In memoriam Antonio Currá
som skulle dø som følge af uansvarlige politikeres indvandringspolitik.
Opdatering 10 august: Murderer of Antonio Currá; Ferhat Kilic, deported to Turkey on Tuesday August 14 | Opdatering October 31, 2009: Hizir Kilic dræbte fætteren - Ekstra Bladet - Nu er Ferhat Kilic selv blevet myrdet - af fætteren

Efter knivmordet på Antonio Currá:

Toppen af isbjerget 3

Balder.org Forside

Nogle billeder fra Moses Hansens demonstration på Nørrebro, der viser Nørrebroernes foragt for andres mening.
Er det gensidig påvirkning, hvor de venstreekstremister og jihad krigere lærer af hinanden, der skyldes denne bydels blodige ry?

Er han mon far til nogen af bøllerne?
Disse to fremførte sig aggressivt og truende..

Skyldig i hærværk
Denne anti-demokrat rev plakat af Moses bil under køreturen.

Hadefuld og oppisket stemning
Det er dejlig at være en del af flokken!

Observatører eller deltagere?
Havde rødfacisterne mon deres egne kamerafolk med?

Kender du ham her?
Er det pressen, eller er det rødfacisternes forlængede arm; "TV Stop"?

Pas på ham her! Du har sikkert set ham før.
En meget aggressiv deltager.

Belønnet
Det lader til at uanset hvad det er for en ugerning kulturberigerne nu igen har begået, så bliver de belønnet med oceaner af taletid i TV. Man hiver frem fra skuffer og skabe med „indvandrer unge der har været bøller men nu er på det rette spor og uddanner sig som pædagog“.
Men vi husker alt for godt de andre „succeshistorier“ fra DR , som den kvindelige tyrkiske politiaspirant SSY og fornylig succeshistorien om købmanden Amged Adid Habib i på Fyn (anholdt fordi han ville forhindre Told og Skat til at udføre deres arbejde). Flere etniske politihistorier (pdf).


Halal Politi
i Sverigestan

Update 10 juni 2006:

The Guardian 10 juni 2006: Hemmelig rapport stempler muhamedansk politi i England som korrupt…

Ingen hensyn til de danskere, der er fløjtende ligeglad med alle disse bortforklaringer og pædagogsnak, og ikke interesseret i at få deres egne børn passet af tidligere voldsforbrydere, lige meget hvor meget de måtte angre.

Disse danskere er måske mere interesseret at se forbryderne straffet, og lov og orden genoprettet på gaden, end at høre på endeløse bortforklaringer, undskyldninger og skønmalerier.

Æresfølelser
Indvandrere er ikke de eneste der har æresfølelser. Det er der heldigvis stadigvæk nogle danskere der også har bevaret noget af, på trods af årtier af socialdemokratisk systematisk hjernevask og indoktrinering lige fra børnehaven til de højere læreranstalter.
Disse danskere ønsker at se voldsforbryderne buret inde, så længe som muligt, og om muligt udvist.

Disse danskere er ligeglade med forbrydernes „anger“ (efter at være blevet opdaget selvfølgelig) og ønsker dem straffet, ikke „resocialiseret“ vha. rejser til Norge eller „samfundstjeneste“. Disse danskere ønsker simpelthen ikke nogensinde igen at blive konfronteret med disse dyr, og ønsker deres døde, voldtagne og skræmte hævnet. Det kan godt være at dette ikke stemmer overens med de pt. herskende pædagogiske strømninger og selvbestaltede humanisters ideer om at den eneste tilladte reaktion skal være at vende den anden kind til. Disse danskere kræver fra samfundet at der skal tilbagebetales med samme mønt, og helst med renter.

Den „lille hårde kerne“ teori
Hver gang der sker et af de typiske indvandrerovergreb bliver vi belært om at det er „lille hårde kerne“ det drejer sig om, og hvor synd det er for alle de andre „uskyldige indvandrere“.
Sandheden er at de slemme overfald og seksuelle overgreb kun er en lille del af det spektrum af kriminelle, halvkriminelle og anti-danske handlinger der har deres udspring i (de muhamedanske) indvandrermiljøer.

I busserne skal danskerne passe på ikke at kigge for meget på forskellige typer, for ikke at risikere ballade. Buschauffører tør i mange tilfælde ikke at kræve betaling fra indvandrere. Politiet tør ikke blande sig i indvandrerballade uden den helt store backup (så er det desværre for sent). Skolebørnenes Blå Mandag er blevet til den helt store hovedpine for forældre og lærere, for indvandrerne ligger på lur, enten for at fratage ungerne deres penge, mobiltelefoner og andet gods, eller for at udøve sekschikane og opfordre til slagsmål. Hvilke danske unge tør snart modsætte sig indvandrernes provokationer eller besvare deres tilråb? Indvandrerne nyder den „respekt“ de har, for alle ved det: de kommer ikke alene, de har knive og andre våben, og de holder sig ikke tilbage fra at bruge dem.

Og så trafikken... Uvist af hvilken grund drøner utallige formentlig arbejdsløse indvandrere rund i biler, skider på trafikregler og normal opførsel og tager sig som det passer dem med drønhøj Jellahmusik strømmende ud af de vidt åbne vinduer. Pas endelig på med at stirre på dem i lyskryds, eller for de meget vovelige, at give dem en fuckfinger. Det næste er at de sætter efter bilen, og kun Gud ved om man bliver det næste voldsoffer.
Indvandrerkiosker og pizzeriaer er notorisk berygtet for sort arbejdskraft, momssvindel og andre fiduser.

Problematisk uanset uddannelse
Indvandrerpolitikere gør sig gang på gang bemærket med fundamentalistiske og antidanske udtalelser der sætter deres partifæller i forlegenhed ved at udstede fatwaer o.l..
Indvandrerlæger har i mange tilfælde af forskellige grunde været til fare for patienterne, eller har samarbejdsproblemer med det øvrige personale. Det var så de højtuddannede, hvilket afkræfter den påstand at det ikke så meget er etnisk og kulturel oprindelse der ligger til grunde for problemerne men uddannelsesniveauet. Nogle af de mest rabiate fundamentalister, der ikke har veget tilbage for at true Jøder på livet består af universitetsstuderede muhamedanere.

Over en bred linje forsøger indvandrere fra alle socialklasser at snyde systemet, importere ægtefæller til tvangsægteskaber eller kræver specialbehandling, afskaffelse af danske traditioner, undertrykker koner og døtre og gør hvad de kan for at underminere danske værdier.
Efter at de fleste pladser på hjem for voldsramte kvinder er blevet besat med indvandrere, begynder de nu også at fylde op på de psykiatriske afdelinger.

Så ja, det er kun et mindretal der udøver den ekstreme dødsvold, et større mindretal der lever højt på den skræk de fleste danskere har fået for indvandrergrupper og nøjes med at intimidere og skræmme danskerne ved deres blotte tilstedeværelse. Læg disse mindretal sammen med det store flertal der forårsager de ovenover beskrevne problemer, tegner sig et helt andet billede. De (muhamedanske) indvandrere der glider problemløst ind i det danske samfund er en utrolig lille gruppe, resten er et kæmpeproblem. Et problem der vil vokse år for år, eftersom deres fødselstal ligger langt over hvad danskerne kan præstere. Der er kun én løsning på dette problem, og det er repatriering af langt de fleste muhamedanske indvandrere.

Balder

Forrige side Tilbage til Toppen af isbjerget del 2

Moses Hansen Korstog på Nørrebro - Galleri

Balder.org Forside

Forrige side
forsiden

politi, etnisk, tyrker, tyrkisk
Clicky Web Analytics