Patriot Frikendt for overtrædelse af § 3, stk. 1.

Det er med Lov at Land skal bygges!

Klik for større billede

Klik for et større billede

Til Forsiden
Jeg venter på dommen...

Hvor jeg havde været sikker på at blive frikendt efter det første retsmøde, var jeg nu efterladt med en underlig fornemmelse af at dommen ville gå mig imod.
Ikke mindst tilbuddet om at modtage en advarsel havde bidraget til denne opfattelse.

Tanken om at skulle flere møller igennem; søge om frit proces, flere retsmøder osv. var bestemt ikke opløftende. Bare jeg havde modtaget tilbuddet om advarslen; så var jeg dog sluppet for bøden på 600 kr. Jeg besluttede mig for at lade være med at tænke mere på sagen, og vente på besked via posten.

Dommeren havde udtrykkeligt sagt, at jeg ikke behøvede at komme til domsafsigelsen, en uge senere, og at jeg ville få besked med posten. I dagene efter onsdag den 3. september åbnede jeg med nogen spænding postkassen, men beskeden fra retten lod vente på sig.

En uge senere var jeg blevet træt af at vente, og cyklede hen på domhuset. På kontoret fik jeg at vide at jeg var blevet frikendt, og da jeg spurgte fik jeg en udskrift af dommen..

Så spurgte jeg om jeg også kunne få en udskrift af retsbogen.
Det var som om man på kontoret ikke havde hørt spørgsmålet før, og kontordamen tog efter nogle overvejelser telefonen: 'Hej Ingrid, kan du huske en sag, H.P, Fredericia, demonstration, kamera ... ok. jeg kommer lige op. Om jeg ville tage plads udenfor i ventesalen. Ja tak. Hun gik videre op ad trapperne, og efter et stykke tid kom hun ned sammen med (Ingrid) dommeren i egen person. Dommeren overrakte mig to stk. sammenhæftede udskrifter fra de to retsmøder.

Jeg spurgte hende hvordan det kunne være jeg ikke havde fået noget med posten. Hun forklarede at de sendte dommene videre til politiet, der så skulle ekspedere dem videre. Hun virkede rådvildt ang. hvordan det kunne være at jeg ikke havde modtaget noget. Jeg skyndte mig at indføre:' Og hvad så med de 14 dage jeg ville have haft til at søge om fri proces? Ville jeg så have haft 14 dage fra modtagelse med posten?' Hun så brødebetynget ud, eh...nej.. Det gælder fra den dag dommen bliver afsagt.. Kønt tænkte jeg... så kan de bare sylte sagerne så længe til fristen er omme..

Jeg fik en længere diskussion med hende hvor jeg bl.a. spurgte hende om hvorfor man ikke ved indkaldelse til retsmøde fik udleveret en vejleding angående ens rettigheder og om hvordan retsmødet skulle forløbe. F.eks. at man ikke kunne anke ved bødesager under kr. 3000, om evt. indkaldelse af vidner, fravær af beskikket advokat osv.

Man fik bedre service i Bilka end ved retsvæsenet var min påstand...

Jeg spurgte hende også om jeg havde mulighed for at finde ud af hvad der var sket i sagen mod min medanklagede, voldsmanden Jakob Friborg. Det havde jeg faktisk ikke mulighed for mente hun...


Lørdag den 13 september fik jeg så endelig besked fra Politimesteren i Odense. Det ville have givet mig mandag og tirsdag til at søge om frit proces ved procesbevillingsnævnet!

Brevet fra politimesteren havde følgende ordlyd:

Sagen mod Dem er nu afgjort ved retten, og der fremsendes hermed en udskrift af dommen.

Der vedlægges en vejledning vedrørende anke.

De vil indenfor de kommende dage modtage en opkrævning

 

Udskrift af dombogen > >

Til Forsiden Tilbage til: Retsmøde 2 Den 27. august 2003  fortsat tilbage frem frem til Udskrift af Dombogen

 

 

 

Links

Links Frit-Folk mødet Fredericia 1-12-02:

Balder Forside
Åse C. Bjergs tale
Vibeke Edbjergs Tale
Bente Jørgensens tale
Frit Folk: Editorial
Forløb (efterskrift)
Reportage lokal avisen Budstikken
Frit-Folk
No-kay
I natten klam og kold

 

TV Syd indslag
TV Syd Indslag 2
Ekstra Bladet Artikel
Artikel i 'Dagbladet Arbejderen'
Antifa: det var en vellykket aktion >>
Modkraft Forum Startside
Debat: Vær et godt eksempel
Debat: Frit-Folk møde
Modkraft: Gamle kendinge i Fredericia

Artiklen Den Ekstreme Venstefløj - Oversigt indholder info og friske links til afslørende dokumentation om disse organisationer

Links i artikelserien Patriot frikendt:

Frikendt (indledning)
Forsvar og fremstilling af handlingsforløb
Retsmøde 1 den 13 maj 2003
Retsmøde 2 den 27. august 2003 del 1
Retsmøde 2 den 27. august 2003 del 2
Venter på dommen
Udskrift af dombogen
Politik i sagen
Balder.org forside

Domstol.dk

Clicky Web Analytics