Til Forsiden
Til Forsiden
Det Racistiske Mord på James Waite i Sverige
Myrdet 11. september 2004 -
English Version
Se også den engelsksprogede version af denne side, der indeholder flere opdateringer. (har desværre ikke tid til at oversætte alt det udenlandske nyt til dansk).

Også på denne side (venstre spalte):
BBC opfordrer til drab på racister
Video: Immigrant Violence in Sweden: 'Welcome to Sweden'
(20 MB mpg)
Same video
(5 MB wmv)

Ofre for indvandrervold

Prime minister Persson We will crush them!
»Vi skal knuse dem«
hadsk tale der
opfordrer til vold fra
den svenske statminister
Göran Persson

Volden mod hvide mennesker i Sverige er direkte forbundet med de hadske taler som den svenske statsminister Göran Persson flere gange har rettet mod alle nationalsinde svenske bevægelser, der som han sagde, "skulle knuses".

Svenske medier offentliggør navne og billeder af unge mennesker, i en forvirrende pærevælling af Helll's Angels og påståede højrefløjs aktivister. Aftonbladet English Edition via Whitespeech

Opdatering 30 maj 2007: Channon Christian, Christopher Newsom, Knoxville Murders

Opdatering
11 december 2006:
Oslos voldtægtsstatistikker shokerer Read
Two out of three charged with rape in Norway's capital are immigrants with a non-western background according to a police study. The number of rape cases is also rising steadily.

Mordet på Theo van Gogh - Læs morderens budskab

Igen et hvidt barn dræbt af feje indvandrere
(fra en nu nedlagt debatside)

De slog og slog (Sverige)
Med blodet fossende ned fra såret i hovedet så den 18 årige Linda hvordan 4 eller 5 mænd slæbte afsted med hendes jævnældrende veninde Jenny. Begge pigerne blev mishandlet brutalt inden Jenny blev voldtaget. Expressen Marts 2005: fortæller selvfølgelig ikke noget om voldsmændenes etnicitet....

 
Danilo Henriquez  Reggaestjerne - Daniel Wretstöm mord - DanJah
Danilo Henriquez - DanJah
Danilo Henriquez var en af dem der var med til at torturere og myrde Daniel Wretström i Salem i 2000.
Nu kun ni år efter det bestialske drab præsenteres han som 'DanJah'. Danilo Henriquez 'sonede' sin andel i torturen med - 40 timers samfundstjeneste! Senere har han fået en narko-dom, og nu hyldes samme misdæder på flere svenske radiostationer under navnet 'DanJah' og udgiver snart en CD-skive med reggaemusik.
 
James Waite Victim of the multiethnic society
James Waite - offer for det multikulturelle samfund

Natten mellem lørdag og søndag blev den fjortenårige hvide dreng James Waite stukket ihjel af en indvandrerbande i byen Sollentuna nordlig for den svenske hovedstad Stockholm.

Waite havde deltaget i et grillparty med sine venner da han på vej hjem mødte sine mordere, en gruppe bestående af fem til syv unge indvandrere.

"Er du Nazist?" spurgte en af dem den unge James,.....

.....hvorpå han blev angrebet og stukket flere gange i brystet, et af knivstikkene ramte hjertet.
Han forblødte på vej til et sygehus.

De djævelske svenske medier har forsøgt at sløre hvad der virkelig skete, ved at referere til overfaldet som "et racistisk bandeopgør" mellem skinheads og indvandrere, og i nogle tilfælde undlod de endda at nævne at ofret var "en racist".

Nogle medier brugte helt bevidst en bedragerisk terminologi som "adskillige racister var til stede på gerningsstedet," uden at nævne hverken offerets eller gerningsmændenes etniske baggrund.

Visse mediehistorier rapporterer at én af de unge indvandrere blev såret af et knivsstik, og "glemte" at nævne at han blev såret ved en fejltagelse af en anden knivbevæbnet indvandrer....

Hele "bandeopgør" røgsløret skjuler også det faktum at Waite og hans kæreste var de eneste på stedet bortset fra indvandrerne.

Daniel Wretström - Salem

For fire år siden blev den syttenårige nationalsindede Daniel Wretström brutalt dræbt af en bande bestående af syv immigranter der slå løs på ham i lang tid inden de hoppede på hans hoved og skar halsen over på ham. Gerningsmændene slap med en mild dom.

Denne forfærdelige gerning resulterede i et ramaskrig hos svenske nationalsindede, der i løbet af meget kort tid samlede flere end tusinde mennesker til en mindemarch. Denne march er blevet en årligt tilbageværende begivenhed som protest mod den anti-hvide vold i det Svenske samfund.

Sidste år deltog flere end 2000 nationalsindede. Svenska liv | Snaphanen: Apropos Salem marchen

James Waites begravelse (billeder)

I dag samlede en mindehøjtidelighed næsten 300 nationalsindede på det sted hvor Waite blev myrdet, hvor de viste for den unge dreng deres respekt og deres vrede mod morderne og det politiske establishment hvis politik har ansvaret for de destruktive vilkår i dette land.

Næste weekend vil endnu en march finde sted, der forventes at trække endnu flere mennesker fra hele landet.

I dag burde alle nationalsindede tænke et øjeblik på Waite og hans nærmeste. VI må forstå at selv om denne hændelse i sig selv er en grund til at handle og til at vise vores harme, skal vi handle og udtrykke os hver dag for at kaste dette åg der holder os ned som folk.

En ung dreng burde ikke have betalt med sit liv for at vi kan forstå dette.

(tak til den ukendte forfatter)

De slap med lette straffe:

6 af de 7 immigranter; Joaquin Ahumada, Maximilliano Ahumda, Daniel Baeza, Amir Mahdi, Khaled Odeh, Taher Odeh, Anders Vattinen (Finne), er blevet dømt til 40 timer samfundstjeneste eller ca. 100 kr i bøde mordets hovedmand er erklæret psykisk syg.

† † † † † † † † † † † † † †   

Balders kommentar

Baggrunden for mordene på nationaltsindede eller dem der anses for nationaltsindede

Sajid Hussain Fuck You Heathens!
Sajid Hussain
flugtbilist. Et 5 årigt barn blev lam for livet og en gammel dame invalideret. En fuckfinger var kommentaren. Kender vi ikke attituden? Hvorfor skal vi huse disse monstre? læs

 
 

For the honor of the family

Æresdrab
større klik

Sverige er et af de europæiske lande hvor regeringen målbevidst har stilet efter at blive det mest multietniske / multikulturelle samfund i verden.

Sverige ikke har nogen kolonial fortid, hvis vi ser bort fra den svenske besættelse af Finland, og har altså ikke har nogen naturlige grunde til at have en indvandrer population fra tidligere kolonier lige som England og Frankrig. Dette tab har socialister og konservative i fællesskab helt bevidst besluttet at rette op, ved at tillade og endda stimulere ikke hvid immigration fra hele verden.

Måske har socialisterne i perioden hvor Pinochet diktaturet hærgede i Chile fundet det formålstjenligt at tillade immigration af tusindvis af Chilenske flygtninge med stærkt venstreorienterede synspunkter, og efterfølgende givet dem permanent opholdt for at styrke deres magtbase.

Selvfølgelig havde disse mennesker virkelig brug for hjælp og fortjente beskyttelse mod en af de mest væmmelige militærdiktaturer som verden har set.

Men derefter fulgte hundredetusinder af Arabere, Pakistanere, Afrikanere og lignende.
Og denne trafik fortsætter den dag i dag på trods af en voksende modstand og den nedadgående spiral den svenske økonomi befinder sig i.

Modstand er nyttesløst, den arrogante svenske elite ser stort på den kraftigt voksende kriminalitet og det lige så hurtigt voksende antal unge der slutter op om det ekstreme højre.
Der var jo ingen andre muligheder i dette politisk korrekte meningsdiktatur, uanset hvor selvmodsigende og irrationel de sidste to begreber kunne lyde så er det lige det det er. Meningsdiktatur er blevet den politisk korrekte norm. Men måske kan man sige at der i Sverige næsten altid har hersket en form for meningsdiktatur, der tidligere bare ikke har været så voldsomt i modsætning til befolkningens interesser at det gjorde rigtigt ond.


Sverige: Hensynsløs undertrykkelse af kritik

Undertrykkelse af enhver udtryk af modstand mod indvandring, bevægelser eller partier har antaget totalitære proportioner. Enhver kritiker bliver fordømt og bagvasket, ofte med de velkendte nazi sammenligninger. De fleste danske politikere erkender den svenske regering og de svenske politikeres manglende vilje til at komme i øjenhøjde med realiteterne. I Sverige vælger man at lukke øjnene, og klamrer sig til nogle forenklede ideologisk definerede synspunkter, og vælger at sidde kritik overhørig, endda fra nogle af deres egne embedsmænd der har problemerne tæt ind på livet til dagligt.

Nogle byer især i Sydsverige har nu et indvandrerflertal. Kriminaliteten, knivstikkeri, voldtægt osv. eksploderer, men hvis medierne da rapportere disse ting er det strengt forbudt at nævne noget om den etniske baggrund af forbryderne. Således står de ægte svenskere nu udstillet som et ret så forbryderisk folkefærd.

onsdag, 19 april 2006 Friske voldtægtstal fra Skåne

Skåne : 472 anmeldte voldtægter på et år
....det er seks flere end i hele Danmark (466 anmeldte 2005).
Der bor godt en million i Skåne, og ca. 5.4 mio i Danmark.

Total-tallet for Sverige er 3200 - for Danmark knapt 500
Læs det hos Snaphanen | Expressen

Den svenske politik giver simpelthen indvandrerne og det multikulturelle ideal højeste prioritet, alt andet må vige for det. Al opposition bliver dømt "racisme" og skal bekæmpes på enhver måde.

På det sidste har to svenske anti indvandringspartier; Nationaldemokraterna og Sverigedemokraterna dog fået så meget vind i sejlene at fænomenet ikke længer helt kan ties ihjel. Derefter forsøgte man sig med noget nyt: Valgsvindel. Der har været flere tilfælde af valgsvindel, der endda har været påtalt af en international organisation der skal holde øje med disse ting. Der har været udvist en vis kreativitet med denne svindel, f.eks. har man nogle steder ikke lagt stemmesedler ud på valgstedet til de "ikke stuerene partier" frem, hvor man regnede med at folk nok ikke turde spørge efter dem, for ikke at få raciststemplet.

Daniel Wretstroms grave
De fleste store aviser har været mobbet til at undlade at bring valgannoncer for disse partier, hvis ledere heller ikke bliver inviteret i TV studierne til de sædvanlige TV debatter.

Selvfølgelig har alle disse udemokratiske metoder kun gjort endnu flere folk vrede og givet indvandringsmodstanderne mere vind i sejlene, mens også de mere yderliggående grupperinger oplever en eksplosiv vækst. Angreb på "svartskallar" fra yderliggående skinheads og lignende forekommer jævntligt.

Det betændte er dog, at mens medierne gør et stort nummer ud af disse racistiske overfald, prøver man til gengæld af al magt at forhindre at racistiske overfald, og enddog drab begået af indvandrere bliver nævnt som sådan.

Også forsøger man ved de talrige kriminelle overfald og voldtægter begået af indvandrere, som vi også kender det fra Danmark, at sløre gerningsmændenes etniske baggrund og eventuelle racistiske motiver. Siden det er højst sjældent at denne form for kriminalitet begås mod andre indvandrere burde man vel konkludere at en stor del af de kriminelle overfald begået af indvandrere vil kunne kategoriseres som racistiske.

Göran Perssons »Hetz mot folkegrupp«

Göran Persson den svenske statminister har holdt ophidsende brandtaler i fjernsynet mod alle nationalt sindede grupperinger, og sagt at disse "nazister og højreekstremister skulle knuses med alle forhåndenværende midler".

Friske voldtægtstal fra Sverige
Thursday, January 12, 2006
Rapes jump 30% in Sweden
The number of rapes in Sweden was 2631 in 2004. A 30% increase would mean the 2005 number is 3.400. Population ca. 9 million. Whole story: Viking Observer

Nogle mennesker har åbenbart opfattet dette helt bogstaveligt og er begyndt med umotiverede angreb og sågar mord på nationaltsindede, eller folk hvis tøj eller hårstil gav dem anledning til at mene at de var nogle fæle racister. Fra James Waite sagen rapporteres det at indvandrerbanden som den 16 årige chilenske morder var del af ligefrem aktivt var "på jagt efter racister".

For fire år siden var det den 17 årige Daniel Wretström det gik ud over, idag var det så den 14 årige James Waite.

Hvor ondsindet den svenske politik i virkeligheden er, illustreres af det faktum at den dræbte drengs mor var blevet overtalt til at lave en udtalelse sig til pressen om at "indvandrerne ikke skulle få skylden", endda inden hun selv havde haft tid til fatte realiteten af sin søns meningsløse død, eller havde haft tid til at sørge.


Det var ikke Islam!
»venstreorienterede skolelærere hjernevasker vore børn«
vores voltagne og dræbte børn er kun et lille offer til gavn
for vores nye religion: det globale multikulturelle paradis


24.2 الزَّانِيَةُ وَالزَّانِي فَاجْلِدُوا كُلَّ وَاحِدٍ مِّنْهُمَا مِئَةَ جَلْدَةٍ وَلَا تَأْخُذْكُم بِهِمَا رَأْفَةٌ فِي دِينِ اللَّهِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَلْيَشْهَدْ عَذَابَهُمَا طَائِفَةٌ مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ

Skaldet isse (delvis fra Expressen)

Vidnet som Expressen talte med beretter at James var klædt og klippet som en "skinhead".

Gerningsmanden skal også have råbt "er du racist?" inden han huggede kniven i sit offer.

Politiet talte indledningsvis om at optakten til mordet skulle have været et opgør mellem skinheads og indvandrere. Dette billede forsøger man nu at nedtone..

Alligevel siger pressetalsmanden ved Stockholms läns-kommunikations-central Mats Nylén: "Der er intet der taler for at det er en racistisk motiveret handling!

Dette afslører nøjagtigt hvordan det står til i den dybt kriminelle stat Sverige!

Havde det været en hvid der havde myrdet en indvandrer så havde der stået racisme skrevet over alle forsider, men nu er der ikke et racistisk motiv!

Multikulturens velsignelser skal ikke anfægtes af de hårde realiteter, den barske virkelighed som titusindvis af svenskere lever i, domineret af indvandrervold og myndigheder og ikke mindst medier der holder hånden over gerningsmændene.

Sverige: holder hånden over muslimske voldtægtsforbrydere

Her en lang række eksempler på forskelsbehandling mellem racistiske forbrydelser begået af farvede og ditto begået af hvide:More reasons why hate crime legislation should not pass (Flere grunde imod vedtagelse af mere 'antiracistisk' lovgivning.)

Statsminister Göran Persson har ovenikøbet nærmest opildnet indvandrere og venstreekstremister til den her slags handlinger. Anna Lindt sagen var ikke nok. Sukkersødt tale skulle lægge ansvaret alle andre steder end der hvor det ligger: i de Svenske fantasters dybt kriminelle indvandringspolitik.

Intet under der er så mange nynazistiske grupperinger hinsidan. Myndighederne beskytter ikke længere deres egne borgere, og man søger at forsvare sig bedst man kan.

Det her burde rektor Jan Thrane lære noget af når han bekymrer sig mere om "faren fra nynazistiske hvervekampagner" end om faren fra de fascistoide indvandrere der totalt har ændret gadebilledet i det meste af Europa, og har gjort førhen fredelige byer til jagtmarker og enemærker for sindsyge muhamedanere, kriminelle østeuropæere og andre fremmede.

Selvfølgelig vil enhver der lever til dagligt i dette multietniske helvede, og ser sit eget folks værdier trådt på og hånet, med sit eget lands myndigheders fulde velsignelse, takke enhver der lover at ville hjælpe.

"Lad os få en Führer der kan ende dette mareridt og give os vores land, vores ære og vores stolthed tilbage!"

Jeg forstår godt, nogle tænker sådan!

Og så skal vi nu på lørdag se de venstreekstremistiske rødfascister marchere gennem Odenses gader for at forsvare dette cirkus. Velbekomme siger jeg bare. Vil de rigtige nazister rejse sig! Læserbrev


Reaktion fra hollandsk taxi chauffør & Muslim der forsvarer drabet på van Gogh.
Kort Video på Fomi (se efter nyt i bunden af siden).

B.T.: Fredelig hademarch

B.T. Havde sendt en reporter til den årlige Salemmanifestation i Sverige.
Glimrende. Artiklen var mere afdæmpet end det man er vant til fra den danske dagspresse ved sådanne lejligheder.
Dog fokuserede man en del på at manifestationen var domineret af Nationalsocialister.

Det er der imidlertid forskellige gode grunde til.

England - Overfaldet af Somalisk asylsøger i skolen - Shanni Naylor
Shanni Naylor 12 år
Ungt hvidt offer for
etnisk vold. Shanni
blev maltrakteret
med en kniv af en
somalisk 'klassekamerat'.
Mere

For det første er det politiske klima i Sverige af en sådan art at man kan tale om en reel form for statsfascisme med alle de kendetegn som sådanne regimer traditionelt viser frem.

Dvs. voldelige overfald på regimets modstandere, ved chikane fra politi og myndigheder, samt ved at give fri bane til voldelige røde AFA terrorister, valgsvindel og et betænkeligt valgsystem (der i øvrigt er blevet kritiseret af det uafhængige British Human Rights Group).

Medlemmer af det absolut ikke nazistiske parti Sveriges Demokraterne er frit bytte for voldsmænd.
En lang liste af hændelser remses op i decemberudgaven af dansk Folkeblad.
Man nægter at optage for partiets annoncer i dagblade og udvandrer fra salen eller nægter at kommenter forslag fra partiet de steder hvor det er repræsenteret i byråd osv.

Mens svenskere i tusindvis dagligt bliver forulempet og svenske piger voldtaget i hobetal, fortsætter man med en total uansvarlig indvandringspolitik, og møder borgernes protester i bedste fald med tavshed og i værste fald med berufsverbot. Racistisk vold begået af indvandrere bliver fortiet af pressen og myndigheder, mens den svenske Führer Göran Persson rent faktisk opfordrer til vold mod alle nationale med udtalelser som: "Vi skal krossa dem".

Multikulturens ofre

Sarah - Sweden
Göteborg Mandag 10 january 2006
knivoverfald på sagesløs pige
'mørk krushåret mand '
'Jaevla svenska hore'

Dette har stået på i årevis. Under disse omstændigheder er der ikke noget at sige til at der opstår ekstreme og måske endda voldsberedte grupper, der ønsker at forsvare det svenske folks rettigheder og det fædreland der frit foræres bort til fremmede folkestamme.

Desuden er det en kendsgerning at det uden tilstedeværelsen af de kampberedte Nationalsocialister, og hvad de ellers måtte kalde sig, ville være en ekstremt farlig affære at deltage i protester mod indvandrer vold, eller andre fædrelandskærlige manifestationer. Sådan er det selv i Danmark.

Under disse omstændigheder kan man på ingen måde klandre folk for at deltage i sådanne manifestationer sammen med Nationalsocialister.

Man kan være uenig med Nationalsocialisternes idealer og tankegang, men faktum er at det svenske styre repræsenterer en totalitær tankegang og handle måde der er fuld ud så forkasteligt.

Et styre der ikke forsvarer sine egen børn, men i stedet for solidariserer sig med fremmede voldsmænd kalder på en modreaktion.

Det ville i øvrigt have klædt B.T. at informere om de overfald og mord på nationaltsindede der efterhånden er blevet ganske almindelige i hele Europa.

Den svenske Salem march blev i år afholdt ikke kun til ære for Daniel Wretström, men også for den 14 årige englander James Waite, der blev kastreret og fik øjnene stukket ud og stukket i brand inden han døde som følge af sine kvæstelser. En bande bestående af 5 - 7 indvandrere var ansvarlig for ugerningen.

Men B.T. og andre dele af pressen har mere travlt med at skrive advarende historier om Nazister end at forholde sig til de egentlige ugerninger, og baggrunden for den meget forståelige opblussen af ekstremisme og had.

B.T. 12-1204 Fredelig hade-marchIlan Halimi
Fransk Jøde myrdet af afrikanske immigranter i Paris, Frankrig.

Den formodede bandeleder, Youssef Fofana - 'Barbarernes Hjerne' fra Elfenbenskysten, der er mistænkt for at stå bag et brutalt drab på en ung fransk jøde, Ilan Halimi i Paris forstaden Bagneux, blev natten til torsdag anholdt i Elfenbenskysten.

Skal man Jøde, indvandrer, muhamedaner eller bøsse, før der råbes op? Havde offeret været en kristen eller sekulær franskmand ville forbrydelsen ganske givet ikke være omtalt som en anti-kristen eller racistisk motiveret forbrydelse. Ingen 'Organisation mod Diskrimination af Kristne' der ville få foretræde for statsministeren, ingen verdensomspændende overskrifter og krav om strammere lovgivning om beskyttelse af kristne eller sekulære medborgere. Om mordet på Ilan Halimi
 
Charlene Downes 14 år gammel - myrdet
Muhamedansk kanibalisme ?

Dræbt i 2003 - menes solgt som kebab

30 marts 2006 Charlene Downes på mord tidspunktet var 14 år menes at være blevet dræbt og forarbejdet til kebab og cement-mørtel efter hun forsvand i november 2003. Mener politiet i Blackpool, England.

To muhamedanere, en af dem en tidligere socialrådgiver er blevet sigtet for mordet og for at have hjulpet med at skaffe liget af vejen.

Iyad Albattikhi, 28 år, der drev Funny Boyz takeaway i Blackpool, er sigtet for mordet.

Forretningens medejer Mohammed Raveshi, en 49 år gammel socialrådgiver og plejefar, er sigtet for at have hjulpet til med at skaffe liget af vejen. læs mere på engelsk

De seneste ofre for det multikulturelle samfund:


Sollentuna Sverige (samme sted hvor James Waite fik kniven): 15 årig pige voldtaget mere end 300 gange af iraker

Danny O'Connor 23 år fra Ipswich, England, myrdet af Muslim Dulu Miah, som sædvænligt i selskab med en hel flok andre muslimske voldsbøller. Morderen slap med en dom på tre års fængsel!

"Entering the words "Danny O'Connor Ipswich" into Google this afternoon, (June 12 2005) not one single story about the killing or the subsequent court case appeared. As far as the media are concerned, Danny O'Connor never existed. That, in turn, reflects the institutionalised anti-white bias of the police, judiciary and the media, all of which are in general denial that white people can be victims too." (BNP Website quote)

WHY POLICE ARE AFRAID TO TACKLE ASIAN CRIME
Political correctness protects young ethnic offenders
by Mike Liddell, Former Strathclyde Police chief inspector Læs.

Racist attacks on whites in Stoke (UK)
Martin Porter and Mark Machin were attacked outside the Late Shop in Sneyd Green after being racially abused as they went to buy sweets. more

New racist murders: Ashley Hedger, David Henkel, Richard Whelan

Ned: disse mænd torterede voldtog og myrdede Channon Christian 21 år og Christopher Newsom 23 år. Ikke en racistisk forbrydelse?

Knoxville Morderne

Morderne var sorte - så medierne holdt kæft..

Knoxville Mord Ofrene
Channon Christian blev 21 år Christopher Newsom blev 23 år

Channon Christian blev 21 år Christopher Newsom blev 23 år

Lemaricus Davidson dømt til døden Ekstra Bladet 31 oktober 2009
Balder Blog 8 juni 2009
- Video: Mike Savage om mediedækningen af et brutalt mord begået af en bande sorte (Channon Christian & Christopher Newsom)
Balder Blog 30 maj:
Fire sorte voldtog og massakrerede ungt hvidt par. Not a HATE CRIME? (med video)
Whitespeech Tuesday, May 01, 2007: WHITES SACRIFICED-FOR WHAT???
January 11, 2007 Two men in custody in Knoxville double murder investigationListe med flere racistiske overfald mod hvide: The Anti-White Racism The Anti-White Racism - A Documentation Center & Link Directory / Le Racisme Antiblanc Le Racisme Antiblanc

Lang liste med myrdede Britter

Også sorte bliver angrebet af Muhamedaner banderne : Daniel Flake
De tiltalte:
Jangir Ahmed (19), of St Paul's Road, Millfield, Peterborough
Aszaal Latif (18), of Hallfields Lane, Gunthorpe, Peterborough

Dramatic increase in Rapes in Norway & Sweden by Muslim gangs: Aftenposten English Section

Dramatische Zunahme von Vergewaltigungen in Norwegen und Schweden durch Moslem-Gangs: Aftenposten English Section


In Innsbruck fallen 30 Türken über zwei 13-jährige Mädchen her. Die Mädchen sollen nach Anraten der Schulleitung das Land verlassen, damit sie nicht ermordet werden Lesen


Hier noch drei Fälle aus der Schweiz: In Zürich, Steffisburg und Rhäzüns überfallen Moslem-Gangs junge Mädchen und Kinder, und vergewaltigen sie. Lesen


Zum Ende des Ramadan (Festtag des Fastenbrechens) sind tausende Moslems vergewaltigend durch Kairo gezogen, und haben christliche Mädchen vergewaltigt. ... Nun berichten auch Zeitungen darüber

Islamforum Muslimen und Gewalt Draht

Deutsche Opfer, fremde Täter - Ausländergewalt in DeutschlandRacisme og kampen mod indvandringen (balder.org)
I artiklen diskuteres begreber som art, race, racisme, og om vores genetisk betingede udseende (race) overhovedet har betydning for vores overlevelse som folk. Læs

English version: Racism and the fight against immigration (What is racism)

 

English version of this page The Racist Murder of James Waite in Sweden


Ross Parker 17 år myrdet
21 september 2001

Ali Awan - murderer
Ali Awan
sarfraz Ali - murderer
Sarfraz Ali
ziraff Mahrad - murderer
Ziaraff Mahrad
Shaied Nazir - murderer
Shaied Nazir
The murderers Details of the murder of Ross Parker | more
The BBC denial
More Immigrant Murderers click

James Waite - Murdered by immigrant gang in Sweden - Details are on this page
James Waite 14 år - myrdet
11 september 2004
Sean Whyte Murdered - Victim of the multi ethnic society  - Click for details on the murder
Sean Whyte 17 år myrdet
2 maj - 2004

En søgning på 'Sean Whyte' på BBCs hjemmeside giver ingen resultater. Derimod er der 190 sider med materiale om mordet på Stephen Lawrence. Men han var jo også sort. Nyt! morderen der endnu ikke er fundet går og praler af bedriften i det muslimske miljø. BNP website
Krids Donald Murdered - Victim of the multi ethnic society - Click for details on the murder
Kris Donald 15 år - myrdet
16 marts 2004

Nye detaljer - retssag
Murder media blackout 19 november 2004
Kris skulle ikke kun være slået, stukket og sat i brand, han blev også kastreret, fik tungen skåeret ud og øjnene stukket ud blev overhældt med bensin og efterladt for at dø kravlende rund i mudderet.

Disse detaljer står ikke helt fast, men myndighederne nægter at fortælle sandheden. Tre af bandemedlemmerne er flygtet til Pakistan, og kun én er blevet gjort ansvarlig for mordet.
Kun avisen Times har beskæftiget sig med mordet, mens ingen af de andre medier som BBC har beskæftiget sig med sagen.
Morderne: Daanish Zahid Imran Shahid, Zeeshan Shahid and Mohammad Faisal

Derimod gjorde de et stort nummer ud af et mord på en sort der muligvis var racistisk motiveret, hvor der dog kun var tale om et enkelt uheldigt knivsstik.
BNP comparison between treatment of two racially motivated murders: (pdf)

Stor artikel om sagens forløb på Western Resistance: UK: Scots Schoolboy "Was Still Alive" When Muslims Set Him Alight

Opdatering Ekstra Bladet 1 november 2006: Lynchet fordi han var hvid

Balder Blog: 24 okt 2006 Historierne vi ikke læser om i den danske presse: Bestialsk drab for retten i England


Gavin Hopley

Gavin Hopley 19 år - myrdet
16 februar 2002

Demonstration Justice for Gavin Hopley
Jury clears youth from murder
Mens han lå døende på jorden blev Gavin blevet frarøvet sit ur og sin halskæde. Otte indvandrere blev arresteret og tiltalt, fire blev dømt for vold, en anden for tyveri.

Antonio Curra (Currá) - Italian tourist murdered in Copenhagen by immigrants
Antonio Curra 19 år - myrdet
9 august 2003

Myrdet af to Tyrkere; fætrene Ferhat Kilic and Hizir Kilic

Antonio Curra (Currá) var en ung italiensk turist der bare ville opleve København.
På Nørrebro der som bekendt er domineret af indvandrere og venstreorienterede blev han stukket ihjel af to tyrkiske indvandrere under et gaderøveri. Han flygtede og forsøgte at komme ind i en taxa, men morderne forfulgte ham og stak ham ihjel.

På den plads hvor Antonio Curra blev myrdet blev der i år (2004) afholdt en minde-højtidelighed. Stedet blev efterfølgende vandaliseret af unge indvandrere der ødelagde blomster og genstande, malede perverse slagord, og truede forbipasserende der protesterede med knive. For få dage siden stak den tyrkiske morder en medfange ned med en skarpsleben skruetrækker. Læs mere om Nørrebro ghettoen: »En gåtur i en betændt bydel«

Opdatering October 31, 2009: Hizir Kilic dræbte fætteren - Ekstra Bladet - Nu er Ferhat Kilic selv blevet myrdet - af fætteren

Daniel Wretstrom victim of the multi ethnic society - Click for details on the murder
Daniel Wretstrom 17 år - myrdet
9 december 2000
Af den gruppe der myrdede ham blev kun Khaled Odhel gjort direkte ansvarlig.


Theo van Gogh 47 år myrdet
2 oktober 2004


Mohammed Bouyeri
Marokansk morder

Den hollandske filminstruktør og klummeskriver Theo van Gogh blev myrdet af en fanatisk muslim, en Marokkaner. Theo van Gogh havde ikke så længe inden sin død produceret en stærkt Islam kritisk film 'Submission' hvor i der bl.a. blev reciteret stærkt kvindefjendske korantekster. Mere om Theo van Gogh her: Den onde Imam fra Amsterdam. Han var i gang med at arbejde på en film "06-05" om mordet på Pim Fortuyn der døde for hånden af en venstrefløjs ekstremist, Volkert van der Graaf, den 6 maj 2002. Se også Theo van Gogh myrdet.
Conspiracy? Var van Gogh mordet del af en større plan?


Richard Whelan
age 28

Richard Whelan fra Nord London blev stukket ihjel efter at have forsvaret sin pige der blev antastet af en neger. 29-07-2005 selvfølgelig melder BBC hverken noget om gerningsmandens etnicitet eller at der er tale om et racistisk mord.
BBC

Men ikke kun i Sverige ser vi undertrykkelsen af ytringsfriheden, og en hensynsløs kamp mod indvandringsmodstandere....

I Storbritanien har TV stationen BBC i årevis været en aktiv fortaler for multikulturalisme der bagvasker enhver der har anderledes holdninger..

jeremy Hardy - Murerously funny
Jeremy Hardy
murderous fun

Hvorledes dette på det sidste er gået fuldstændigt over gevind illustreres af et lydklip fra BBC's radio 4 show der blev udsendt den 12 september 2004, hvori den marxistiske standup "comedian" Jeremy Hardy siger lige nøjagtig det som indvandrer bander allerede har ført ud i live et stykke tid:

Hvis man bare tog alle fra BNP
og alle dem
der stemmer på dem,

og gav dem et nakkeskud,
ville der blive
en lysere fremtid
for os allesammen

På engelsk: »If you just took everyone from the BNP and everyone who votes for them and shot them in the back of the head, there would be a brighter future for us all«

(BNP = British National Party - Det britiske nationaltsindede parti)

Lyt til klippet, det er et temmeligt godt eksempel på den fascistiske tankegang der præger den herskende elite. Klik her for at høre det.

Hele teksten:

[Jeremy Hardy] In some areas of the country the British National Party has been doing quite well electorally.
And one of the really hard things about being on the left, is you always have to be positive about human kind, and it's just so tiresome.
You always have to come up with a reason why someone's done something and it can't just be because they are stupid bastards.. [laughter]

People vote for the BNP and we have to say:

[Woman’s voice] Yeah well though the BNP are Nazi's, the people who vote for them aren't necessarily Nazi's.
The BNP play on people's fears, people who are alienated because of the expropriation of their labor, according to the theory of capital accumulation, leaving them feeling vulnerable, and looking for scapegoats and blaming the wrong people instead of the bosses they should blame.

[Jeremy Hardy] And I just think well that’s all well and good but if you just took everyone from the BNP, and everyone who votes for them, and shot them in the back of the head, there would be a brighter future for us all. Tilbage

BBC calls for Genocide against BNP members

Update on BBC calls for Genocide

BNP indgiver formel anmeldelse for opfordring til folkemord

Også BNP bliver konstant udsat for valgsvindel og ander former for chikane.

Sverige holder hånden over muslimske voldtægtsforbrydere af Lone Nørgaard (dansk) - på svensk

Sveriges vej til fattigdom pga. indvandring

Også i Holland er det den samme historie:
Den Onde Imam fra Amsterdam

9 september 2004
Muslims rule major Swedish city

(Med links til de svenske originalartikler)


To Svenskere mishandles af seks sorte der optager 'bedriften' på video
Svensk artikel i 'Aftonbladet' (1)
Svensk artikel i 'Aftonbladet' (2)
Svensk artikel hos 'National Demokraterna'
Engelsk oversættelse
Se video
Video: Immigrant Violence in Sweden: 'Welcome to Sweden' (Fox News)

Nyt ! - Jul 2005 !
Rødfascister fra AFA
påtager sig ansvar for brandattentat i Sverige


Pim Fortuyn
Myrdet på åben gade den 6 maj 2002
af rødfascist og muhamedanerven Volkert Van der Graaf | Mere om Pim

List of British victims of immigrant violence:The Fallen List blog

The Roque Gallery - List and pictures of immigrant murderers in Britain

The Guardian: Racial murders: nearly half the victims are white

22 october 2006 (finally the partial truth)

Home Office release official figures as police claim that political correctness is stifling the debate

Nearly half of all victims of racially motivated murders in the last decade have been white, according to official figures released by the Home Office.The data, released under Freedom of Information legislation, shows that between 1995 and 2004 there have been 58 murders where the police consider a racial element played a key part. Out of these, 24 have been where the murder victim was white.

The disclosure will add to the intense debate over multiculturalism in British society. The figures also overturn the assumption that almost all racial murders are committed against ethnic minority victims.Senior police officers have admitted that 'political correctness’ and the fear of discussing the issue have meant that race crime against white people goes under-reported. One chief constable has claimed that white, working-class men are more alienated than the Muslim community.

Peter Fahy, the Chief Constable of Cheshire and a spokesman on race issues for the Association of Chief Police Officers, said it was a fact that it was harder to get the media interested where murder victims were young white men.'The political correctness and reluctance to discuss these things absolutely does play a factor’, he said. 'A lot of police officers and other professions feel almost the best thing to do is try and avoid it for fear of being criticised. We probably have all got ourselves into a bit of state about this.

'The difficulty in the police service is that the whole thing is being closed down because we are all afraid of discussing any of it in case we say the wrong thing - and that is not healthy.'These latest official figures give the most complete picture of racially motivated murders in the UK, revealing the situation to be much more complex.

'There are a lot of young white working-class lads, particularly on the more difficult estates, who are hugely alienated. Yet very little attention is given to that’. More

 

 
Til Forsiden Gavin Hopley uskyldigt offer. Antonio Curra, knivdrab. Antonio Currá var en ung Italiank turist. Daniel Wretstrom lignede en skinhead. Daniel Wretström kom en smule beruset hjem fra en fest. Daniel Wretstrom kunne ikk forsvare sig mod følgerne af Goran (Göran) Person, (Persson) og hans elskede multikulturelle multietniske samfund. Kris Donald, Sean Whyte and Gavin Hopley er igen andre ofre. Göran Persson (Goran Person) svensk statsminister, Statsminister for de svenske socialdemokrater bærer sin del af skylden for disse meningsløse drab begået af utilpassed indvandrere. Kris Donald, Antonio Curra Daniel Wretstrom / Wretström og Gavin Hopley er sammen med James Waite / White ofre for politisk korrekte og for det meste udemokratiske idealister. Mord knivdrab, knivstikkeri indvandrerbander, globalisering lande uden grænser, stigende kriminalitet. Ingen under at nynazister har kronede dage i svere. nazi problemt vokser, men det er kun den herskende elites skyld. Befolkningen blev aldrig spurgt af om de ville dele deres land med hundredetusinder muslimer og andre folk fra fjerne verdensdel.
Clicky Web Analytics