debat: Vær et godt eksempel
Debat: Frit-Folk møde
Modkraft: Gamle kendinge i Fredericia

Domstol.dk

Links i artikelserien Patriot frikendt:

Frikendt (indledning)
Forsvar og fremstilling af handlingsforløb
Retsmøde 1 den 13 maj 2003
Retsmøde 2 den 27. august 2003 del 1
Retsmøde 2 den 27. august 2003 del 2
Venter på dommen
Udskrift af dombogen
Politik i sagen
Balder.org forside