Til Forsiden

Fra Aftenposten.no debatt-innvandring 
Europarådet: Norge tillater rasisme

Svensk Modstand
Våldtäktsvågen i det statsfeministiska Sverige
Til Forsiden
 

Fattigt land

I 2001 steg kriminaliteten i Malmø 59 pct.

Skolelærere trues og overfaldes, skoler må lukke, busserne ophører med at køre til ghettoen Rosengård, knivstikkerier, mord og voldtægter på mindreårige piger er hverdagskost.

Det almindeligste navnnyfødte drenge er Muhammed. De lokale kalder Malmø "en forlorad stad". I 2001 blev 139 svenske skoler antændt af "gäng" som det diplomatisk hedder. 60.000 tilfælde af "grov misshandel" - lirekassemænd. 2200 anmeldte voldtægter, formentlig bare en tiendedel af det reelle tal.

Menigmand er fortvivlet over, hvad der er sket, men kan ikke komme til orde.
Sverigedemokraterne, som har en politik og historie, som godt kan sammenlignes med Dansk Folkepartis, forhindres i at indrykke annoncer i Dagens Nyheter, leje lokaler af Stockholms Kommune, tre banker vil ikke håndtere deres økonomi, og de er stort set afskåret fra at fremføre deres synspunkter i medierne.
På gaden hvor de må holde deres møder, overfaldes de af AFA aktivister.
Flere er blevet fyret for medlemskab af partiet.
Svensk demokrati?


Økonomisk har godhedspolitikken sat sit præg på Sverige. En Göteborg-økonom, universitetslektor Lars Jansson, sætter nu i bogen
"Mångfald eller välfärd" omkostningerne til 13,7 pct. af BNP - i kroner ca. 260 mia.

Cheføkonomerne på HUI, Robert Gidehag og Frederik Bergström, viser i en detaljeret undersøgelse, at den enkelte svensker nu er fattigere end sorte i USA.
Hvis Sverige var en stat i USA, ville den være den fattigste.
Det vigtige tal, BNP per capita, er nu 70.000 svenske kroner lavere end det danske Økonomen , prof. Bo Södersten, skriver i en DN kronik, at velfærdssamfundet i realiteten allerede er væk.
24 % i arbejdsfør alder har ikke arbejde.
Sverige låner små 50 mia i udlandet om året.

Er Sverige virkelig det forbillede, som f.eks. Politikens Tøger Seidenfaden mener?
Disse ubehagelige fakta kaldte Mona Sahlin med en eufemisme: Integrationen er mislykket. Det tør svært sagt antydes.
Og alligevel føler hun sig kaldet til at gå i rette med Danmark.
Man forstår godt Bertel Haarders irritation.

Tag over broen
Og til alle her i landet, som endnu ikke har fattet, hvad uhæmmet indvandring kan gøre ved et land, kan jeg blot foreslå et studiebesøg i Malmø på en uges tid.
Byen er et laboratorium for det, som ikke så få "meningsdannere" herhjemme har advokeret for.
Tag en tur på broen, biskop Kjeld Holm, Kamel Quereshi, Fatih Alev, Svend Auken og alle denne verdens "Rothsteinere i ånden".
Og husk i samme åndedrag på, at folkepresset på Europa kun vil øges dag for dag.
Og spørg til sidst jer selv om I vil være romantikere eller pragmatikere.


Sahlins kredit er opbrugt

Af SR - København K og Hamneda pr. Ljungby, Sverige

AT MONA SAHLIN i "Agenda" på svensk TV 19/5 reddede sig nogle over næsen fra Bertel Haarder kommer ikke uventet. Det har hun fisket efter længe. Hun har opbrugt sin ellers rigelige kredit i Sverige. Hendes ideologiske og sagligt tyndt funderede angreb på Danmark må have irriteret Haarder, siden hun efter 20/11 ville belære den ny regering om demokrati. Det var ilde anbragt, når man ved, hvordan vilkårerne for en åben debat har været – og er - i Sverige. I hendes tid er indvandringen til landet gået svært over gevind med voldsomme økonomiske og sociale problemer til følge. Det samlede antal er nu 1,8 mio. eller 21 pct. indvandrere i landet. Heraf ca. 1,3 mio. Fra tredje verdenslande. De tre største byer har over 30 % indvandrede, Malmø dog over 40 %. Følgen er blandt andet, at 3600 svenskere sidste år flyttede fra Malmø på grund af grasserende kriminalitet og ghettoisering. (Kommunal undersøgelse ref. i Sydsvenskan nov. 2001).

Våldtäktsvågen i det statsfeministiska Sverige

Video fra Fox News, vist i svensk TV Welcome to Sweden
Indvandrere i flok tæver to Svenskere

 
     
Til Forsiden   Til Forsiden
Clicky Web Analytics