Kommenter på: Balder Blog

Artikler publiceret på Balder Org er helt for forfatternes egen regning. Publikation her betyder ikke at vi nødvendigvis er enige i de fremførte synspunkter eller påstande.

Tilføjelse 1 november 2007 :
Nyhedsavisen 30 oktober 2007 - Gymnasieelever tvivler på holocaust når de søger på Cyklon B, og DR 31. okt. 2007 - Unge lokkes til Holocaust-benægtelse.
Flyttet til Gymnasieelever tvivler på holocaust når de søger på Cyklon B - Zyklon B

Til Forsiden

Hvem er Elie Wiesel?

Oversat fra Elie Wiesel (billeder og kommentarer tilføjet af Balder)

Elie Wiesel - professionel jødiskmytemager og løgner
Elie Wiesel

Schuldfluch auf den Deutschen bis zum Ende aller Zeiten

Ingen tale om gas hos Wiesel men til gengæld om babyer, små børn og voksne der blev dumpet levende i flammerne hvor de led en skrækkelig død...

'Humanisten' Wiesel udtalte følgende i en tale foran det tyske parlament:
"Den tyske skyld vil bestå i al evighed." En interessant betragtning for et medlem af en stamme der ifølge sin egen historieskrivning (eller mytologi) skånselsløst og med deres guds velsignelse udryddede andre folkslag for at tage deres land i besiddelse. Og nu bruger de samme metoder i det 21 århundrede.

Eliezer Wiesel (mest kendt som Elie), født 30 september 1928 i in i Rumænien i byen Sighet der meget passende ligger i en anden mytes hjemstavn, Transsylvanien, er en verdenskendt romanforfatter, Nobel Pris vinder og zionistisk aktivist. Han er forfatter af mere end 40 bøger, af hvilke den mest kendte er "Night". Night er en erindringsbog hvori Wiesel beskriver sin oplevelser under holocaust.

Wiesel bor i USA hvor han underviser på Boston Universitetet, han fungerer også som formand for Elie Wiesel Stiftelsen for Menneskeheden.

Afgørende forskel på vidneudsagn
Elie Wiesels liv og litterære arbejde er dybt påvirket af hans oplevelser i Auschwitz, der adskiller sig fra de fleste andre øjenvidner på et afgørende punkt:

Ofrene blev ikke gasset i henrettelsesgaskamre men endnu værre, langsomt brændt til døde i kæmpestore åbne bål. [1]

Så med egne øjne afbrænding af levende babyer

"Ikke langt fra os slog flammer op fra en udgravning i jorden, gigantiske flammer. De var i gang med at brænde noget der.

En lastbil kørte hen til hullet og afleverede sin last – små børn.

Babyer! Ja, jeg så det med mine egne øjne... disse børn i flammerne. (er det mærkeligt at jeg derefter ikke kunne sove? Søvnen var flygtet fra mine øjne).

Så det er her vi skal hen. Lidt længere var et andet og større hul til de voksne.

[...] "Far, " sagde jeg, "hvis dette er tilfældet, vil jeg ikke vente her. Jeg vil løbe til det elektriske hegn. Det ville være bedre end den langtrukne lidelse i flammerne."

I den oprindelige franske version af bogen står der faktisk "vegeterede i timevis i flammerne" [2] en beskrivelse der ikke kom med i den engelske oversættelse.

"[...] flammerne skød op af en høj skorsten ud i den sorte nat. [...] Ser du den skorsten derovre? Set du den? Ser du flammerne?" [3]

Underernæret Auschwitzoffer Holocaust

Nej, denne svært underernærede dreng overlevede sulten i Holland i vinteren 44' - 45', der skyldtes de allieredes bombning af forsyningslinjerne. Ca. (de opgivne tal varierer) 50.000 af hans landsmænd var ikke så heldige, og døde af sult. Det er der selvfølgelig ikke mange der ved, heller ikke i Holland. Alle lærer jo stort set kun om de jødiske ofre.. Senere lærte vi så af holocaust-religionens profeter at også vi er gerningsmænd, og derfor må finde os i den muhamedanske invasion.

Heldigvis blev Wiesel reddet af et mirakel: [4]

"Vores række havde nu kun femten skridt tilbage. Jeg bed mig i læberne så min far ikke skulle høre mine tænder klapre. Ti skridt mere. Otte. Syv. Vi marcherede langsomt som om vi fulgte et ligtog på vores egen begravelse. Fire skridt mere. Tre skridt.

Der var det lige foran os, hullet og flammerne. Jeg samlede de kræfter jeg havde tilbage, så jeg kunne kaste mig ind i pigtråden.

Fra mit hjertes dybde tog jeg afsked med min far, hele universet; og jeg kunne ikke gøre for at ordene formede sig af sig selv på mine læber: Yitgadal veyitkadach shmé raba...  Må Hans navn være velsignet og lovprist.

Mit hjerte var ved at briste. Øjeblikket var kommet. Jeg stod ansigt til ansigt med Dødens Engel... Nej.

To skridt fra hullet blev vi beordret til at dreje til venstre og gå ind i vores barakker.

Elie Wiesels vidnesbyrd om Auschwitz fortsætter med at forvirre læserne. Han beskriver hvordan tyskerne evakuerede lejren da den Røde Hær var ved at nærme sig Auschwitz i januar 1945, men overlod det til de syge fanger om de ville flygte sammen med tyskerne eller om de ville vente på den Røde Hærs ankomst.

Nogle af Wiesels egne ord om hvordan han og hans far besluttede sig lyder således: [5]

"Vi havde valget. For en gangs skyld kunne vi frit bestemme over vores egen skæbne. Vi kunne begge blive på sygehuset. Hvor jeg takke være min læge kunne få ham [faderen] registreret som patient eller sygeplejer. Eller også kunne vi følge de andre.

"Hvad skal vi gøre far?" Han var stille. Lad os blive evakueret sammen med de andre," sagde jeg til ham.

I årevis havde Elie Wiesel og hans far levet i et helvede hvor mennesker i hobetal blev brændt levende.
De levende indsatte havde været udsat for misbrug og mishandling med alle de metoder man kan forestille sig. Da der så tidligt i foråret af 1945 var mulighed for at flygte ud af kløerne af disse massemordere og blive befriet af de fremstormende Russere. Og hvad besluttede de sig for? De besluttede sig at flygte fra deres befriere sammen med deres djævelske massemordere


Elie Wiesel
Nobelpris for virkelighedsfjern holocaust-porno. I sin bog Legend of Our Time, New York, 1982, forklarer Wiesel: “Nogle begivenheder finder sted men er ikke sande; andre er, - selv om de aldrig er foregået.” The Holohaox for Dummies | Kilde

Elie Wiesels book, "Night" is often prescribed as set reading for students.

According to the publisher of the 1987 edition, HarperCollins Canada Ltd, the United States Library of Congress classifies Night under the headings "Biography" and "World War 1939-1945 -- Personal Narratives, Jewish." This book is not supposed to be fiction. Robert E. Reis, BA, MA Night and the Holocaust

De besluttede sig for at udsætte sig for det sorte kolde nattemørke under bevogtning af deres tyske djævle. Det ser ud til at Elie Wiesel og hans far frygtede befrielsen ved hjælp af den Røde Hær mere end tyskerne eller hvad skæbnen ellers kunne have i sinde for dem under flugten.

Dette var ikke et enestående tilfælde, hvilket bekræftes af udsagn fra Primo Levi. I sin optegnelse fra den 17 januar 1945 skriver han i sin bog "Overlevelse i Auschwitz" hvordan han ville have fulgt det samme instinkt og ville være flygtet sammen med de andre fanger der flygtede sammen med SS, hvis han ikke havde været så svag: [6]

Det var ikke et spørgsmål om rationalitet: Jeg ville sandsynligvis også have fulgt flokinstinktet hvis jeg ikke havde været så svag: frygt er meget smitsom og den umiddelbare reaktion er at løbe væk.

Frygten han skriver om her, er hvad der styrede de indsatte – han taler om gruppeinstinkten – og det der fik dem til at flygte sammen med tyskerne. Det ser ud som om hverken Wiesel eller Levi rigtigt frygtede tyskerne.

Det ser heller ikke ud som om de længtes efter at blive befriet af Russerne og som om de ville have gjort hvad som helst for at komme væk fra Tyskerne. Og Levi giver os endda resultatet af denne fod-afstemning: 800 indsatte for det meste dem der var for svage, besluttede at blive i Auschwitz, men 20.000 andre frivilligt fulgte de nationalsocialistiske massemordere.

Fodnoter

[1] E. Wiesel, Night, Hill and Wang, New York 1960, p. 30
[2] E. Wiesel, La Nuit, éditions de minuit, Paris 1958, p. 58f.
[3] E. Wiesel, op. cit (note 1), pp. 25, 28.
[4] Ibid. p. 31
[5] Ibid. p. 78
[6] P. Levi, Survival in Auschwitz, Summit Books, New York 1986

 

Oversat fra Ziopedia.org Elie Wiesel

Respektløs Eli Wiesel Cartoon

 


Wiesel & Muslims

That Muslims might wish to maintain close ties with this city [Jerusalem] unlike any other is understandable.

Although its name does not appear in the Koran, Jerusalem is the third holiest city in Islam. But for Jews, it remains the first. Not just the first; the only.

Elie Wiesel, der normalt kræver 25.000 dollars i honorar for at tale om sine oplevelser, om næstekærlighed, tolerance osv., er kendt bl.a. for at hævde:

 • At han har læst den tyske filosof Kant på jiddisch, selv om Kants værk aldrig er blevet oversat til dette sprog
 • At alle jøder er ofre for Holocaust, selv om de overlevede
 • At han selv blev befriet fra både Auschwitz, Dachau og Buchenwald (og derfor åbenbart selv må være vendt tilbage til to af disse lejre)
 • At tyskerne ville gasse eller brænde ham, men alligevel plejede ham på hospitalet i Auschwitz, da han havde pådraget sig en infektion i foden
 • At han i New York blev ramt af en taxa og kastet 80 meter gennem luften
 • At man skal nære had til alle Tyskere i sit hjerte

Hans bedrifter er mange, og man kan læse om dem fx i Norman G. Finkelsteins bog The Holocaust Industry.

Ovenstående er fra Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning der har mere om Wiesel og en hel stribe andre holocaust bedragere der er blevet afsløret. Læs Vidnesbyrd om Holocaust eller hent artiklen som PDF for at optrykke et klassesæt, når holocaustbenægtelse skal diskuteres. I artiklen omtales bl.a. disse navne; Helene Weiser, Iboja Wandall-Holm, David Olère, Emilie Schindler, Moshe Peer, Max Friediger, Olly Ritterband, Simone Veil, Anne Frank, Søren Dalby, og 'Ulvekvinden' Misha Defonseca der nu også er gået til bekendelse. Afsløringen af Clare Parker født Klara Hochhauser har vi berettet om på Balder Blog. Det mest afslørende ved mange af disse nu afslørede løgnehistorier, er at holocaust lobbyen i årevis har promoveret dem som sande, uanset hvor usandsynligt disse beretninger var. Rækken er endeløs. Her Jorge Klainman der påstår at have overlevet hele 6 'dødslejre'.

Pierre Vidal Naquet hvis far døde i Auschwitz om Wiesel:

Man skal kun læse dele af Wiesels bog 'Night' for at vide at hans beskrivelser ikke er eksakte, og at han i virkeligheden er en Shoahsælger... der har tilføjet den historiske sandhed en enorm skade'.

* Pierre Vidal Naquet er selv en fremtrædende en jødisk holocaust aktivist og medansvarlig for Frankrigs alvorlige indskrænkninger i ytringsfriheden.

Elie Wiesel vs Encyclopaedia Britannica

Time Magazine, March 18 1985:

‘How had he survived two of the most notorious killing fields [Auschwitz and Buchenwald] of the century? "I will never know" he says. "I was always weak. I never ate. The slightest wind would turn me over. In Buchenwald they sent 10,000 to their deaths every day. I was always in the last hundred near the gate. They stopped. Why?"

Compare this with Encyclopaedia Britannica (1993), under ‘Buchenwald’:

"In World War II it held about 20,000 prisoners.. Although there were no gas chambers, hundreds perished monthly through disease, malnutrition, exhaustion, beatings and executions."

En lignende mere dybdeborende og meget læseværdig artikel om Wiesels vidneudsagn her: Elie Wiesel et prominent falsk vidne

Balder Blog 14 januar 2012 - Hollywood og Holocaust-undervisning - Steven Spielbergs ‘Holocaust-dokumentarer’ fulde af løgn

Balder Blog 18 november 2011 - Ungarn: Holocaustoverlevende anklager Nobelprisvinder Elie Wiesel via retssag mod rabbiner

Balder Blog 22 maj 2011 - Teaterfiktion om Elie Wiesel og Bernie Madoff taget af plakaten efter trusler om sagsanlæg

Elie Wiesel Tattoo - Eli Wiesel Cons the World

Wiesels bog Night er et plagiat - Elie Wiesels identitet betvivles
Nikolaus Gruner, 81, says Elie Wiesel's book "Night" is " 87% a word-for-word plagiarism" of a Yiddish book by Gruner's friend Lazar Wiesel published in Paris in 1956 entitled "... Un di velt hot geshvign," ("The Silence of the World.") In 1944, Lazar Wiesel, 31, befriended the 15-year- old Gruner in Auschwitz and saved his life more than once. Gruner is in the bottom left-hand corner of the famous Buchenwald photo. Now Gruner is outing Elie Wiesel who he claims stole his friend's identity and work.
Save the Males 13 marts 2009 - Elie Wiesel Stole Book & Identity Says Survivor

A Few Items Debunking the Holocult: My favorite Wiesel Stories

Daniel A. McGowan:
Is Elie Wiesel a fraud or a great humanitarian? (Wiesel the Zionist)

Elie Wiesel Letter 03 20-Apr-1998 - A Cancer for Jews

Christopher Hitchens: Wiesel Words

Anne Cavendish about Wiesel: When I lie, I am telling the truth

David O'Connell - Elie Wiesel and the Catholics

Static Page
ID 2007-02-13 ?p=198

David Irvings Weasel Arkiv

Robert E. Reis - Night and the Holocaust

Die Verbotene Wahrheit

Elie Wiesel and the Catholics

The Civic Platform february 2007 - Interrogating A Weasel

 


Kommentarer

Posted af Balder 13 feb 2007 under Holocaust     

6 Responses to “Elie Wiesel: Auschwitz overlevende, holocaust-vidne og professionel mytemager”
 1. MikkelA Says:
  februar 13th, 2007 at 22:36

  Det ser ud som om hverken Wiesel eller Levi rigtigt frygtede tyskerne.

  Balder, Balder. Din gamle naziindpisker. Du har jo slet ikke læst Wiesels bog, vel? Lad mig hjælpe dig lidt:

  “The camp had become a hive. People ran about, shouting at one another. In all the blocks, preparation for the journey was going on. I had forgotten about my bad foot.
  A doctor came into the room and announced: “`Tomorrow, immediately after nightfall, the camp will set out. Block after block. Patients will stay in the infirmary. They will not be evacuated.’

  “This news made us think. Were the SS going to leave hundreds of prisoners to strut about in the hospital blocks, waiting for their liberators? Were they going to let the Jews hear the twelfth stroke sound? Obviously not.

  “All the invalids will be summarily killed’, said the faceless one [en anden fange - MA]. `And sent to the crematory in a final batch.’

  “`The camp is certain to be mined,’ said another. `The moment the evacuation’s over, it’ll blow up.”

  Wiesel, Elie. Night. Fourth Printing, 1970, s. 92 (mine fremhævninger).

  Wiesel ikke alene frygtede tyskerne, men regnede med at de ville dræbe de tilbageblevne fanger, hvilket entusiastiske forsøg da også blev gjort på, både sideløbende med dødsmarchernes påbegyndelse og efterfølgende.

  Det med flammerne fra krematorieskorstenene, er i øvrigt et ganske velkendt fænomen ved ældre krematorier, der drives ved overkapacitet. Det kaldes “candling” blandt fagfolk. Men well, du skulle jo nødig lade noget så ubelejligt som fakta, komme i vejen for en go’ konspirationsteori, vel?

 2. Balder Says:
  februar 14th, 2007 at 00:08

  Mikkel A Det ser ud som om hverken Wiesel eller Levi rigtigt frygtede tyskerne.

  Tak for præciseringen. Jeg synes også at denne konklusion var svag. Hvis jeg var ud på at vildlede nogen havde jeg bestemt også udeladt den. Dog er en gentagelse af den fantasifulde Wiesels forklaringer for sit valg ikke en gendrivelse af forfatterens antagelse om at frygten for tyskerne på dette tidspunkt åbenbart ikke var helt så stort. Begge muligheder står åbne, og begge kunne også samtidigt være sande da det drejer sig om en personlig vurdering fra de involverede. Frygtelige historier om hvad der ventede dem var ganske udbredt i lejrene fra starten af. Nogle af disse historier var mere eller mindre sande, andre var det rene opspind.

  I 1954 analyserede Germaine Tillion de "uberettigede løgne" i forbindelse med de tyske koncentrationslejre. På det tidspunkt skrev hun:

  "De personer [som uberettiget lyver] er for at sige det ligeud langt mere talrige end folk i almindelighed regner med, og et emne som koncentrationslejre - perfekt tilpassede til at stimulere sadomasochistiske fantasier - gav dem et enestående handlingsområde.
  Vi kender til adskillige mentalt skadede personer, halvt svindlere og halvt tåber, som har udnyttet en indbildt deportation; vi kender til andre af slagsen - autentiske deporterede - hvis syge sind drev dem videre end til de rædsler, som de havde set, eller folk havde fortalt dem om.
  Der har været forlæggere til at trykke nogle af deres fantasier og mere eller mindre officielle sammendrag, men forlæggerne er absolut utilgivelige, da selv den mest elementære undersøgelse ville have været nok til at afsløre bedraget (Le Systeme concentrationnaire allemand [1940-1944], Revue d’histoire de la Duexieme Guerre mondiale, juli 1954 side 18 nr. 2)."

  Flammerne som Wiesel taler om kommer bl.a. fra grøfterne eller hullerne som de levende mennesker pænt i rækker står og venter på at blive kastet ind i. Krematorieovnenes skorstenenes flammer nævnes også af Wiesel hos hvem det hele åbenbart roder rund i én stor digterisk pærevælling, men det bliver ikke kommenteret i artiklen. Der er altså ikke nogen “fakta” mod “konspirationsteori” blandet ind her så vidt jeg kan se.

  Gør det at jeg søger sandheden ind under dynen af Spielbergmytologien og propagandaløgnene der skygger for en realistisk forståelse af begivenhederne mig som “nazi-indpisker”?

  Hvor er det konspiratoriske eller teoretiske i at en fantast bliver afsløret for hvad han er?

  Skulle du kunne afkræfte en afsløring af Wiesels løgnagtigheder ved at henvise til at nogle trak en konklusion der kunne anfægtes?

  Eller er det på grund af mangel på argumentets værdi i forhold til forehavendet at du føler dig nødt til prøve at aflede fra sagens kerne ved at lufte ord som “konspirationsteori” og “naziindpisker”?

  For en sikkerheds skyld skal jeg skære ud i pap hvad kernepunktet er:

  Et fremtrædende Nobelprisbelønnet og fejret “Auschwitz-vidne” er tydeligvis en fantast med en ringe respekt for sandheden.

  Men det skulle da slet ikke undre mig om kreative og arbejdsomme Mikkel ikke ville kunne finde på en god forklaring for resten af Wiesels løgnehistorier.

  Ps. Germaine Tillion nævner “sadomasochistiske fantasier”. En interessant indgangsvinkel til at se på løgnehistorierene-fortællernes etnisk/kulturelle baggrund, om hvilket man kan erfare en del ved at læse Philip Roth eller se nogle Woody Allan film. Forbindelsen gør også jødernes religiøse forhold til holocaust mere forståeligt.

 3. MikkelA Says:
  februar 14th, 2007 at 12:05

  Jeg synes også at denne konklusion var svag. Hvis jeg var ud på at vildlede nogen havde jeg bestemt også udeladt den.

  Så hvis du ville have “vildledt” mere, ville du have løjet mindre?

  Dog er en gentagelse af den fantasifulde Wiesels forklaringer for sit valg ikke en gendrivelse af forfatterens antagelse om at frygten for tyskerne på dette tidspunkt åbenbart ikke var helt så stort.

  Hvad er det du du ikke forstår? Wiesel regnede med, at de tilbageblevne på lazarettet og i lejren generelt ville blive forsøgt dræbt af tyskerne - en antagelse han havde ganske ret i. Drab på tilbageblevne fanger foregik helt op ti lejrens endelige befrielse, hvor de tilbageblevne SS-folk, der havde beskæftiget sig med dette, kom i ildkamp med den røde hær.

  Mht. at Wiesel, ikke skulle ønske at blive befriet fra den røde hær, så er det også lodret løgn, som fremgår af samme side (92) som tidligere citeret:

  “They came back shattered. They could only just open their lips enough to say the word: evacuation. The camp was to be emptied, and we were to be sent futher back. Where to? To somewhere right in the depths of Germany, to other camps; there was no shortage of them.
  ‘When?’
  ‘Tomorrow Evening.’
  ‘Perhaps the Russians will arrive first.’
  “Perhaps.’
  We knew perfectly well that they would not.”

  Kort sagt, Wiesel håbede tydeligvis den Røde Hær ville befri lejren før evakueringen, men anså dette for ekstremt usandsynligt (og han havde ret), samt at SS ville forsøge at dræbe de tilbageblevne, hvilket han også havde helt ret i.

  Det fremgår krystalklart af Wiesels egen bog, og det må forfatteren til artiklen have været fuldstændig klar over. Ikke desto mindre har han gennem regelret manipulation og udeladelse, valgt at bibringe det diametralt modsatte indtryk.

  Mht. Primo Levi, så har jeg ikke hans bog ved hånden, men jeg er temmelig sikker på, at han også antager at tilbageblevne fanger, vil blive dræbt af SS, hvorfor det også for ham ville have været oplagt, for ham som alle andre, der håbede på at overleve lidt endnu, at følge ordrer.
  Men da jeg går ud fra, at du har bogen du citerer, kan du vel oplyse os lidt. Vil du ikke være så flink, at citere de passager hvor Levi kommer med sine overvejelser i den henseende i deres helhed?

  Og så til det med gruberne. Wiesel ankom i til Birkenau i forsommeren 1944, som en del af “Aktion Höss”, deportationen af de ungarnske jøder. I sommeren 1944 blev, der pga. periodiske nedbrud i de overbelastede krematiorier, bag Krema V gravet flere kremationsgruber. Et billede af disse smuglet ud af lejren, kan ses her (mere info om disse samt om fotoet her). Røgen fra disse er i øvrigt også ganske tydelig på nyligt deklassificerede engelske luftfotos - det skrev jeg lidt om på min blog her. Disse er altså et temmelig veldokumenteret faktum, som nævnes gang på gang af såvel overlevende Sonderkommandoer som SS-folk, der var der i denne periode, både ved de adskillige retssager i flere lande, såvel som erindringer. Det samme gør det, at såvel uarbejdsdygtige fra selve lejren, som direkte ankomne også lejlighedsvis blev smidt levende heri, hvilket da også har været ganske økonomisk og tidsbesparende set fra SS’ synspunkt.

  Så altså. Lad os konkludere. Der kom ild ud af skorstenene. Der var gruber hvor ligene af de gassede samt lejlighedsvist uarbejdsdygtige (dvs. bla. børn) blev brændt levende. Wiesel håbede på at russerne ville befri lejren før dødsmarcherne blev indledt, og regnede med (korrekt) at SS ville søge at dræbe så mange, at de tilbageblevne fanger som de kunne.
  Den eneste vi har fået demonstreret har en “ringe respekt for sandheden” her, er altså forfatteren til ovenstående artikel, der - selvom han må have vidst Wiesel skriver det lodret modsatte af, hvad han hævder, ikke desto mindre vælger - med fuldt overlæg - at lyve herom.

  Derudover er det sjovt, at benægtere er så optagede af diverse seksuelle og sadomasochistiske fantasier. Et ret typisk benægtertræk, at indindlæse seksuelle referencer alle mulige bizarre steder, hvor ingen andre kan se dem. Projektion ville nogen måske kalde det, men det er jeg naturligvis alt for høflig til at insinuere.

  Derudover, kan jeg ikke forstå du bitcher over at blive kaldt naziindpisker. At en mand, der kalder alle der ikke subskribere på egne gakkede konspirationsteorier, for “holocaustindpiskere”, må da kunne klare lidt frisprog - du er da en stor dreng, ikke?

 4. Balder Says:
  februar 14th, 2007 at 12:30

  Mikkel A “At en mand, der kalder alle der ikke subskribere på egne gakkede konspirationsteorier, for “holocaustindpiskere”, må da kunne klare lidt frisprog - du er da en stor dreng, ikke?”

  Jeg kalder kun folk der som f.eks. dig for “holocaustindpiskere”, ikke alle der bare overvejende tror på den populære version af holocaustmyten.

  Jeg bryder mig hverken om din måde at argumentere på eller om din tone, og derfor slut kommentar.

 5. MikkelA Says:
  februar 14th, 2007 at 12:49

  Jeg kalder skam heller ikke alle for naziindpiskere. Kun folk, som f.eks. dig, der promoverer overlagt og kalkuleret pro-nazistisk og antisemitisk historieforfalskning, som påvist ovenfor.

  At du ikke har lyst til at diskutere videre, kan jeg godt forstå. Det ville ende pinligt, og da vi jo begge ved du ikke rigtig ved det store om emnet, udover hva’ du har læst og copypastet fra et par benægtersites, hvad skulle du så egentlig også stille op?
  Så det er nok tidsbesparende for os begge, og jeg er ret sikker på de fleste læsere så udemærket er i stand til at konkludere hvem der egentlig har “ringe respekt for sandheden“, på baggrund af diskussionen ovenfor…

 6. Valiente Says:
  juni 26th, 2007 at 15:16

  Nu har jeg ikke læst hele ovenstående diskussion, men kan udmærket godt konkludere at Mikkel A har “ringe respekt foir sandheden”.

  At Mikkel A kan finde på at mene at denne debat om “holocaust” vil ende pinligt ikke for ham selv, men for Balder, er højst forbløffende, faktisk så forbløffende at jeg ikke lige helt ved hvad jeg skal sige til det.

  Balder er desuden rent faktuelt ikke “naziindpisker” og har ikke givet udtryk for nogen “pro-nazistiske” synspunkter. I modsætning til mig, by the way, for jeg mener at der var store kvaliteter i nationalsocialismen og har også til dels givet udtryk for det, til Balders misfornøjelse. Da jeg mener at jeg har ret - ud fra et normalt-anstændigt-egentlig humanistisk grundlag - er det dog ikke noget som jeg er bange for at diskutere.


Holocaust, benægtere, revisionisme, jødisk censur Dansk

Holocaust, deniers, revisionism, Jewish censorship English

I haven't had the time lately to update this index section

I suggest going to my 'All Articles' page or use the 'Holocaust' category blog link
(Anything relating to Jewish or Zionist is in that category but only the blog posts)

Balder Blog Front page

Updated April 27

apr 27, 2009 000 Gerd Honsik - Power, Perjury and Murder in Simon Wiesenthal's Footsteps English
apr 25, 2009 668 David Duke anholdt af tankepolitiet i Tjekkiet - risikerer tre års fængsel Dansk
apr 22, 2009 666 Kongresmedlem Jane Harman anklaget for samarbejde med AIPAC Dansk
apr 20, 2009 663 Østrig: Retssag, 68 årig forfatter Gerd Honsik risikerer 20 års fængsel Dansk
apr 17, 2009 661 Australien: Tankepolitiet dømmer Revisionisten Fredrick Töben Video
apr 15, 2009 658 Så meget for Sarkozys mandfolkeord om ytringsfrihed Dansk
apr 09, 2009 653 Fire kalotter for Snaphanens tilsvining af britiske patrioter fra BNP Dansk
apr 08, 2009 000 Mind Bending Powers of the Masters of the Media (written in 1997 supposedly by Nick Griffin) English
apr 02, 2009 000 Frank Brunner responds to accusations from Swiss Jewish / Zionist hate group CICAD English
apr 02, 2009 000 Frank Brunner se défend contre les accusations de Swiss juif / sioniste groupe haineux CICAD Francais
apr 02, 2009 000 Frank Brunner verteidigt sich gegen Vorwürfe von jüdisch / zionistischen hass Gruppe CICAD Schweiz Deutsch
mar 30, 2009 648 Tyskland: Ny fadæse - ekstremistisk radiovært arresteret - agent-provokatør  Verfassungsschutz Dansk
mar 30, 2009 647 Jødekartoteket - Om ADLs kriminelle historie og praksis Dansk
mar 29, 2009 646 Jødiske ‘menneskerettigheds-organisationer’: millioner af amerikanere mulige terrorister Dansk Video
mar 23, 2009 639 Britiske Jøder starter igen kampagne mod British National Party English Video
mar 22, 2009 638 Hærens rabbinere under Gaza: Dette er en religiøs krig - ok at dræbe civile Dansk Video (3)
mar 19, 2009 637 Jens-Martin Eriksen og Frederik Stjernfelts blinde vinkel Dansk
mar 18, 2009 635 Ikke kun Bent Melchior - Amerikanske Jøder prioriterer samarbejde med Muslimer Dansk
mar 17, 2009 634 USA: Lou Dobbs afslører racisme-center SPLCs løgne om stigende racisme Dansk Video
mar 13, 2009 000 Stepen Walt interviewed about Charles Freeman and AIPAC on Danish TV English
mar 11, 2009 629 Politiet i Tel Aviv jagter hovedmand i kvindehandler-netværk Dansk
mar 05, 2009 623 EU-parlamentarier Elmar Brok kræver europæisk arrestordre for biskop Richard Williamson Dansk
mar 02, 2009 622 Strange bedfellows - Protests against the Durban II conference English
mar 02, 2009 000 Durban II Conference Protests Led by Censorship Promoters English
feb 26, 2009 621 Tyskland: Sådan ordner man holocaustbenægtere - 6 års fængsel for 72 årige Horst Mahler Dansk Video
feb 25, 2009 620 Australien: Jøder indrømmer hærværk mod forening af Kristne Jøder Dansk
feb 23, 2009 618 Dänemark: Zwei Männer nach Deutschland ausgeliefert wegen Nazi-Musik Deutsch
feb 23, 2009 617 Denmark: Two men accused of distributing Nazi music to be extradited to Germany on Tuesday English
feb 20, 2009 614 Auschwitz Byggeplaner - Nyfundne 'beviser' for gaskammer-drabene vakler Dansk
feb 09, 2009 610 Josef Gärtner- Åbent brev til Hans Hellighed Pave Benedikt XVI Dansk
feb 08, 2009 608 Biskop Richard Williams vil undersøge beviserne for holocaust på ny Dansk Video
feb 04, 2009 606 Tyskland: Hannover Zeitung beskylder ledende Jøder for at fremme antisemitisme Dansk
feb 01, 2009 605 60 Minutes: Bob Simon dokumenterer zionisternes dobbeltmoral Dansk Video
jan 26, 2009 602 Spanien: Catalonien aflyser Auschwitzdag Dansk
jan 24, 2009 601 USA: Højesteretsdommer deltager i Shariakonference (+ tørklædedebat Deadline) Dansk Video
jan 22, 2009 600 Richard Williamson, Catholic Bishop Challenges The Jewish World Order English Video
jan 18, 2009 000 Jødisk terrorgruppe ville samarbejde med Hitler - Stern banden. Irgun Hagana Dansk
jan 16, 2009 599 Claus Bentow - Dansk Zionistforbund: Jøder frygter Muslimer og venstreekstremister Dansk
jan 14, 2009 598 The Palestinian Israeli conflict in the Danish media as seen by a nationalist English
jan 12, 2009 597 Hamas blev i årevis støttet af Israel for at så splid mellem Palæstinenserne Dansk
jan 06, 2009 595 Palestinian who shot Israelis in Danish shopping centre was role model for multicult English
jan 05, 2009 594 Læserbrev: Herman Rosenblat og andre Holocaust fup-historier Dansk
jan 04, 2009 593 Tyskland: Gravskænderen fra Passau - TV2 viderebefordrer løgne om knivstikkerhistorie Video
dec 24, 2008 588 DR holder fast i traditionen med anti-kristne udsendelser omkring Julen Dansk Video
dec 23, 2008 587 Denmark: Alleged Nazi-music distributors’ extradition appeal failed in High Court English
dec 22, 2008 586 Landsretten stadfæster udleverings-dommen over angivelige nazi-musik distributører Dansk Video
dec 21, 2008 585 Tyskland: Katolsk avis beskylder Jøder for angreb på ytringsfriheden Dansk
dec 20, 2008 584 Denmark: Alleged distributors of Nazi-music fight extradition - Verdict on Monday December 22
dec 20, 2008 583 Dom i sagen om angivelige nazimusik-distributører på mandag 22 december Dansk Video
dec 18, 2008 582 Østrig: Mere end 6 års fængsel til Wolfgang Fröhlich for manglende ærbødighed for ‘Holocaust’ Dansk
dec 16, 2008 579 Hvem er Bernard Lewis Madoff, og hvor blev pengene af? Dansk
dec 05, 2008 539 Den 19 december starter appelsagen om udlevering af to borgere til Tyskland Dansk
dec 04, 2008 538 Forræderiske præster: Kathrine Lilleør i seng med fjenden (Omskæring, Langballe) Dansk
dec 03, 2008 537 Omskæringsdebatten der blev væk - Et amputerende fællesskab (Krasnik, David Sherson) Dansk
nov 27, 2008 536 Fordi jeg er Jøde: Menneskerettighedskommissionens klage mod Ezra Levant frafaldet Dansk
nov 25, 2008 535 Jødiske ekstremister Efraim Zuroff og Zvi Mazel starter hadkampagne mod Skandinavien Dansk
nov 24, 2008 534 Europarådet - ADL - Tankepolitiets svar på Töbens sejr i retten Dansk
nov 23, 2008 533 Tysk forbudsvanvid fortsætter: Nu forbydes også det keltiske kors Dansk
nov 23, 2008 532 Fra sladderspalterne: Islands israelske forbindelse Dansk
nov 21, 2008 531 Statsadvokat Andreas Grossmann, Mannheim opgav at få Fredrick Töben udleveret Dansk Video
nov 20, 2008 530 Igen nederlag til Tysk STASI justits: Udlevering af Fredrick Töben opgives Dansk
nov 19, 2008 528 Video med engelske undertekster - Mother, why was I circumcised? Martin Krasnik omskæring English Video
nov 17, 2008 527 Dansk Folkepartis Jesper Langballe forsvarer nu omskæring af drengebørn Video
nov 16, 2008 526 Germany, Mittweida - Rebecca Katzschmann ‘Victim of neo-Nazi hate crime’ sentenced English
nov 15, 2008 525 Sweden refuses to extradite Danish Nazi-music distributor to Germany English
nov 08, 2008 524 Talen der blev John F Kennedy’s død - Address before the Press (1961) English
nov 07, 2008 523 ’Nazi hunter’ Efraim Zuroff shocked: Danish Nazi officer Soren Kam gets peace English
nov 04, 2008 522 En yndig provins i Neuropa, Metockdommen, Durban2 og den europæiske arrestordre Dansk
nov 03 2008 521 European Arrest Warrant extradition victim Flemming - TV interview English Video
nov 01 2008 520 Interview med udvisningstruede Flemming - Den Europæiske Arrestordre - En fængslende succes Dansk Video
okt 30 2008 519 Britisk domstol siger nej til tysk krav om udlevering af tankeforbryder Fredrick Töben Dansk Video
okt 28 2008 517 Jødisk ejede bankers enorme bidrag til Obamas valgkamp Dansk
okt 24 2008 514 Kapret 'ukrainsk' skib Faina ejes af israelsk våbenhandler Dansk
okt 24 2008 513 Franske, italienske og tyske historikere vil af med holocaust-benægter-love Dansk
okt 23 2008 512 Denmark: Alleged Nazi-music distributors extradition case in court in Elsinore English
okt 22 2008 511 Angivelige hademusik-producenter for retten i Helsingør Dansk
okt 13 2008 507 Gerard Batten, britisk EU-parlamentsmedlem: Er vi i gang med at skabe en Euro-politistat? (Töben) Dansk
okt 11 2008 506 Balder sagde det, nu kan Asger Aamund også se det (OIC censurlove efter jødisk forbillede) Dansk
okt 10 2008 505 Jødisk pres: Irving invitation fra Norge aflyses - Forbandede krystere! Dansk
okt 08 2008 504 Baltimore: Falske hadeforbrydelser - Jøde anholdt for antisemitisk grafitti Dansk
okt 07 2008 503 German law now also applies in Denmark - neo-Nazi music producers to be extradited for thought crimes English
okt 07 2008 502 Tysk lov gælder nu også i Danmark - Musikalske Nynazister udleveres for tankeforbrydelser Dansk Video
okt 06 2008 501 Udlevering for tankeforbrydelser - Ingen kan vide sig sikker for EU lovenes lange arm Dansk Video
okt 05 2008 500 Extradition: Fredrick Töben, Danish Nazi music producers, 86 year old Nazi Soren Kam English
okt 04 2008 498 London: Holocaustbenægter Töben fremstillet på retsmøde om tysk udleveringsbegæring Dansk
okt 02 2008 497 London – Fredrick Töben, australsk revisionist arresteret i Heathrow lufthavn Dansk
sep 28 2008 494 Søren Kam - Hitlers danske yndling, en ny bog af Gurli og Erik Haaest Dansk
sep 25 2008 493 Nazirock - Nyt om fængslede og udleveringstruede nynazister - Celtic Moon Dansk
sep 17 2008 491 Ytringsfrihed under pres fra mange sider' - debatindlæg sendt til Jyllands-Posten Dansk
sep 17 2008 485 New book by Erik Haaest dealing with alleged Danish Nazi war criminal Soren Kam English
sep 09 2008 000 Jødisk rabbiner organisation vil bestemme EUs udvidelsespolitik - Ukrainere er antisemitter Dansk
sep 07 2008 478 Argentinere sagsøger jødiske organisationer for bagvaskelse og ærekrænkelse Dansk
sep 05 2008 475 Russiske arkæologer finder den længe savnede jødiske hovedstad - Khazar-riget Dansk
sep 03 2008 474 Vicepræsidentkandidat Sarah Palin sværger livsvarigt troskab til Israel på AIPAC møde Dansk Video
aug 28 2008 472 Nazi propagandists - Celtic Moon - in Denmark demanded extradited by Germany English
aug 27 2008 471 Dansker og tysker risikerer at blive udleveret til Tyskland for udspredelse af nazimusik Dansk
aug 25 2008 467 Obamas makker Joe Biden i interview fra 2007: Jeg er Zionist Dansk
aug 23 2008 465 Muhammad Rafiq melder hjemmesiden Mosaisk Upps til politiet Dansk
aug 19 2008 464 Berufsverbot - Tysk amt fyrer Rudolf Hess' sygeplejer p.g.a. bog Dansk
aug 12 2008 000 Antisemitisk Hate Crime - Breanne Coventry Snell, jødisk student indgav falsk anmeldelse Dansk
aug 11 2008 459 Den danske patriot Knud Eriksen interviewes af David Duke på Stormfront Radio English
aug 11 2008 455 Georgien, jødisk minister: Takket være israelsk træning holder vi det russiske militær stangen Dansk
aug 10 2008 455 Jyllands-Posten længe om at vågne - dødstrusler mod 'antisemitisk' fransk tegner Siné Dansk
aug 09 2008 455 Israel støtter Georgien mod Rusland i kampen om den Kaspiske olieledning Dansk
aug 05 2008 455 Jewish leader, anti-Nazi League, Copenhagen Labour councilor joins the ‘far right’ English
aug 04 2008 454 Den russiske frihedshelt Alexander Solsjenitsyn er død 89 år gammel Dansk Video Content
aug 04 2008 000 Council of the European Union - Framework decision on Racism and Xenophobia 19 April 2007 English
aug 03 2008 452 Er racetænkning en nazistisk opfindelse? Tag Jødetesten! (DNA, Tina Hvidbjerg Ilm) Dansk
jul 30 2008 448 LICRA, Jødisk organisation trækker bladtegner i retten (Charlie Hebdo, Philippe Val, Siné) Dansk
jul 26 2008 000 Alle 5 bestyrelsesmedlemmer af den amerikanske centralbank er Jøder Dansk Video Content
jul 23 2008 446 Ungarn: Kuruc.info - succesrig patriotisk nyhedsportal ramt af højrefobisk censur Dansk Video Content
jul 12 2008 442 Ezra Levant forsvarer retten til at sende barn i skole med swastika tatovering Video Content
jul 10 2008 000 False Flag - A different 9/11 Video featuring German minister Andreas von Bülow English Video Content
jul 01 2008 437 Vincent Reynouard Fransk dissident på flugt efter fængselsdom og økonomisk ruin Dansk
jul 01 2008 435 Ungarsk forfatningsdomstol underkender hate speech lov Dansk
jun 18 2008 428 Canada - Jøder og censur, af Ezra Levant 15. juni 2008 Dansk
jun 11 2008 000 Hvem bliver USA’s næste præsident? AIPAC bestemmer English Video
jun 11 2008 000 Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - France English
jun 11 2008 000 Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Holland English
jun 10 2008 000 Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Canada English
jun 10 2008 000 Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA English Video
jun 09 2008 000 Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain English
jun 09 2008 000 Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Ireland English Video
jun 07 2008 000 Raices del Racismo Supremacista en la Ideología de la UE - Coudenhove Kalergi Español
maj 28 2008 421 Tysklands Jødiske Råd kræver Brandenburgs hymne Märkische Heide afskaffet Dansk Audio
maj 24 2008 418 Israel - Professor Norman Finkelstein arresteret og deporteret Dansk
maj 22 2008 417 Tyskland - Horst Mahler dømt til 10 måneders fængsel for at heile Dansk Video Content
maj 21 2008 416 Jødiske ekstremister brændte Det Nye Testamente i Israel Dansk Video Content
maj 14 2008 412 USA’s største Kosher slagteri, illegale immigranter og produktion af metamfetamin Dansk Video Content
maj 13 2008 000 Deense onderzoeker ontkracht bewering van 6 miljoen joodse slachtoffers Holocaust Nederlands
maj 11 2008 000 Dänischer Holocaust Forscher weist Behauptung von sechs Millionen ermordeten Juden zurück Deutsch
maj 8 2008 - 411 USA valg - John McCain beskyld for at acceptere illegale donationer fra Rothschild familien Dansk
maj 07 2008 409 Danish holocaust researcher refutes claim of 6 million Jews killed during The Holocaust English
maj 07 2008 408 Dansk holocaustforsker afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust Dansk
apr 28 2008 404 April 18 2008 - EU honors racist philosopher Coudenhove-Kalergi, architect EU dictatorship English
apr 25 2008 400 18 april 2008: EU ærer racisten Coudenhove-Kalergi, EU diktaturets åndelige fader Dansk
apr 14 2008 000 Sine Molbæk-Steensig - Internet macht frei? Holocaustbenægtelse på Internettet Dansk
apr 10 2008 397 Jødiske organisationer arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL Video Content Dansk
apr 06 2008 394 Bent Melchior og Bashy Quraishy bygger bro mellem jøder og muslimer Dansk
apr 03 2008 390 Lord Jacob Rothschild støtter den republikanske præsidentkandidat John McCain Dansk
mar 23 2008 381 Jødiske og etniske organisationer i fælles krig mod Englands nationaltsindede parti BNP Dansk
mar 13 2008 375 Tysk regeringskontakt til holocaustlobby: Tyske børn lider af holocausttræthed Dansk
feb 22 2008 365 Frankfurterskolen - Lærerig video om en af historiens mest destruktive bevægelser English Dansk
feb 20 2008 364 Falske hatecrimes begået af førende Canadisk ‘antiracist’ Richard Warman Dansk
feb 20 2008 363 Holocaust-advokat Yisrael Perry fik 12 års fængsel for bedrageri Dansk
feb 17 2008 360 Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda Dansk
feb 14 2008 359 Jean Marie Le Pen dømt til 3 måneder betinget og 75.000 kr i bøde Dansk
feb 12 2008 355 Krav om revisionisme fra de baltiske lande - 10.000 forbudte bøger i Tyskland Dansk
feb 11 2008 354 Sadistic Jewish Anniversary. - Children of ‘traitor’ victims of Jewish fanaticism English
feb 09 2008 353 Latino-jødisk Koalition i USA – Jøderne allierer sig med de nye indvandrere + Ezra Levant Dansk
jan 31 2008 000 Horst Mahler, Sylvia Stolz - Mannheim - Vanity Fair interview Michel Friedman Dansk
jan 29 2008 347 EU embedsmænd til Israel; skal lære hvordan man bekæmper intolerance Dansk
jan 24 2008 344 Hatecrime alert! Bølge af antisemitiske incidenter i New York Dansk
jan 22 2008 342 Irland: Wiesenthal Centerets metoder fordømmes af præsident Mary Mcaleese Dansk
jan 20 2008 340 Wiesenthal Centeret har et problem mindre - Bobby Fisher døde 64 år gammel Dansk
jan 25 2008 000 Gerd Honsik-Verhaftung auf EU-Rahmenbeschluss zurückzuführen Deutsch
jan 20 2008 000 Gerd Honsik - 18 Monaten unbedingter Haft nach dem NS-Verbotsgesetz Deutsch
jan 20 2008 399 Østrig - Gerd Honsik - Halvandet år i spjældet for 'wiederbetätigung' Dansk
jan 16 2008 338 Østrig: Wolfgang Fröhlich, intellektuel dissident dømt til 6½ års fængsel Dansk
jan 15 2008 336 New Jewish Neo Nazi Group in Austria endangers Law and Order in all of Europe English
jan 14 2008 335 Tyskland - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen Dansk
jan 04 2008 000 Kristne i Jerusalem vil have Jøderne til at holde op med at spytte på dem Dansk
jan 04 2008 333 Biskopper nægtet adgang til grædemuren - Kristne kors fornærmende for Jøder Dansk
jan 02 2008 000 De Racistische basis van de Ideologie achter de EU - Coudenhove-Kalergi Nederlands
dec 22 2007 000 The Racist and Supremacist Roots of European Union Ideology - Coudenhove-Kalergi English
dec 20 2007 322 Ekstra Bladet med i mediehetz mod den fremstormende Ron Paul Dansk
dec 19 2007 000 Rassistischen Wurzeln der Ideologie der Europäischen Union - Coudenhove-Kalergi Deutsch
dec 14 2007 000 EU Ideologien har rødder i filosemitisk aristokrats raceteorier - Coudenhove-Kalergi Dansk
dec 11 2007 322 Kæmpe Jødisk Menorah opstillet foran det Hvide Hus og Kremlin i Moskva Dansk
dec 10 2007 321 USA - Jødisk organisation kræver krybbespil fjernet: stødende for ikke kristne Dansk
dec 06 2007 317 USA: Jødernes krig mod Julen fortsætter - De Kristne slår igen Dansk
dec 02 2007 313 Kan USA afkristnes? Jøder føler sig stødt over Juletræer med Kristne Symboler Dansk
dec 01 2007 000 Kristne træt af Jøders racistiske overfald i Jerusalem hvor de spyttes på Dansk
nov 27 2007 000 Alexander Solsjenitsyn Revolutionens sidste tabu Jødernes rolle i Sovjet undertrykkelsen Dansk
nov 26 2007 311 Trusler om vold i England - David Irving og Nick Griffin på Oxford University Dansk
nov 22 2007 000 Jüdische Journalistin gefasst für Hakenkreuz Schmierereien Deutsch
nov 20 2007 309 Antisemitisk Hate Crime - Sarah Marshak, Jøde malede selv hagekors Dansk
nov 20 2007 308 Frankrig: Vincent Reynouard dømt et års fængsel for holocaust-benægtelse Dansk
nov 19 2007 307 Odense - Omstridt STASI Konference på Syddansk Universitet Dansk
nov 18 2007 306 STASI Konferenz Odense Universität Dänemark Deutsch
okt 04 2007 292 Chicago Tribune - Nye afsløringer om angrebet på det amerikansk spionskib USS Liberty Dansk
nov 11 2007 000 Spanien: Abschaffung Holocaust-Leugnungs-Gesetz Deutsch
nov 10 2007 305 Spanien afskaffer holocaustbenægterlov - Ytringsfrihed en grundlæggende menneskeret Dansk
nov 07 2007 000 Spain Overturns Holocaus Denial Law Pedra Varela freed English
okt 01, 2007 000 Gymnasieelever der søger på Cyklon B (Zyklon B) bliver forført til holocaustbenægtelse Dansk
sep 10 2007 279 Berufsverbot for at forsvare familieværdier - NDR, fyrer Eva Herman Dansk
aug 06, 2007 261 Den svenske filminstruktør Ingmar Bergman var Nazist og beundrer af Hitler Dansk
aug 04, 2007 259 Erik Haaest - Feature Article in Danish newspaper Information a Lie English
aug 05, 2007 000 CNN Documentary: God's Jewish Warriors - Christiane Amanpour - Video 11 parts Video Content English
aug 01, 2007 000 Government Money For 'Holocaust Denier' Erik Haaest - Protests from the Wiesenthal Center English
aug 01, 2007 000 Kunstrådet giver penge til 'Holocaustbenægter' Erik Haaest protester fra Wiesenthalcentret Dansk
jul 03, 2007 253 Jyllandsposten og Amnesty Internationals slemme selvmodsigelser Dansk
jun 25, 2007 252 Abortmodstand: Katolsk præst Johannes Lerle dømt et års fængsel for holocaust-benægtelse Dansk
jun 04, 2007 241 Svar til Sebastians spørgsmål: Hvordan definerer du Jøder? Dansk
jun 04, 2007 000 Gilad Atzmon: Holocaustreligionen lige så gammel som Jøderne selv - AIPAC Mordechais Dansk | English
maj 17, 2007 000 Balder.Org præsenterer første udgave af Chutzpah Magazine | Balder Blog Intro Dansk
maj 12, 2007 000 Opdatering Ernst Zündel video-interview optaget af ZDF Video Content Sensationelt! [Nederst på siden]
maj 10, 2007 234 Josef Kraus fra det tyske lærerforbund giver jødisk leder Charlotte Knoblauch fingeren Dansk
maj 10, 2007 233 CNNs Lou Dobbs: Udemokratiske kræfter presser globaliseringsdagsorden Video Content Dansk

maj 08, 2007 232 Christopher Hitchens om ytringsfrihed Dansk
maj 05, 2007 231 Jødisk organisation kræver CNN vært Lou Dobbs fyret for Nazi sammenligning Dansk
apr 23, 2007 227 Kimpolinas forsvar for idioters ret til at påstå at Holocaust ikke fandt sted Dansk
apr 20, 2007 227 Paul Fromm, canadisk ytringsfriheds forkæmper overfaldet af jødiske bøller Dansk
apr 18, 2007 226 Denmark: Justice Minister Lene Espersen accepts EU deal introducing censorship in Denmark English
apr 13, 2007 000 The Israel Lobby - Dutch Documentary about the influence of the Jewish lobby on US politics Video Content English
apr 10, 2007 000 Den Israelske Lobby - Hollandsk produceret dokumentar fra april 2007 Video Content Dansk
apr 02, 2007 000 Richard Toye modsiger Stephen Pollards bortforklaring angående Churchills syn på Jøderne Dansk
apr 02, 2007 220 Brigitte Zypries tysk justitsminister - Lovforslag afskaffer ytringsfriheden i EU efter tysk model Dansk
mar 31, 2007 219 Jylland’s Posten Editor Flemming Roses Slightly Crippled Plea for Freedom of Speech English
mar 28, 2007 216 Fundamentalist Conservative Muslim candidate accused of mentioning David Irving English
mar 23, 2007 000 Har Kevin MacDonald ret angående Jøderne? Dansk
mar 19, 2007 213 At Tæmme den Jødiske Drage - AIPAC i offentlighedens søgelys Videos 2 x Walt & Mearsheimer
mar 12, 2007 212 Hvordan Jøderne kan modvirke forfølgelse - Churchill [...] Analyse af Mikael Rothstein Dansk
mar 04, 2007 209 Purim, Jødisk mytologi og dens relevans for kommende udviklinger Dansk
feb 22, 2007 203 Daily Telgraph: EU planlægger vidtgående "folkedrabs benægtelseslov" Dansk
feb 19, 2007 202 Ernst Zundel, Fem år i fængsel for at benægte Holocaust & Interview Zundel Video Video: Holocaust Deniers
feb 13, 2007 000 Elie Wiesel: Auschwitz overlevende, holocaust-vidne og professionel mytemager (198) Dansk
feb 13, 2007 000 Elie Wiesel et prominent falsk vidne (af Robert Faurisson) Dansk
feb 08, 2007 000 Jimmy Carter i Løvens hule Af Paul Findley Dansk 2 Videos Carter, Findley,
feb 05, 2007 000 Der Spiegel nu stop for holocaust bedrageri med pædagogisk sigte Dansk
feb 02, 2007 000 Læserbrev til Jyllands Posten: Er Jødisk censur mere spiseligt end Muslimsk censur? Dansk
feb 02, 2007 000 Letter to Jyllands Posten Is Jewish censorship more acceptable than Muslim censorship?
jan 31, 2007 192 Slovakiet: forslag til afskaffelse af holocaust-benægter forfølgelse Dansk

Book Cover The Israel Lobby
jan 31, 2007 191 Solsjenitsyn Ytringsfrihed og Gulagbenægtere Dansk Video Content
jan 30, 2007 190 Italien vedtager racismelov men kriminaliserer ikke "holocaust-benægtelse" Dansk
jan 25, 2007 187 Italiens Justitsminister Clemente Mastella vil gøre holocaust-benægtelse til en forbrydelse Dansk
jan 24, 2007 186 Østrigsk avis indrømmer nu at regeringspublikation lyver om koncentrationslejren Mauthausen Dansk
jan 22, 2007 185 DR2 21 jan 2007 Chefredaktørernes klub - Claes Kastholm forsvarer ytringsfriheden Dansk
dec 20, 2006 168 David Irving løsladt efter straf-nedsættelses-dom i Østrig Dansk
dec 14, 2006 164 Gamle nyheder stadigvæk lige aktuelle. - Holocaust-konference i Teheran Dansk Video Content
dec 14, 2006 164 Transcript & Video: CNNs Wolf Blitzer interviews David Duke via satalite English Video Content
dec 11, 2006 161 Rabbi Friedman advarer mod strategisk misbrug af Holocaust Dansk
dec 08, 2006 160 Ja men er der da virkelig nogen i Danmark der tager ordet ytringsfrihed seriøst? Dansk
feb 21, 2006 038 Tragisk dom over David Irving. Dansk
nov 11, 2006 000 Antisemitisk Hate Crime - Breanne Coventry Snell, jødisk student indgav falsk anmeldelse Dansk
dec 14 2003 000 EUMC Educating for Tolerance: The Case of Resurgent anti-Semitism English


Andre

Index of Offical EU Documents Hate Speech Internet Control etc.
Spydpigen feb 03, 2007 Fri debat - Ingen skal knebles
Spydpigen feb 01, 2007 Anslag mod ytringsfriheden
Spydpigen jan 28, 2007 Misbrug af holocaust-tragedien
Spydpigen jan 27, 2007 Skal det være strafbart at mene noget andet om holocaust end de fleste

Kaj Wilhelmsen fra Radio Holger gør detaljeret rede for den nye meningsundertrykkende EU lov.
Hør eller download mp3 En yderst behagelig måde hvorpå man kan stifte bekendskab med indholdet i den nye EU lov.
Download 5 MB mp3 | Oprindelig placering

Spændende pædagogiske foredrag om Holocaust, benægtelse og videnskab af den danske sociolog Jacob Munck:

Spørgsmål til holocaust-videnskaben Audio Mp3 Mp3 15 MB | Er Holocaust en myte? Audio Mp3 Mp3 9 MB Dansk

Download The Culture of Critique English

De gamle medier
Ekstra Bladet 15 feb 2007 Danmark skal jagte holocaust-benægtere
Politiken 15 feb 2007 Danmark under pres i EUs kamp mod holocaust-benægtere
Berlingske Tidendes Poul Høj 7 februar 2007: Lad EU finansiere hvidbogsprojekt

Til Forsiden

Kommenter på: Balder Blog  
Clicky Web Analytics