In memoriam Antonio Currá
som skulle dø som følge af uansvarlige politikeres indvandringspolitik. |Opdatering October 31, 2009: Hizir Kilic dræbte fætteren - Ekstra Bladet - Nu er Ferhat Kilic selv blevet myrdet - af fætteren

Efter knivmordet på Antonio Currá:

Toppen af isbjerget

Balder.org Forside

Nogle billeder fra Moses Hansens demonstration på Nørrebro, der viser Nørrebroernes foragt for andres mening.
Er det gensidig påvirkning, hvor de venstreekstremister og jihad krigere lærer af hinanden, der skyldes denne bydels blodige ry?

Meget agressiv aktivist
Aggressiv aktivist

Muhamedanere, Venstreekstremister,kapitalister og proletariat, kun de Kristne er ikke velkomne på Nørrebro!
Arabiske vekselerer har det ikke godt med kristen forkyndelse..

Hun spyttede og løb
"Damen" her spyttede på Moses Hansens vogn og stak af.


Mordet på den 19 årige italienske turist Antonio Currá og andre af de seneste ugers knivoverfald, er kun toppen af isbjerget. Opdatering 10 august: Murderer of Antonio Currá; Ferhat Kilic, deported to Turkey on Tuesday August 14

Den terror indvandrerne spreder omkring sig hvor end de manifesterer sig, er den usynlige del af isbjerget. Da journalister fra BT gik rund i gaderne for at udspørge folk blev de fulgt af en gruppe indvandrere der havde den virkning at folk øjeblikkelig klappede i eller forsvand skyndsomt, åbenbart af frygt for hvad der kunne ske dem. Skrid, ingen siger noget, var beskeden fra indvandrerbøllerne der har den reelle magt på gaden. BT's artikel

Mediedækningen
Mediedækningen især i TV af mordet og tilsvarende knivoverfald er noget helt for sig selv.
Endelig sker der noget man ikke bare kan bagatellisere eller forti. Ikke desto mindre fortsætter DR med sin strategi der skal få det multikulturelle samfund til at glide ned i halsen på en stadig mere skeptisk og vrangvillig befolkning.

Jeg vil kalde det for skandaløst da DR kort efter ugerningen overlod skærmen til en kvindelig venstrefløjsaktivist (efter udtalelserne at dømme) ved navnet Trein Møller* og en indvandrer-pædagog, der fik rig lejlighed til uimodsagt at forsøge at overbevise befolkningen om at dette var helt ekseptionelt, ikke karakteristisk for Nørrebro, og lignende sludder. Seancen havde kun til formål at skjule de ridser i lakken denne betændte bydel har fået ved offentliggørelse af dette seneste symptom på hvad der venter os for enden af den multikulturelle drøm.

Socialister bidrager til volden
Skandaløst, ja for hvem er det der har opmuntret indvandrerne til militante holdninger og aktioner, hver gang der har været danskere der har ville demonstrere deres utilfredshed med rigets tilstand og muhamedanernes negative indvirkning på samfundet? Jeg husker tydeligt hvordan Moses Hansen fik de røde Nørrebroeres kærlige velkomst at føle. Den samme gruppe venstreekstremister (selv om jeg ikke kan dokumentere deres direkte tilknytning til Nørrebro) overdængte en demonstration i Fredericia organiseret af bekymrede danskere med æg, sten, skældsord og trusler. I Odense havde man i to tilfælde held til at forstyrre to antivoldtægts demonstrationer, og ligeledes lavede de autonome ballade på banegårdscenteret, hvor Rolf Slot Henriksen fra foreningen Dansk Kultur hold et foredrag.
Danske patrioters forsamlinger kan kun gennemføres ved politiets hjælp, men dette slår ikke en gang til, og i de fleste tilfælde får rødgardisterne held til at forpurre arrangementerne totalt, så taler ikke kan høres, og deltagerne til sidst må flygte.

Det er i dette miljø indvandrerne får forstærket deres indtryk af at være en stakkels undertrykt minoritet der er offer for de afskyelige danskeres racisme og fordomme. Det er i dette miljø venstrefløjsaktivister viser vejen frem i det danske samfund ved voldelige aktioner, brug af kasteskyts, trusler, hærværk og vold. Det er her indvandrerne oplæres til ikke at respektere loven, ytringsfriheden, politiet og det danske samfund som helhed. I disse miljøer, der dyrker Baader Meinhoff og Blekingegade banden som forbilleder, forsøger man (naivt) at vinde indvandrerne for den socialistiske sag ved at solidarisere sig med dem styrke dem i deres særlige krav til samfundet.

At det så nok i højere grad er voldsmænd, mordere og islamiske terrorister de er med til at skabe i stedet for en indvandrerafdeling af Rød Front har de røde aktivister nok ikke fantasi nok til at forestille sig.

Fortsæt til: Toppen af isbjerget 3

Tilbage til toppen af isbjerget del 1

Balder.org Forside

Forrige sideEn tur på Nørrebro del 3
forsiden

 
Clicky Web Analytics