In memoriam Antonio Currá
som skulle dø som følge af uansvarlige politikeres indvandringspolitik.
Opdatering 10 august: Murderer of Antonio Currá; Ferhat Kilic, deported to Turkey on Tuesday August 14 |Opdatering October 31, 2009: Hizir Kilic dræbte fætteren - Ekstra Bladet - Nu er Ferhat Kilic selv blevet myrdet - af fætteren

Efter knivmordet på Antonio Currá:

En gåtur i en betændt bydel

Balder.org Forside

 

 

 

 

 

 

 

 


____________________________
Hvor er retfærdigheden henne i denne sag?

Inden sagen er kommet godt i gang har man allerede droppet sigtelsen for manddrab, og forfølger de tiltalte Tyrkere efter en langt mildere paragraf der hedder "vold med døden til følge".

At jage og forfølge et offer for så at stikke ham med en kæmpekniv burde kvalificere til OVERLAGT MORD I FORENING og give livsvarigt fængsel.

Men pædagogerne står allerede på spring til at "resocialisere" de unge Tyrkere.

Skidt med millionudgifterne, skidt med hævnfølelse. Skidt med danskernes sikkerhed når de inden længe kommer på udgang.
Det er jo SAMFUNDETS SKYLD, og i særdeleshed de RACISTISKE DANSKERE, der ikke vil give disse prægtige kulturberigere en chance på arbejdsmarkedet.

Måske husker nogle den episode fra filmen "The Godfather", hvor en simpel mand beder Don Corleone om hjælp, da hans datter er blevet voldtaget, og gerningsmændene kun fik en minimal straf.

Jeg ville ønske jeg kendte Don Corleone.
_______________________
_____
 

Ifølge forskere fra RUC:

Ved 17 tiden i dag lørdag kom jeg gående fra Hovedbanegården forbi Tivolis hovedindgang. Næsten udenfor hovedindgangen kunne jeg se og høre at noget usædvanligt var på færde. En ung indvandrer-knægt, alder ca. 20 år, overfalder pludselig en dansker voldsomt. Derefter sparker han ham hårdt i mave-regionen. Folk er nu tydeligt skræmte.

Rasende Indvandrere
Den rasende indvandrer tager nu ned til en lomme og det er helt tydeligt at han markerer at han har et våben - måske en kniv. På dette tidspunkt går der vild panik i den ret tætte menneskemængde på fortovet. Menneskemængden trækker sig instinktivt så langt væk fra situationen som muligt, og det går meget hurtigt. Den unge indvandrer-mand ser rasende rundt på de omkringstående. Jeg selv trækker hurtigt så langt væk som muligt, ud på cykelstien og videre ud i beskyttelse bag parkerede biler. Jeg er klar over at man ikke skal søge øjenkontakt med den ophidsede unge muslim, det kunne tiltrække opmærksomhed omkring ens person. Det er det absolut sidste, der er brug for i denne situation.

Sker det nu igen?
Jeg tror at vi alle i det 1 minut eller 2 minutter hele forløbet varer, tænker på nøjagtig det samme: Knivdrabet på den italienske turist. Er det samme nu ved at ske igen?

Heldigvis ikke! Adrenalinen pumper i mine årer, jeg er excited/ophidset i en blanding af vrede, frygt og ængstelse.
Pludselig går fyren hen ad fortovet med en ret ung dansk pige imod Rådhuspladsen.

Jeg selv falder i snak med et ældre dansk ægtepar. Vi er ganske enige om, at København er ved at være farlig at bevæge sig rundt i, også om dagen en lørdag eftermiddag kl. 17 ved Tivoli, lige i centrum af København. Og de nikker samstemmende til mig, da jeg siger at denne type person ikke burde være her i landet. Vi snakker lidt om hvordan socialdemokrati og venstrefløjen har solgt vort land til disse kriminelle unge. Igen er de rørende enig med mig. Og jeg propaganderer diskret for Dansk Folkeparti.

Jeg går videre, det tager nogen tid for blodtrykket at falde til ro. Går ned igennem Strøget, hvor jeg nu er hyper-opmærksom på alle de indvandrer-grupper der dasker rundt, hænger ud forskellige steder.

Provokerende negre
I koncentreret udgave ser jeg hele det danske indvandrerproblem i de få minutter jeg går gennem en del af Strøget: Sorte mænd med deres frække og provokerende kropsattituder som signalerer: her er JEG, lad være med at provokere mig, for så skal jeg nok........ Bander af tydeligt kriminelle og dybt voldelige pakistanere og andre med muslimsk baggrund.

Jeg tror at der er en ganske enkel politik fra disse unge indvandrer-grupper/bander. Vi vil bemægtige os byens centrale områder eksempelvis Strøget, Rådhuspladsen og den Indre By. På den måde signalerer man magt og styrke.
Det giver dem følelse af indflydelse. Alt dette som en kompensation for deres umulige situation i dagens Danmark.
Fordi de er og vil blive marginaliseret, ja de skal marginaliseres, for sluttelig at blive sendt hjem til hvor de hører til.

Det er en skrap cocktail Lykketoft, Auken og Nyrup Rasmussen har inviteret indenfor i velfærdsstaten. Det hele varsler undergang. Man tænker uvilkårligt på Spenglers roman "Untergang des Abendlandes".

Det er ikke mere end små 2 uger siden jeg var tæt på et andet knivdrama i Københavns natteliv.

Jeg tør ikke bevæge mig rundt mere. Det er ganske enkelt ved at være for farligt.

Fortsæt til Toppen af isbjerget del 2

 

Balder.org Forside

Forrige sideEn tur på Nørrebro del 2
forsiden

 
Clicky Web Analytics