Læserbrev

Det er ikke fairplay…….

 

 

 

 

 

 

 

 

 


____________________________
Af Allan Fuglsang
Herning

____________________________
 

- og det bør få konsekvenser når man agerer usportsligt eller bruger ”dirty-tricks” for egen vindings skyld!

Det gør det heldigvis også i langt de fleste tilfælde, når det vel at mærke drejer sig om deltagelse i konkurrencer. Diskvalifikation, gult eller rødt kort, udelukkelse, startforbud og fratagelse af allerede vundne titler er blot nogen af de sanktionsmuligheder der anvendes som straf for usportslig optræden.

Noget ganske andet er det derimod når venstrefløjen i dansk politik bekriger højrefløjen, selvom der også her er tale om konkurrence, fordi det jo i bund og grund drejer sig om at vinde vælgernes gunst.

I uge 25 blev der i Danmark afsagt to domme hvori der var politikere impliceret. En i Højestret og en ved Byretten i Herning. Begge sager drejer sig om begrebet ”racisme” og begge sager drejer sig om venstrefløjens forfølgelse af højrefløjen. Det bemærkelsesværdige er imidlertid at begge domme faldt ud til venstrefløjens fordel idet en kommunist blev frifundet, mens en mere moderat SF’er fik med hold i sin anklage.

”Jeg følte mig truet” sagde Kamal Qureshi (SF), da han som vidne blev afhørt i forbindelse med sagen mod undertegnede og han fik medhold. Han må altså gerne give udtryk for sin bekymring fordi han ”følte sig truet” og tilhører venstrefløjen. Mens jeg, der tilhører højrefløjen, ikke må give udtryk for for de ting jeg føler er truende, som f.eks. bandekriminalitet, massevoldtægter, socialbedrageri, vold, knivstikkeri, stenkast, forhånende tale på grund af min tro og selvjustits i særligt belastede boligområder. Det er da et paradoks og vel ikke så smart i et land der påstås at være demokratisk.

På lige netop den baggrund synes jeg ikke at Kamal Qureshi benytter sig af fair-play, idet han nu igen er i pressen og giver udtryk for sin bestyrtelse over Pia Kjærsgaards udtalelser i sit ugebrev fra uge 26. Det virker som om han ikke helt har forstået demokratiets spilleregler og som om han nærmest nyder nærmest nyder at forfølge divergerende synspunkter. Det er mangel på politisk tæft og det er flabet, samtidig med at det er et synligt bevis på hvem der reelt står først i køen ved det tag-selv-bord Qureshi omtaler i artiklen fra Ritzaus.

Men sådan har det vel altid, mere eller mindre, været med socialisterne, der jo gennem historien er kendt for at ville lukke munden på anderledes tænkende. Vi alene vide! Ikke sært at islamisterne findes blandt netop folk med samme politiske tilhørsforhold som Qureshi - ”man hyler jo som bekendt som de ulve man er iblandt”!

Allan Fuglsang

Links

Dommen
Pia forsvarer dømt fremskridtsmand: Fyens-Stiftstidende
Når sproget dømmes ligegyldigt....
Læserbrev af Jørgen D. Grønbæk
Læserbrev fra Marian Stagelund
DR: dagbøder for racistisk brev
Drop Pinsen og store Bededag
Se indslaget på TV regionerne
Allans Fuglsangs pressemed.
Balder forside
Kamelens hjemmeside

 

 

tilbage
forside

 
Clicky Web Analytics