Tilbage
Balder forsiden

Kæmp for alt hvad du har kær, dø - om så det gælder


DR: dagbøder for racistisk brev
Drop Pinsen og store Bededag
Se indslaget på TV regionerne klik her

Læserbrev:

Fortvivlet oldemor….

Af Marian Stagelund

”Hvad er nu det for noget?” - spurgte oldemor da hun lige pludselig ringede til mig torsdag den 19. juni. Når jeg skriver lige pludselig, er det fordi der af og til godt kan være længe imellem at vi snakker sammen og i går var det i hvertfald mere end en måned siden.

”Hvad mener du?” - svarede jeg, for jeg kunne høre på hendes stemme at der var noget der bekymrede hende og jeg troede derfor der var sket noget med oldefar, der bliver 94 til oktober.

Det var imidlertid ikke tilfældet. Næh det var noget ganske andet hun havde på hjertet.

I radioen havde hun hørt at endnu en var blevet dømt efter § 266 (et eller andet sagde hun), men fortalte samtidig at hun ikke var helt sikker på hvad vedkommende hed. Hun havde dog hørt at det var i Herning og ville derfor spørge hvem det var, hvilket jeg så fortalte hende.

”Ja” - sagde oldemor, ”det er skrækkeligt at man ikke længere kan tillade sig at klage til politikerne over den opførsel udlændingene fører sig frem med, uden at det kan komme så vidt at oven i købet en udlænding slæber folk i retten. Og tænk han er en af de værste for han påstår at pinse, påske og de traditioner vi altid har kendt til ikke er noget værd. Hvad skal der dog blive af os? Jeg er jo en gammel kone og er dybt ulykkelig over at se hvordan det hele har forandret sig siden alle disse indvandrere begyndte at strømme hertil. Det Danmark jeg kender er der slet ikke mere og hvor er det forfærdentligt at se på”.

Jeg har aldrig før oplevet oldemor være kritisk over for udviklingen i retning af et ”multi-kulti” samfund; men nu var hendes sympati og tålmodighed brugt op. ”Tænk sig alle de overfald på danskerne og tænk sig at de vil være sig selv bekendt med deres masseslagsmål og fægten med sabler og kaste med sten. Jeg kan slet ikke forstå hvorfor vi finder os i det, men mest af alt kan jeg ikke forstå hvorfor det skal være strafbart at påpege det for politikerne – det gør mig ked af det og ulykkelig” – sagde oldemor der snart bliver 80 og jeg kan godt forstå hende!

Hvorlænge skal vi finde os i de muhame-U-danske holdninger og særkrav der den ene dag efter den anden påtvinges os på grund af politikernes svaghed, der gør at opgøret med islam lader vente på sig?

Med venlig hilsen

Marian Stagelund
Engens Kvarter 8
7400 Herning

 

Links

Dommen
fairplay
Pia forsvarer dømt fremskridtsmand: Fyens-Stiftstidende
Når sproget dømmes ligegyldigt....
Læserbrev af Jørgen D. Grønbæk
Læserbrev fra Marian Stagelund
DR: dagbøder for racistisk brev
Drop Pinsen og store Bededag
Se indslaget på TV regionerne
Allans Fuglsangs pressemed.
Balder forside

  Tilbage  

 

Clicky Web Analytics