Patriot Frikendt for overtrædelse af § 3, stk. 1.

Hvor længe vil Grundloven  være retninggivende for dansk retspleje? Uden ihærdigt arbejde fra patrioter over hele landet bliver vi snart styret via "direktiver" fra Brüssel....

 

Hvem havde det egentlige ansvar for balladen?
Fredericia Rådhus

 

Nazisterne brugte også voldelige metoder for at hindre deres modstandere i at komme til orde. Hvem er så egentlig nazisterne her?  (foto Jesper Brock)

Nazisterne brugte også voldelige metoder for at hindre deres modstandere i at komme til orde. Hvem er så egentlig nazisterne her? (foto Jesper Brock)

Til Forsiden
Politik i sagen?
Politik i sagen?
Man kunne få en mistanke om at der muligvis kunne være skjulte motiver i beslutningen om at rejse tiltale mod undertegnede. Politimandens ihærdige bestræbelser via telefonen på at overbevise mig om at det ville være bedst ('uden følger for din straffeattest') for alle parter hvis jeg accepterede bøden og ikke lod det komme til retslig afgørelse ('der kunne blive dyrere for mig') ville også kunne tydes i den retning.
Borgmester Uffe Steiner Jensen
Fredericias borgmester Uffe Steiner Jensen (S) havde allerede i forvejen fordømt mødedeltagerne, luftet sin modstand mod forsamlingen, og opfordret borgerne til at vise deres 'afsky'. Det var der så også nogle 'borgere' der gjorde. De hætteklædte.
Bjørn Medoms rolle
Folketingskandidat Bjørn Medom Nielsen (S) skaffede sandeligt et effektivt modspil til Frit Folk deltagerne!!!

Bjørn Medom folketingskandidat (S) og fhv. byrådsmedlem i Fredericia (01.01.1986 31.12.2001) bærer ifølge mange mennesker delvis skyld til tilstrømningen af de mange autonome aktivister, ved at opfordre unge mennesker fra 'Ungdommens Hus' i Fredericia, til at foranstaltede en moddemonstration. En del af brugerne af dette hus er tilsyneladende autonome, eller har forbindelser til disse. Også borgmester Uffe Steiner Jensen er meget involveret i 'Ungdommens Hus'. Bjørn Medom følte sig senere nødt til offentligt at tage afstand fra de autonomes optræden.

Opdatering 26-03-2006: Ytringsfriheden Bjørn Medom Nielsen, nu folketingsmedlem, forsvarer det lille men i læserbrev til Jyllands Posten: 'Jo, 'men' er for godt et ord at smide på porten og er nærmere med til, at både får og bukke kan græsse fredeligt sammen.'. Bjørn Medom Nielsen Smid ikke 'men' på porten. Læserbrev med kommentar til Bjørn Medoms indlæg er sendt til Jyllands Posten og kan læses her

Draget til ansvar

Folketingskandidat Bjørn Medom Nielsen (S) skaffede sandeligt et effektivt modspil til Frit Folk deltagerne!!!
Uffe Steiner Jensen

Muligheden for at borgmester Uffe Steiner, eller folketingskandidat Bjørn Medoms udtalelser og handlinger forud for folkemødet ville blive kritiseret eller draget til ansvar var åbenlyst til stede.

De autonome foranstaltede et heppekor, og udførte en art 'rituelle hop' hvilket bl.a. Bjørn Medom deltog i, samtidig med at der blev kastet skyts mod mødedeltagerne.

Der ville have været en mulighed for at også dette ville kunne tolkes som en ansporing til, eller godkendelse eller accept af voldshandlinger.

At se en kendt politiker fra et stort parti deltage i løjerne, har i hvert fald ikke ligefrem virket dæmpende på de mere voldelige gemytter, der på daværende tidspunkt allerede var gået over til at overdænge mødedeltagerne med kasteskyts. Der var flere mediefolk tilstede, og TV2-Syd sendte reportager fra mødet. (1) (2)


Politiets øverste chef

Er der plads til mere end én mening i Ungdommens Hus? Eller er linien lagt ved udtalelsen fra en af brugerne, tilfældigvis også en Socialdemokrat; Andreas NH Jensen:  "Hvorfor skulle europæere være mere velegnede til demokrati og frihed end arabere? " Andreas Jensen er formand for DSU i Fredericia. Han er igang med en uddannelse som historiker og følger dermed i sin storebrors fodspor som historiker og samfundsforsker med en solid Socialdemokratisk familie tradition. Klik for at se den idealistiske unge mands hjemmeside.
Ungdommens Hus
i Fredericia Norgesgade 46 A
Kommunens side om huset

Det er derfor ikke umuligt at nogen i politiet har troet at de har været deres øverste chef; borgmesteren eller Bjørn Medom, også en betydningsfuld lokalpolitisk repræsentant for det socialdemokratiske bystyre, behjælpelig ved at kunne fremvise at det ikke 'kun' havde været autonome, derunder flere Fredericia-borgere, der var blevet dømt for et eller andet.

Angrebet på undertegnede har muligvis været den eneste episode hvor politiet har kunne se en mulighed for at belaste en mødedeltager.

Hvilket også ville have været en succes havde jeg ikke taget tiden, besværet og balladen med at kræve en retslig afgørelse. Det havde jo unægteligt været meget nemmere at betale de 400 kr. for at slippe for mere besvær.

Men det var da rart at se retfærdigheden sejre for en gangs skyld.
Jeg håber det vil kunne inspirere andre til at kæmpe for deres ret.
Måske kan det være med til at illustrere den måde retssystemet virker på, og være med til at undgå nogle af de faldgruber man ellers først opdager når det er for sent.

H.P

Til Forsiden Tilbage til: Udskrift af dombogen tilbage  
Links

Links Frit-Folk mødet Fredericia 1-12-02:

Balder Forside
Åse C. Bjergs tale
Vibeke Edbjergs Tale
Bente Jørgensens tale
Frit Folk: Editorial
Forløb (efterskrift)
Reportage lokal avisen Budstikken
Frit-Folk
No-kay
I natten klam og kold

 

TV Syd indslag
TV Syd Indslag 2
Ekstra Bladet Artikel
Artikel i 'Dagbladet Arbejderen'
Antifa: det var en vellykket aktion >>
Modkraft Forum Startside
Debat: Vær et godt eksempel
Debat: Frit-Folk møde
Modkraft: Gamle kendinge i Fredericia

Artiklen Den Ekstreme Venstefløj - Oversigt indholder info og friske links til afslørende dokumentation om disse organisationer

Links i artikelserien Patriot frikendt:

Frikendt (indledning)
Forsvar og fremstilling af handlingsforløb
Retsmøde 1 den 13 maj 2003
Retsmøde 2 den 27. august 2003 del 1
Retsmøde 2 den 27. august 2003 del 2
Venter på dommen
Udskrift af dombogen
Politik i sagen
Balder.org forside

Domstol.dk

Clicky Web Analytics