Balder Blog Artikler og oversættelser publiceret på Balder Org er helt for forfatternes egen regning. Publikation her betyder ikke at vi nødvendigvis er enige i de fremførte synspunkter.

Til Forsiden

Denne side er del af en argumentation som kræver at man først læser den indledende artikel:

I Kristeligt Dagblad kunne man den 8. maj læse en 'sensationel historie' om angivelige østrigske Nazister, som via Internettet angiveligt truer en stakkels jødisk kvinde ved navn Dinah Simone Hartmann på livet, og indgår 'alliancer' med det Iranske præstestyre. De fleste vil sikkert tage sådanne historier for pålydende, men jeg satte mig for at bore lidt dybere i sagen. I den anledning har jeg oversat tre artikler som Allan Sørensens artikel tager udgangspunkt i, publiceret af den angivelige nazistiske hjemmeside 'Alpen-Donau.info', så det bliver lidt nemmere at finde ud af hvad der er op og ned i den sag. Læs resten inden du fortsætter:

Balder.org - Forsvarer Allan Sørensen, Kristeligt Dagblad, zionistisk krigshetz?


Oversat fra Hjemmesiden Alpen Donau - Jeg har indsat de samme billeder som Alpen-Donau har brugt i sine artikler, blot skaleret ned, så teksten kunne holdes lidt mere overskuelig.

Hysteri har et navn: Hartmann, Dinah Simone

Det er trods alt igen overraskende hvor høje bølger sandheden sætter i gang, selv når den bliver udtalt lavmælt og uden bulder.

Efter at den jødiske avis Haaretz, bragte en alenlang artikel om artiklen, henholdsvis Simone Dina Hartmans geschæfter, sprang også det kulørte blad 'Heute' med på vognen.

Nazi', 'mord', 'Hitler', sådan noget trækker altid. At undersøge gør man bagefter.
 

Stakkels Dinah frygtet altså for sit liv! Det var ikke vores mening! Nej! Virkelig ikke!

Hvem ud fra den forholdsvis saglige artikel vil læse en opfordring til mord, har enten brug for talmudiske fordrejningskunster, eller har blot en gevaldig interesser i at skabe overskrifter ved hjælp af os.

 
   
 

Vores juridiske afdeling er sagen ikke en gang et træt smil værd. Fru Hartmann trænger hele tiden i forgrunden i offentligheden og bruger kun enhver lejlighed for at styrke sin lobbykampagne. For så vidt har hun selv valgt at være et objekt af interesse for offentligheden. Vores kulegravning omfatter kun hendes politiske virksomhed.

Det offentliggjorte billede kan finde enhver med de almindelige søgemaskiner. (Vi kunne jo også have talt om hendes tilsyneladende tidlige hårtab, et hos semitiske kvinder udbredt lidelse. Men så primitive er vi alligevel ikke.) Vi kan og vil bringe så mange billeder af fru Hartmann som vi har lyst til. (Vores lyst dertil holder sig dog indenfor overskuelige grænser.)

Fru Hartmann er tydeligvis fuldstændig hysterisk og paranoid. Et faktum som hendes forhenværende studiekammerater sikkert gerne vil bekræfte. Man skal bare høre det hendes af selvmedlidenhed dryppende slutresultat af hendes udmeldelse/udsmidning fra Antifa'erne fra Universitet Wien.

(Uddrag af Hartmanns tale ved en Israel-solidaritetsmøde i Berlin, som vi har tilføjet en sjov og passende melodi. [Mp3])

Hvorfor Fru Hartmann, den selvudnævnte 'berusede Jødinde' (sic!) og konsument af 'legale substanser' (sic!), føler sig truet af vores artikel bliver nu tydeligt for enhver.

Dette skyldes ikke det påståede objektive trusselspotential, men Fru Hartmanns subjektive paranoia. Gode mennesker skal ikke frygte os! Det er hendes skyldbevidsthed som taler gennem hendes ubegrundede angst. Dårlig samvittighed er en dårlig sovepude. [Ein schlechtes Gewissen ist ein schlechtes Ruhekissen!]

Tænker hun måske ofte før hun falder i søvn over de myrdede palæstinensiske børn, og de uskyldigt fængslede tyske nationalister?

 
 

Oversat fra:

Balder.org 13 april 2011 - Alpen-Donau: Hysterie hat einen Namen Hartmann, Dinah Simone (Oprindelig URL http://www.alpen-donau.info/WP/2010/03/hysterie-hat-einen-namen-hartmann-dinah-simone/ Nu nedlagt)

Alpen-Donau - Alpen-Donau.net

Sammenhørende:

Balder.org 15 maj 2010 - Forsvarer Allan Sørensen, Kristeligt Dagblad, zionistisk krigshetz?

Balder.org 15 maj 2010 - Jøder hetzer igen mod Iran - Alpen-Donau (Alpen-Donau 24 april 2010)

Balder.org 15 maj 2010 - Hysteri har et navn: Hartmann, Dinah Simone (Alpen-Donau marts 2010)

Balder.org 15 maj 2010 - Hvordan Jøder hetzer mod stater (Alpen-Donau 21 februar 2010)

Kristeligt Dagblad 8 maj 2010 - Østrigs nynazister flirter med Irans præstestyre (Allan Sørensen)

Dazu gehören:

Balder.org 13 april 2011 - Alpen Donau: Juden hetzen wieder gegen den Iran

Balder.org 13 april 2011 - Alpen Donau: Hysterie hat einen Namen Hartmann, Dinah Simone

Balder.org 13 april 2011 - Alpen Donau: Wie Juden gegen Staaten Stimmung machen

Aktuelt Alpen Donau

Balder Blog 12 januar 2013 - Østrig og Ytringsfriheden: Ni, syv og fire års fængsel til dissidenter bag Alpen-Donau hjemmeside

Balder.org 14 april 2011 - Tyskland: Tre års fængsel for at drive Internet radio - Østrig: Alpen-Donau sagen

Til Forsiden

  Balder Blog


Clicky Web Analytics