Kommenter på: Balder Blog

  Til Forsiden

Ernst Zündel idømt fem års fængsel for at benægte Holocaust.

Nogle fakta og betragtninger angående Ernst Zündel

Opdatering 14 september 2007 - Nyt Video materiale med Ernst Zündel på engelsk- nederst - 3 videoer
Opdatering 12 maj 2007 - Video interview ZDF med Ernst Zündel nederst! Højst overraskende!

Daily Express Germany Declares War on Free Speech

GERMANY DECLARES WAR ON FREE SPEECH

Lad os begynde med at referere denne melding fra TV2 Nyhederne:

Utæt Gaskammerdør i Auschwitz-Birkenau
Gaskammerdør i Auschwitz-Birkenau
Billede indsat af balder.org

TV2 Nyhederne 16 februar 2007

Fem år for at benægte Holocaust

15-02-07: 12:58 | af: pett

Højrefløjsaktivisten Ernst Zündel blev i dag idømt fem års fængsel for at benægte Holocaust.

Retten i Mannheim i Tyskland valgte at idømme Zündel den hårdest mulige straf i paragraf 130, der gør det ulovligt at benægte jødeudryddelsen under 2. Verdens­krig.

Den 67-årige tysk-canadier blev deporteret fra Canada til Tyskland i 2005. Han var anklaget for at drive antijødiske aktiviteter.

Zündel og hans tilhængere har argumenteret for, at han er en fredelig debattør, der frarøves sin ytringsfrihed.

Se også Die Welt: Fünf Jahre Haft für Holocaust-Leugner Zündel

Fakta om Ernst Zündel

Inden vi ser nærmere på hvad Zündel er blevet bortført, sigtet og dømt for, lad os se på nogle fakta om denne under alle omstændigheder meget bemærkelsesværdige mand.

Ernst Zündel er i dag 67 år gammel, han blev født den 24 april 1939, i en lille by i Schwarzwald i det sydvestlige Tyskland. Han emigrerede som 19 årig til Canada, hvor han kort efter giftede sig og blev far til to sønner. Hans havde succes med sin karriere som grafisk kunstner, og hans arbejde blev blandt andet vist på forsiden af Canadas landsdækkende nyhedsmagasin Maclean's.

Familen Zündel i 1945
Familen Zündel i 1945

Hans karriere gled i baggrunden da han mere og mere så som sin store opgave at forsvare sine tyske landsmænds ære. Han udgav en stor mængde materiale på tryk og kassettebånd.

Ernst Zündel har aldrig prædiket had mod nogen befolkningsgrupper, og benægter ikke at jødeforfølgelserne som han som enhver anden normal person beklager dybt, har fundet sted.

Ernst Zündel er erklæret Nationalsocialist og pacifist og har aldrig tilskyndet til voldelige handlinger på nogen måder. Hvis der havde været den mindste anledning for sligt havde han helt sikkert været anklaget for dette, enten i Canada eller i USA, hvor magtfulde jødiske grupperinger hele tiden var ud efter hans hoved.

Og lad det være sagt: Efter danske normer skal der ikke ret meget til for at blive anklaget og dømt for noget der ligner racisme eller opfordringer til had i Canada. Med de store jødiske organisationer som aktive medspillere har man i Canada nogle af de allerværste knebel-love i verden udelukkende designet til at forhindre kritik af den multikulturelle dagsorden. I Canada er der ikke behov for Beate Winklers EUMC.....

Den afskyelige benægter Ernst Zündel har følgende at sige angående erstatninger til jødiske ofre:

»Betal, helt sikkert - betal. Men kun til de, der fortjerner det, og kun til de, der har lidt overlast.
Hvem kunne have noget imod erstatning til rigtige og sande ofre? Men ikke til afpresning fra amoralske advokater!«

[Griske advokater? Børn af 'holocaustoverlevende' planlægger erstatningssag for 'andengenerations 'holocaustbenægtere'. Ifølge mange jødiske organisationer bl.a. Simon Wiesenthal Centeret defineres 'holocaust overlevende' som enhver Jøde der levede i tysk okkuperet område under krigen....]
Irv Rubin terrorist fra Den Jødiske Forsvarsliga
Irv Rubin JDL

Selv er Zündel blevet udsat for flere attentater, derunder en brevbombe og hans hus er blevet brændt ned til grunden ved en anden lejlighed.  Irving David ['Irv'] Rubin, et medlem af den voldelige jødiske organisation Jewish Defense League (JDL), der kategoriseres  af det amerikanske forbundspoliti FBI som ”a violent extremist Jewish organization” og "second most active terrorist group" skulle have indrømmet at have begået et af attentaterne, men det kunne ikke bekræftes da han kort efter under mystiske omstændigheder døde i fænglet  hvor han sad i forbindelse med en anden sag.

Ernst Zündel har i Canada været retsforfulgt ved flere lejligheder, men er blevet frikendt hver eneste gang. Han blev blandt andet anklaget for ”at sprede falske nyheder”  og ikke mindst for at have udgivet bogen ”Døde Virkeligt Seks Millioner?”  (Did six millions really die) Han er ikke dømt for så meget som en parkeringsbøde, hverken i Canada hvor han boede i 42 år, eller i USA hvor han efterfølgende tog ophold for at slippe for flere chikanerier fra det Canadiske justitsvæsen. ISBN 87 - 89 025 - 32 - 6 pdf udgave

USA Pression fra jødiske grupper resulterede i at Zündel der er gift med en amerikansk statsborger; Ingrid Rimland under groteske omstændigheder blev afhentet at politiet, beskyldt for at være udblevet fra et møde med immigrationsmyndighederne (normalt ikke nogen større sag) og på rekordtid udvist til Canada.


Tegnet af Ernst Zündel under isolationsfængsling i Canada

Her blev han spærret ind efter anmodning fra Tyskland. Den Canadiske regering klassificerede den den gang 63 årige Zündel som en fare for statens sikkerhed, selv om rapporter fra den amerikanske efterretningstjeneste der til formålet blev indhentet viste at Zündel på ingen måde blev anset som nogen som helst trussel af nogen art. Senere har det amerikanske retsvæsen også indrømmet at der er begået "fejl i sagen" da Zündel i expressfart blev deporteret til Canada.

Nogle canadiske aviser bl.a. den velrenommerede Globe and Mail anerkendte uretfærdigheden af arrestationen og at den foregik på falske præmisser.

Isolationsfænglet uden anklage i det Canadisk Gulag

To år tilbragte Zündel i isolation i det Canadiske Gulag, hvor lyset var tændt i hans celle 24 timer i døgnet, uden almindelige møbler, og uden normale skriveredskaber og papir, med usund mad, og uden mulighed for at spise frisk frugt og grøntsager, før han blev udleveret til Tyskland under stor jubel fra Canadas indflydelsesrige jødiske lobby.. [Israel topper listen for torturforvarere]

Mere detaljerede beskrivelser af Zündels genvordiger i det Canadiske fanghul er hårrejsende læsning.. No pillow, no chair, no pens for Zündel in Metro West Detention Center

Under retsmøderne blev demonstranter for Zündel og for ytringsfriheden regelmæssigt angrebet af venstreekstremister og repræsentanter fra jødiske grupperinger.

Efter at have siddet to år i fængsel i Mannheim i Tyskland og en farceagtig retssag hvor advokaterne blev anklaget for at forsvare deres klient, forsvarere udskiftet af retten efter forgodtbefindende og manipulation med procesdatoerne for at forhindre Zündel supportere i at møde op og overvære retssagen.

Nazisternes arvtagere

Nazisternes arvtagere i det moderne Tyskland under ledelse af den jødiske justitsminister Birgitte Zypries, dømte Ernst Zündel den højeste straf fem års fængsel, uden at fratrække de mere end to år Zündel tilbragte i isolation i Canada under behandling af udleverings-begæringen.

Ernst Zündel dømt til fem års fængsel uden aftræk af to år i Canadisk isolationsfængsel
Ernst Zündel dømt til fem års fængsel uden at fratrække de to år Zündel sad i Canadisk isolationsfængsel

Efter dommen erklærede Zündel at hvis der nogensinde blev fremlagt beviser for gaskamrenes eksistens, ville han undskylde..

Ernst Zündel der er erklæret pacifist, forlod Tyskland som 19 årig, og emigrerede til Canada for at undgå at blive indkaldt til at aftjene sin værnepligt.

Jødiske organisationer og massemedierne fremstiller så godt som altid Zündel som en "Leder of en farlig højreekstremistiske bevægelse".

Det "farlige" består tydeligvis i at Zündel fremfører fremfører påstande der er ubekvemme for Zionisterne. Hvordan vil man ellers forklare at "Lederen af en farlig højreekstremistisk bevægelse" sidder fængslet på fjerde år uden at nogen f.eks. har kidnappet en busfuld jødiske skolebørn som forhandlingsobjekt for hans frigivelse for eksempel. Intet af den slags er sket.

Den farligste mand i verden

Zündelsite.org, webstedet der drives af Zündels amerikanske kone Ingrid Rimland (endnu ældre end Zündel), består efterhånden hovedsagelig af dokumentation for den hårrejsende forfølgelse Ernst Zündel har været udsat for.

Hjemmesiden bliver af de traditionelle fjender af ytringsfriheden udskreget som det værste "hate site" verden nogensinde har set. Jeg har kigget sitet igennem uden dog tilnærmelsesvis at have set det hele, men jeg har ikke kunne finde noget decideret hadefuld. Men en løgn bliver jo til sandhed når den bare bliver gentaget tilstrækkeligt mange gange i avis og TV overskrifter.

Det vanvittige jødiske had mod alle der vover at kritisere det Udvalgte Folk og dets antagelser, forestillinger og myter, er dog til at tage og føle på, og begrænser sig ikke til hjemmesider og læserbreve. Trusler, chikane, brandbomber, attentater og korporlige overfald er blandt virkemidlerne.

Hvad skal man mene om mennesker der frygter pennen så meget så de tager ulovlige midler og alle tænkelige beskidte kneb i anvendelse for at standse en forfatter?

Ernst Zündel's fængselscelle i Mannheim, Tyskland.
Ernst Zündel's fængselscelle i Mannheim var paradisk efter de skandaløse forhold i Canada's Metro West Detention Center. Tegnet af Ernst Zündel

Måske fordi Ernst Zündel var erklæret Nationalsocialist og hans erklærede politik var at rense Tyskland for en del af skammen, har jeg aldrig interesseret mig særlig meget for netop denne dissident. Efter de seneste optrapning af jødeforfølgelserne er jeg begyndt at forhøre mig lidt mere om manden. Det viser sig også for mig overraskende, at Ernst Zündel faktisk fremstår som en af de blideste, mindst fanatiske og mest reelle mennesker man kunne forestille sig.

Flere paraleller i processerne mod Jesus og Zündel
Romerne nægtede at anerkende de forbrydelser som Jesus blev beskyldt for af de skriftkloge, og mente at der var tale om religiøse spørgsmål. Pression fik til sidst de romerske magthavere til at opfylde Jødernes ønsker. Nøjagtigt det samme gør sig gældende her. Jødiske kræfter prøver at forføre nationalstaten til at gennemføre straffeaktioner mod folk der er kritisk overfor de jødiske dogmaer og antagelser der hos en stor del af jøderne fungerer som en forlængelse og hos andre som en erstatning for den mosaiske tro.. Who Crucified Jesus?

Som også i en vis mytisk fortælling om en gang for nu 2007 år siden er det enhver der truer med at drive Fariseernes givtige vekselerforretning der må holde for. Ifølge fortællingen fra den gang fik de driftige forretningsfolk den Romerske Pontius Pilatus til at gøre det beskidte arbejde for sig.

2007 år senere i Tyskland tager medlemmer af denne stamme, personificeret i Frau Justitzministerin Zypries nu selv affære. Næsten samtidigt med et stigende antal hekseprocesser mod opførte denne lige så fåtallige som indflydelsesrige stamme et bedehus til den nette sum af 71,5 millioner Euro (533 millioner kroner) i München.

Læs hvad den ellers så politisk korrekte avis Die Welt skriver om det, og prøv også at læse mellem linjerne.

[...] Ned i stueetagen af kulturcenteret kaldes der til gudstjeneste. det er den sidste i synagogen i Reichenbergstraße i München. I morgen tager jøderne torarullen og bære den ind i deres nye synagoge.

De skal til at fejre det største jødiske byggeri i Europa.

En fejring til ære for en 71,5 millioner Euro (ca. 530 millioner danske kroner) stor kolos, og til glæde for det andet største jødiske samfund i Tyskland, der forlader deres midlertidige beskidte betonbygninger i en baggård og indtager et gudshus der selvbevidst kræver sin plads i byens silhuet. Die Welt 10 nov 2006: München sagt Schalom

Selv i skriverierne fra de mest politisk korrekte skribenter aner man at selv ganske almindelige hjernevaskede tyskerne er mere end træt af det jødisk enscenerede skuespil der kontinuerligt og samtidigt på en mere og mere højrøstet og arrogant måde bliver fremført på deres bekostning, både i bogstavelig og overført betydning.

Jo længere tyskerne tidsmæssigt fjerner sig fra forfædrenes forbrydelser, jo mere har de den jødiske inkvisition i nakken og pengeopkrævende jødiske advokater i telefonen.

Storsynagogen er en klar jødisk magtdemonstration der kan samlignes med hvad opførslen af en stormoske er for muhamedanerne, lige som det israelske luftvåbens jetjageres triumferende overflyvninger af museumslejren ved de årlige "mindedage" i Auschwitz.

IAF Jets Breaking Sound barrier over Auschwitz
Israelske jetjagere gennembryder lydmuren over Auschwitz

Minde krigsforbrydelser

De samme flyvemaskiner der har smidt klyngebomber ud, der selv efter angrebet stadigvæk flere år efter lemlæster libanesiske børn og skaber daglig rædsel hos titusindvis af uskyldige civile, bl.a. med bevidste gennembrydelser af lydmuren og det efterfølgende knald, bruges til at "minde krigsforbrydelser."

Kan den jødiske hævngerrighed, selvretfærdighed og evige offerrolle snart blive mere smagsløs?

Efter min mening er det en vanhelligelse af de mennesker der fandt døden i Auschwitz. Deres minde bliver misbrugt af de jødiske propagandaorganisationer til at fremme den Zionistiske stats ekspansionspolitik, og til at lukke munden på dem der peger på de påfaldende paralleler mellem den zionistiske og den nazistiske handlemåde og menneskeforagt. Af den multikulturelle lobby bruges lejligheden til at retfærdigøre de forbrydelser der nu bliver begået mod de indfødte Europæiske folkeslag.

Som betaling for at få lov til også at profitere af lejrofrenes rædsler, holder "humanisterne" lidt inde med den kritik af Zionisterne, der ellers ville ligge i naturlig forlængelse af deres multikulturelle idealer. Men fordi man har fået sådan et enestående våben foræret af zionisterne er man parat til at se lidt bort fra at man i praksis allierer sig med zionistiske ekstremister der er bedøvende ligeglad med om de styrer verden lige ind i en ny storkrig, så lange det (efter deres forskruede opfattelser) tjener staten Israel og verdensjødedommens interesser.

Mange af de Jøder der står i spidsen for de såkaldte "humanistiske idealer", menneskerettighederne" og tilsvarende er nemlig Jøder, der ud over at være engageret i kampen for det multikulturelle samfund, samtidigt beklæder høje poster i rent jødiske interesseorganisationer sådan som World Jewish Congress' mange lokale og internationale afdelinger.

Som en makaber detalje kunne kan jeg nævne at nogle af Auschwitz-ofrene dermed er misbrugt to gange til at fremme zionisternes mål. Nogle af dem befandt sig nemlig i lejren fordi Zionisterne med vilje undlod at redde dem, selv om de havde fået tilbuddet af tyskerne.

Ernst Zündel's fængselscelle i Mannheim udefra
Ernst Zündel's fængselscelle i Mannheim set udefra. Tegnet af Ernst Zündel

De nuværende tyske holocaustbenægter love blev ikke som mange måske ville forvente indført efter krigen, men i 1994.

I 1995 blev inskriptionen på i mindetavlen i Auschwitzmuseet ændret: Nu stod der ikke længere på tavlen at der var myrdet 4 millioner Jøder, men 1,5 millioner.

Altså en reduktion i dødstallet på 2,5 millioner. Uanset disse fakta bliver man stadigvæk straffet i Tyskland for at sige at væsentlig færre end 6 millioner Jøder blev dræbt.

Undtaget hvis man tilfældigvis er Jøde. Den jødiske historiker og Der Spiegel-redaktør Fritjof Meyer kom i Der Spiegel 2002 til den konklusion at der alt i alt var ca. 500.000 død i Auschwitz.

Fritjof Meyer er dog aldrig blevet forfulgt for sine udtalelser.

Opdatering:

Ernst Zündel er den eneste person der nogensinde er blevet udleveret til et tredje land efter Canada's nye "anti-terrorlove" indført efter 9/11 gav mulighed for det. Nu viser det sig at hans varetægtsfængsling og udlevering var ulovlig. Canadas Højesteret erklærer udlevering efter ny terrorlov for ulovlig.
Globe and Mail:
Court puts security certificates in limbo

Opdatering 12 maj 2007 Video interview ZDF med Ernst Zündel

ZDF Interview mit Ernst Zündel (1999) | YouTube
 
I anledning af Ernst Zündels 71. fødselsdag
den 24 april 2010
Et kort udsnit fra hans livsværk
indeholder mange interessante medieklip fra den historiske Zündelproces i Toronto, Canada. Vidneudsagn fra Rudolf Vrba, (Walter Rosenberg), Robert Faurisson, Raul Hilberg, Fred Leuchter, Dr. Lindsay, Doug Christie. Denne video er forbudt i Tyskland, Østrig og Schweiz. Mail venligst hvis videoer ikke virker længere.
 
Ernst Zündel 70 years old - Happy Birthday! (24th april 2009)
 

Ernst Zundel - Street Politics In Canada 3 Parts

1
  Ernst Zundel - Street Politics In Canada Part 1 Of 3 Download

Bevæg musen over videoen for at vise knapperne

2
  Ernst Zundel - Street Politics In Canada Part 1 Of 3 Download

Mouse over video to show controls

3
  Ernst Zundel - Street Politics In Canada Part 1 Of 3 Download

Bevæg musen over videoen for at vise knapperne

Download videos (need FLV Player to play) right click and 'save target as'
The Murder of Rudolf Hess in Spandau - Ernst Zündel interviews Wolf Rüdiger Hess 01
The Murder of Rudolf Hess in Spandau - Ernst Zündel interviews Wolf Rüdiger Hess 02
The Murder of Rudolf Hess in Spandau - Ernst Zündel interviews Wolf Rüdiger Hess 03

For at afspille downloadede flashvideoer som ovenstående har man brug for en player / afspiller
der f.eks. kan FLV Player downloades gratis. Til gengæld kan man så afspille videoerne uden hakkeri. Gratis VLC Player kan også bruges.

Lydforedrag af den danske sociolog Jacob Munck (mp3): politiske fanger i Tyskland | Tysklands nye hekse | Jacob Muncks Hjemmeside

Befri Ernst Zündel

Zündelsite.org

Zündel sagen i Mainstream Tyske Medier
Tysk lovgivning på området Censorship in Germany, Censur in Deutschland (Engelsk, Tysk og Italiensk - Der er byttet om på knapperne)

Release all evidence of the Nazi camps. It has been 60 years... Why are we still hiding evidence of Nazi atrocities?

Die Verbotene Wahrheit Deutsch
Ekstra Bladet Kendte bloggere i fængsel for sandheden (Hvad er forskellen mellem Egypten og Tyskland?)
Der Nonkonfirmist: Freiheit für Ernst Zündel - Meinungsfreiheit auch für Deutsche (Nachtrag)
Der Nonkonfirmist: Deutscher Lehrerverband erteilt Charlotte Knobloch eine Abfuhr

Holocaust, benægtere, revisionisme, jødisk censur Dansk

Holocaust, deniers, revisionism, Jewish censorship English

I haven't had the time lately to update this index section

I suggest going to my 'All Articles' page or use the 'Holocaust' category blog link
(Anything relating to Jewish or Zionist is in that category but only the blog posts)

Balder Blog Front page

Updated April 27

apr 27, 2009 000 Gerd Honsik - Power, Perjury and Murder in Simon Wiesenthal's Footsteps English
apr 25, 2009 668 David Duke anholdt af tankepolitiet i Tjekkiet - risikerer tre års fængsel Dansk
apr 22, 2009 666 Kongresmedlem Jane Harman anklaget for samarbejde med AIPAC Dansk
apr 20, 2009 663 Østrig: Retssag, 68 årig forfatter Gerd Honsik risikerer 20 års fængsel Dansk
apr 17, 2009 661 Australien: Tankepolitiet dømmer Revisionisten Fredrick Töben Video
apr 15, 2009 658 Så meget for Sarkozys mandfolkeord om ytringsfrihed Dansk
apr 09, 2009 653 Fire kalotter for Snaphanens tilsvining af britiske patrioter fra BNP Dansk
apr 08, 2009 000 Mind Bending Powers of the Masters of the Media (written in 1997 supposedly by Nick Griffin) English
apr 02, 2009 000 Frank Brunner responds to accusations from Swiss Jewish / Zionist hate group CICAD English
apr 02, 2009 000 Frank Brunner se défend contre les accusations de Swiss juif / sioniste groupe haineux CICAD Francais
apr 02, 2009 000 Frank Brunner verteidigt sich gegen Vorwürfe von jüdisch / zionistischen hass Gruppe CICAD Schweiz Deutsch
mar 30, 2009 648 Tyskland: Ny fadæse - ekstremistisk radiovært arresteret - agent-provokatør  Verfassungsschutz Dansk
mar 30, 2009 647 Jødekartoteket - Om ADLs kriminelle historie og praksis Dansk
mar 29, 2009 646 Jødiske ‘menneskerettigheds-organisationer’: millioner af amerikanere mulige terrorister Dansk Video
mar 23, 2009 639 Britiske Jøder starter igen kampagne mod British National Party English Video
mar 22, 2009 638 Hærens rabbinere under Gaza: Dette er en religiøs krig - ok at dræbe civile Dansk Video (3)
mar 19, 2009 637 Jens-Martin Eriksen og Frederik Stjernfelts blinde vinkel Dansk
mar 18, 2009 635 Ikke kun Bent Melchior - Amerikanske Jøder prioriterer samarbejde med Muslimer Dansk
mar 17, 2009 634 USA: Lou Dobbs afslører racisme-center SPLCs løgne om stigende racisme Dansk Video
mar 13, 2009 000 Stepen Walt interviewed about Charles Freeman and AIPAC on Danish TV English
mar 11, 2009 629 Politiet i Tel Aviv jagter hovedmand i kvindehandler-netværk Dansk
mar 05, 2009 623 EU-parlamentarier Elmar Brok kræver europæisk arrestordre for biskop Richard Williamson Dansk
mar 02, 2009 622 Strange bedfellows - Protests against the Durban II conference English
mar 02, 2009 000 Durban II Conference Protests Led by Censorship Promoters English
feb 26, 2009 621 Tyskland: Sådan ordner man holocaustbenægtere - 6 års fængsel for 72 årige Horst Mahler Dansk Video
feb 25, 2009 620 Australien: Jøder indrømmer hærværk mod forening af Kristne Jøder Dansk
feb 23, 2009 618 Dänemark: Zwei Männer nach Deutschland ausgeliefert wegen Nazi-Musik Deutsch
feb 23, 2009 617 Denmark: Two men accused of distributing Nazi music to be extradited to Germany on Tuesday English
feb 20, 2009 614 Auschwitz Byggeplaner - Nyfundne 'beviser' for gaskammer-drabene vakler Dansk
feb 09, 2009 610 Josef Gärtner- Åbent brev til Hans Hellighed Pave Benedikt XVI Dansk
feb 08, 2009 608 Biskop Richard Williams vil undersøge beviserne for holocaust på ny Dansk Video
feb 04, 2009 606 Tyskland: Hannover Zeitung beskylder ledende Jøder for at fremme antisemitisme Dansk
feb 01, 2009 605 60 Minutes: Bob Simon dokumenterer zionisternes dobbeltmoral Dansk Video
jan 26, 2009 602 Spanien: Catalonien aflyser Auschwitzdag Dansk
jan 24, 2009 601 USA: Højesteretsdommer deltager i Shariakonference (+ tørklædedebat Deadline) Dansk Video
jan 22, 2009 600 Richard Williamson, Catholic Bishop Challenges The Jewish World Order English Video
jan 18, 2009 000 Jødisk terrorgruppe ville samarbejde med Hitler - Stern banden. Irgun Hagana Dansk
jan 16, 2009 599 Claus Bentow - Dansk Zionistforbund: Jøder frygter Muslimer og venstreekstremister Dansk
jan 14, 2009 598 The Palestinian Israeli conflict in the Danish media as seen by a nationalist English
jan 12, 2009 597 Hamas blev i årevis støttet af Israel for at så splid mellem Palæstinenserne Dansk
jan 06, 2009 595 Palestinian who shot Israelis in Danish shopping centre was role model for multicult English
jan 05, 2009 594 Læserbrev: Herman Rosenblat og andre Holocaust fup-historier Dansk
jan 04, 2009 593 Tyskland: Gravskænderen fra Passau - TV2 viderebefordrer løgne om knivstikkerhistorie Video
dec 24, 2008 588 DR holder fast i traditionen med anti-kristne udsendelser omkring Julen Dansk Video
dec 23, 2008 587 Denmark: Alleged Nazi-music distributors’ extradition appeal failed in High Court English
dec 22, 2008 586 Landsretten stadfæster udleverings-dommen over angivelige nazi-musik distributører Dansk Video
dec 21, 2008 585 Tyskland: Katolsk avis beskylder Jøder for angreb på ytringsfriheden Dansk
dec 20, 2008 584 Denmark: Alleged distributors of Nazi-music fight extradition - Verdict on Monday December 22
dec 20, 2008 583 Dom i sagen om angivelige nazimusik-distributører på mandag 22 december Dansk Video
dec 18, 2008 582 Østrig: Mere end 6 års fængsel til Wolfgang Fröhlich for manglende ærbødighed for ‘Holocaust’ Dansk
dec 16, 2008 579 Hvem er Bernard Lewis Madoff, og hvor blev pengene af? Dansk
dec 05, 2008 539 Den 19 december starter appelsagen om udlevering af to borgere til Tyskland Dansk
dec 04, 2008 538 Forræderiske præster: Kathrine Lilleør i seng med fjenden (Omskæring, Langballe) Dansk
dec 03, 2008 537 Omskæringsdebatten der blev væk - Et amputerende fællesskab (Krasnik, David Sherson) Dansk
nov 27, 2008 536 Fordi jeg er Jøde: Menneskerettighedskommissionens klage mod Ezra Levant frafaldet Dansk
nov 25, 2008 535 Jødiske ekstremister Efraim Zuroff og Zvi Mazel starter hadkampagne mod Skandinavien Dansk
nov 24, 2008 534 Europarådet - ADL - Tankepolitiets svar på Töbens sejr i retten Dansk
nov 23, 2008 533 Tysk forbudsvanvid fortsætter: Nu forbydes også det keltiske kors Dansk
nov 23, 2008 532 Fra sladderspalterne: Islands israelske forbindelse Dansk
nov 21, 2008 531 Statsadvokat Andreas Grossmann, Mannheim opgav at få Fredrick Töben udleveret Dansk Video
nov 20, 2008 530 Igen nederlag til Tysk STASI justits: Udlevering af Fredrick Töben opgives Dansk
nov 19, 2008 528 Video med engelske undertekster - Mother, why was I circumcised? Martin Krasnik omskæring English Video
nov 17, 2008 527 Dansk Folkepartis Jesper Langballe forsvarer nu omskæring af drengebørn Video
nov 16, 2008 526 Germany, Mittweida - Rebecca Katzschmann ‘Victim of neo-Nazi hate crime’ sentenced English
nov 15, 2008 525 Sweden refuses to extradite Danish Nazi-music distributor to Germany English
nov 08, 2008 524 Talen der blev John F Kennedy’s død - Address before the Press (1961) English
nov 07, 2008 523 ’Nazi hunter’ Efraim Zuroff shocked: Danish Nazi officer Soren Kam gets peace English
nov 04, 2008 522 En yndig provins i Neuropa, Metockdommen, Durban2 og den europæiske arrestordre Dansk
nov 03 2008 521 European Arrest Warrant extradition victim Flemming - TV interview English Video
nov 01 2008 520 Interview med udvisningstruede Flemming - Den Europæiske Arrestordre - En fængslende succes Dansk Video
okt 30 2008 519 Britisk domstol siger nej til tysk krav om udlevering af tankeforbryder Fredrick Töben Dansk Video
okt 28 2008 517 Jødisk ejede bankers enorme bidrag til Obamas valgkamp Dansk
okt 24 2008 514 Kapret 'ukrainsk' skib Faina ejes af israelsk våbenhandler Dansk
okt 24 2008 513 Franske, italienske og tyske historikere vil af med holocaust-benægter-love Dansk
okt 23 2008 512 Denmark: Alleged Nazi-music distributors extradition case in court in Elsinore English
okt 22 2008 511 Angivelige hademusik-producenter for retten i Helsingør Dansk
okt 13 2008 507 Gerard Batten, britisk EU-parlamentsmedlem: Er vi i gang med at skabe en Euro-politistat? (Töben) Dansk
okt 11 2008 506 Balder sagde det, nu kan Asger Aamund også se det (OIC censurlove efter jødisk forbillede) Dansk
okt 10 2008 505 Jødisk pres: Irving invitation fra Norge aflyses - Forbandede krystere! Dansk
okt 08 2008 504 Baltimore: Falske hadeforbrydelser - Jøde anholdt for antisemitisk grafitti Dansk
okt 07 2008 503 German law now also applies in Denmark - neo-Nazi music producers to be extradited for thought crimes English
okt 07 2008 502 Tysk lov gælder nu også i Danmark - Musikalske Nynazister udleveres for tankeforbrydelser Dansk Video
okt 06 2008 501 Udlevering for tankeforbrydelser - Ingen kan vide sig sikker for EU lovenes lange arm Dansk Video
okt 05 2008 500 Extradition: Fredrick Töben, Danish Nazi music producers, 86 year old Nazi Soren Kam English
okt 04 2008 498 London: Holocaustbenægter Töben fremstillet på retsmøde om tysk udleveringsbegæring Dansk
okt 02 2008 497 London – Fredrick Töben, australsk revisionist arresteret i Heathrow lufthavn Dansk
sep 28 2008 494 Søren Kam - Hitlers danske yndling, en ny bog af Gurli og Erik Haaest Dansk
sep 25 2008 493 Nazirock - Nyt om fængslede og udleveringstruede nynazister - Celtic Moon Dansk
sep 17 2008 491 Ytringsfrihed under pres fra mange sider' - debatindlæg sendt til Jyllands-Posten Dansk
sep 17 2008 485 New book by Erik Haaest dealing with alleged Danish Nazi war criminal Soren Kam English
sep 09 2008 000 Jødisk rabbiner organisation vil bestemme EUs udvidelsespolitik - Ukrainere er antisemitter Dansk
sep 07 2008 478 Argentinere sagsøger jødiske organisationer for bagvaskelse og ærekrænkelse Dansk
sep 05 2008 475 Russiske arkæologer finder den længe savnede jødiske hovedstad - Khazar-riget Dansk
sep 03 2008 474 Vicepræsidentkandidat Sarah Palin sværger livsvarigt troskab til Israel på AIPAC møde Dansk Video
aug 28 2008 472 Nazi propagandists - Celtic Moon - in Denmark demanded extradited by Germany English
aug 27 2008 471 Dansker og tysker risikerer at blive udleveret til Tyskland for udspredelse af nazimusik Dansk
aug 25 2008 467 Obamas makker Joe Biden i interview fra 2007: Jeg er Zionist Dansk
aug 23 2008 465 Muhammad Rafiq melder hjemmesiden Mosaisk Upps til politiet Dansk
aug 19 2008 464 Berufsverbot - Tysk amt fyrer Rudolf Hess' sygeplejer p.g.a. bog Dansk
aug 12 2008 000 Antisemitisk Hate Crime - Breanne Coventry Snell, jødisk student indgav falsk anmeldelse Dansk
aug 11 2008 459 Den danske patriot Knud Eriksen interviewes af David Duke på Stormfront Radio English
aug 11 2008 455 Georgien, jødisk minister: Takket være israelsk træning holder vi det russiske militær stangen Dansk
aug 10 2008 455 Jyllands-Posten længe om at vågne - dødstrusler mod 'antisemitisk' fransk tegner Siné Dansk
aug 09 2008 455 Israel støtter Georgien mod Rusland i kampen om den Kaspiske olieledning Dansk
aug 05 2008 455 Jewish leader, anti-Nazi League, Copenhagen Labour councilor joins the ‘far right’ English
aug 04 2008 454 Den russiske frihedshelt Alexander Solsjenitsyn er død 89 år gammel Dansk Video Content
aug 04 2008 000 Council of the European Union - Framework decision on Racism and Xenophobia 19 April 2007 English
aug 03 2008 452 Er racetænkning en nazistisk opfindelse? Tag Jødetesten! (DNA, Tina Hvidbjerg Ilm) Dansk
jul 30 2008 448 LICRA, Jødisk organisation trækker bladtegner i retten (Charlie Hebdo, Philippe Val, Siné) Dansk
jul 26 2008 000 Alle 5 bestyrelsesmedlemmer af den amerikanske centralbank er Jøder Dansk Video Content
jul 23 2008 446 Ungarn: Kuruc.info - succesrig patriotisk nyhedsportal ramt af højrefobisk censur Dansk Video Content
jul 12 2008 442 Ezra Levant forsvarer retten til at sende barn i skole med swastika tatovering Video Content
jul 10 2008 000 False Flag - A different 9/11 Video featuring German minister Andreas von Bülow English Video Content
jul 01 2008 437 Vincent Reynouard Fransk dissident på flugt efter fængselsdom og økonomisk ruin Dansk
jul 01 2008 435 Ungarsk forfatningsdomstol underkender hate speech lov Dansk
jun 18 2008 428 Canada - Jøder og censur, af Ezra Levant 15. juni 2008 Dansk
jun 11 2008 000 Hvem bliver USA’s næste præsident? AIPAC bestemmer English Video
jun 11 2008 000 Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - France English
jun 11 2008 000 Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Holland English
jun 10 2008 000 Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Canada English
jun 10 2008 000 Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA English Video
jun 09 2008 000 Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain English
jun 09 2008 000 Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Ireland English Video
jun 07 2008 000 Raices del Racismo Supremacista en la Ideología de la UE - Coudenhove Kalergi Español
maj 28 2008 421 Tysklands Jødiske Råd kræver Brandenburgs hymne Märkische Heide afskaffet Dansk Audio
maj 24 2008 418 Israel - Professor Norman Finkelstein arresteret og deporteret Dansk
maj 22 2008 417 Tyskland - Horst Mahler dømt til 10 måneders fængsel for at heile Dansk Video Content
maj 21 2008 416 Jødiske ekstremister brændte Det Nye Testamente i Israel Dansk Video Content
maj 14 2008 412 USA’s største Kosher slagteri, illegale immigranter og produktion af metamfetamin Dansk Video Content
maj 13 2008 000 Deense onderzoeker ontkracht bewering van 6 miljoen joodse slachtoffers Holocaust Nederlands
maj 11 2008 000 Dänischer Holocaust Forscher weist Behauptung von sechs Millionen ermordeten Juden zurück Deutsch
maj 8 2008 - 411 USA valg - John McCain beskyld for at acceptere illegale donationer fra Rothschild familien Dansk
maj 07 2008 409 Danish holocaust researcher refutes claim of 6 million Jews killed during The Holocaust English
maj 07 2008 408 Dansk holocaustforsker afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust Dansk
apr 28 2008 404 April 18 2008 - EU honors racist philosopher Coudenhove-Kalergi, architect EU dictatorship English
apr 25 2008 400 18 april 2008: EU ærer racisten Coudenhove-Kalergi, EU diktaturets åndelige fader Dansk
apr 14 2008 000 Sine Molbæk-Steensig - Internet macht frei? Holocaustbenægtelse på Internettet Dansk
apr 10 2008 397 Jødiske organisationer arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL Video Content Dansk
apr 06 2008 394 Bent Melchior og Bashy Quraishy bygger bro mellem jøder og muslimer Dansk
apr 03 2008 390 Lord Jacob Rothschild støtter den republikanske præsidentkandidat John McCain Dansk
mar 23 2008 381 Jødiske og etniske organisationer i fælles krig mod Englands nationaltsindede parti BNP Dansk
mar 13 2008 375 Tysk regeringskontakt til holocaustlobby: Tyske børn lider af holocausttræthed Dansk
feb 22 2008 365 Frankfurterskolen - Lærerig video om en af historiens mest destruktive bevægelser English Dansk
feb 20 2008 364 Falske hatecrimes begået af førende Canadisk ‘antiracist’ Richard Warman Dansk
feb 20 2008 363 Holocaust-advokat Yisrael Perry fik 12 års fængsel for bedrageri Dansk
feb 17 2008 360 Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda Dansk
feb 14 2008 359 Jean Marie Le Pen dømt til 3 måneder betinget og 75.000 kr i bøde Dansk
feb 12 2008 355 Krav om revisionisme fra de baltiske lande - 10.000 forbudte bøger i Tyskland Dansk
feb 11 2008 354 Sadistic Jewish Anniversary. - Children of ‘traitor’ victims of Jewish fanaticism English
feb 09 2008 353 Latino-jødisk Koalition i USA – Jøderne allierer sig med de nye indvandrere + Ezra Levant Dansk
jan 31 2008 000 Horst Mahler, Sylvia Stolz - Mannheim - Vanity Fair interview Michel Friedman Dansk
jan 29 2008 347 EU embedsmænd til Israel; skal lære hvordan man bekæmper intolerance Dansk
jan 24 2008 344 Hatecrime alert! Bølge af antisemitiske incidenter i New York Dansk
jan 22 2008 342 Irland: Wiesenthal Centerets metoder fordømmes af præsident Mary Mcaleese Dansk
jan 20 2008 340 Wiesenthal Centeret har et problem mindre - Bobby Fisher døde 64 år gammel Dansk
jan 25 2008 000 Gerd Honsik-Verhaftung auf EU-Rahmenbeschluss zurückzuführen Deutsch
jan 20 2008 000 Gerd Honsik - 18 Monaten unbedingter Haft nach dem NS-Verbotsgesetz Deutsch
jan 20 2008 399 Østrig - Gerd Honsik - Halvandet år i spjældet for 'wiederbetätigung' Dansk
jan 16 2008 338 Østrig: Wolfgang Fröhlich, intellektuel dissident dømt til 6½ års fængsel Dansk
jan 15 2008 336 New Jewish Neo Nazi Group in Austria endangers Law and Order in all of Europe English
jan 14 2008 335 Tyskland - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen Dansk
jan 04 2008 000 Kristne i Jerusalem vil have Jøderne til at holde op med at spytte på dem Dansk
jan 04 2008 333 Biskopper nægtet adgang til grædemuren - Kristne kors fornærmende for Jøder Dansk
jan 02 2008 000 De Racistische basis van de Ideologie achter de EU - Coudenhove-Kalergi Nederlands
dec 22 2007 000 The Racist and Supremacist Roots of European Union Ideology - Coudenhove-Kalergi English
dec 20 2007 322 Ekstra Bladet med i mediehetz mod den fremstormende Ron Paul Dansk
dec 19 2007 000 Rassistischen Wurzeln der Ideologie der Europäischen Union - Coudenhove-Kalergi Deutsch
dec 14 2007 000 EU Ideologien har rødder i filosemitisk aristokrats raceteorier - Coudenhove-Kalergi Dansk
dec 11 2007 322 Kæmpe Jødisk Menorah opstillet foran det Hvide Hus og Kremlin i Moskva Dansk
dec 10 2007 321 USA - Jødisk organisation kræver krybbespil fjernet: stødende for ikke kristne Dansk
dec 06 2007 317 USA: Jødernes krig mod Julen fortsætter - De Kristne slår igen Dansk
dec 02 2007 313 Kan USA afkristnes? Jøder føler sig stødt over Juletræer med Kristne Symboler Dansk
dec 01 2007 000 Kristne træt af Jøders racistiske overfald i Jerusalem hvor de spyttes på Dansk
nov 27 2007 000 Alexander Solsjenitsyn Revolutionens sidste tabu Jødernes rolle i Sovjet undertrykkelsen Dansk
nov 26 2007 311 Trusler om vold i England - David Irving og Nick Griffin på Oxford University Dansk
nov 22 2007 000 Jüdische Journalistin gefasst für Hakenkreuz Schmierereien Deutsch
nov 20 2007 309 Antisemitisk Hate Crime - Sarah Marshak, Jøde malede selv hagekors Dansk
nov 20 2007 308 Frankrig: Vincent Reynouard dømt et års fængsel for holocaust-benægtelse Dansk
nov 19 2007 307 Odense - Omstridt STASI Konference på Syddansk Universitet Dansk
nov 18 2007 306 STASI Konferenz Odense Universität Dänemark Deutsch
okt 04 2007 292 Chicago Tribune - Nye afsløringer om angrebet på det amerikansk spionskib USS Liberty Dansk
nov 11 2007 000 Spanien: Abschaffung Holocaust-Leugnungs-Gesetz Deutsch
nov 10 2007 305 Spanien afskaffer holocaustbenægterlov - Ytringsfrihed en grundlæggende menneskeret Dansk
nov 07 2007 000 Spain Overturns Holocaus Denial Law Pedra Varela freed English
okt 01, 2007 000 Gymnasieelever der søger på Cyklon B (Zyklon B) bliver forført til holocaustbenægtelse Dansk
sep 10 2007 279 Berufsverbot for at forsvare familieværdier - NDR, fyrer Eva Herman Dansk
aug 06, 2007 261 Den svenske filminstruktør Ingmar Bergman var Nazist og beundrer af Hitler Dansk
aug 04, 2007 259 Erik Haaest - Feature Article in Danish newspaper Information a Lie English
aug 05, 2007 000 CNN Documentary: God's Jewish Warriors - Christiane Amanpour - Video 11 parts Video Content English
aug 01, 2007 000 Government Money For 'Holocaust Denier' Erik Haaest - Protests from the Wiesenthal Center English
aug 01, 2007 000 Kunstrådet giver penge til 'Holocaustbenægter' Erik Haaest protester fra Wiesenthalcentret Dansk
jul 03, 2007 253 Jyllandsposten og Amnesty Internationals slemme selvmodsigelser Dansk
jun 25, 2007 252 Abortmodstand: Katolsk præst Johannes Lerle dømt et års fængsel for holocaust-benægtelse Dansk
jun 04, 2007 241 Svar til Sebastians spørgsmål: Hvordan definerer du Jøder? Dansk
jun 04, 2007 000 Gilad Atzmon: Holocaustreligionen lige så gammel som Jøderne selv - AIPAC Mordechais Dansk | English
maj 17, 2007 000 Balder.Org præsenterer første udgave af Chutzpah Magazine | Balder Blog Intro Dansk
maj 12, 2007 000 Opdatering Ernst Zündel video-interview optaget af ZDF Video Content Sensationelt! [Nederst på siden]
maj 10, 2007 234 Josef Kraus fra det tyske lærerforbund giver jødisk leder Charlotte Knoblauch fingeren Dansk
maj 10, 2007 233 CNNs Lou Dobbs: Udemokratiske kræfter presser globaliseringsdagsorden Video Content Dansk

maj 08, 2007 232 Christopher Hitchens om ytringsfrihed Dansk
maj 05, 2007 231 Jødisk organisation kræver CNN vært Lou Dobbs fyret for Nazi sammenligning Dansk
apr 23, 2007 227 Kimpolinas forsvar for idioters ret til at påstå at Holocaust ikke fandt sted Dansk
apr 20, 2007 227 Paul Fromm, canadisk ytringsfriheds forkæmper overfaldet af jødiske bøller Dansk
apr 18, 2007 226 Denmark: Justice Minister Lene Espersen accepts EU deal introducing censorship in Denmark English
apr 13, 2007 000 The Israel Lobby - Dutch Documentary about the influence of the Jewish lobby on US politics Video Content English
apr 10, 2007 000 Den Israelske Lobby - Hollandsk produceret dokumentar fra april 2007 Video Content Dansk
apr 02, 2007 000 Richard Toye modsiger Stephen Pollards bortforklaring angående Churchills syn på Jøderne Dansk
apr 02, 2007 220 Brigitte Zypries tysk justitsminister - Lovforslag afskaffer ytringsfriheden i EU efter tysk model Dansk
mar 31, 2007 219 Jylland’s Posten Editor Flemming Roses Slightly Crippled Plea for Freedom of Speech English
mar 28, 2007 216 Fundamentalist Conservative Muslim candidate accused of mentioning David Irving English
mar 23, 2007 000 Har Kevin MacDonald ret angående Jøderne? Dansk
mar 19, 2007 213 At Tæmme den Jødiske Drage - AIPAC i offentlighedens søgelys Videos 2 x  Walt & Mearsheimer
mar 12, 2007 212 Hvordan Jøderne kan modvirke forfølgelse - Churchill [...] Analyse af Mikael Rothstein Dansk
mar 04, 2007 209 Purim, Jødisk mytologi og dens relevans for kommende udviklinger Dansk
feb 22, 2007 203 Daily Telgraph: EU planlægger vidtgående "folkedrabs benægtelseslov" Dansk
feb 19, 2007 202 Ernst Zundel, Fem år i fængsel for at benægte Holocaust & Interview Zundel Video Video: Holocaust Deniers
feb 13, 2007 000 Elie Wiesel: Auschwitz overlevende, holocaust-vidne og professionel mytemager (198) Dansk
feb 13, 2007 000 Elie Wiesel et prominent falsk vidne (af Robert Faurisson) Dansk
feb 08, 2007 000 Jimmy Carter i Løvens hule Af Paul Findley Dansk 2 Videos Carter, Findley,
feb 05, 2007 000 Der Spiegel nu stop for holocaust bedrageri med pædagogisk sigte Dansk
feb 02, 2007 000 Læserbrev til Jyllands Posten: Er Jødisk censur mere spiseligt end Muslimsk censur? Dansk
feb 02, 2007 000 Letter to Jyllands Posten Is Jewish censorship more acceptable than Muslim censorship?
jan 31, 2007 192 Slovakiet: forslag til afskaffelse af holocaust-benægter forfølgelse Dansk

Book Cover The Israel Lobby
jan 31, 2007 191 Solsjenitsyn Ytringsfrihed og Gulagbenægtere Dansk Video Content
jan 30, 2007 190 Italien vedtager racismelov men kriminaliserer ikke "holocaust-benægtelse" Dansk
jan 25, 2007 187 Italiens Justitsminister Clemente Mastella vil gøre holocaust-benægtelse til en forbrydelse Dansk
jan 24, 2007 186 Østrigsk avis indrømmer nu at regeringspublikation lyver om koncentrationslejren Mauthausen Dansk
jan 22, 2007 185 DR2 21 jan 2007 Chefredaktørernes klub - Claes Kastholm forsvarer ytringsfriheden Dansk
dec 20, 2006 168 David Irving løsladt efter straf-nedsættelses-dom i Østrig Dansk
dec 14, 2006 164 Gamle nyheder stadigvæk lige aktuelle. - Holocaust-konference i Teheran Dansk Video Content
dec 14, 2006 164 Transcript & Video: CNNs Wolf Blitzer interviews David Duke via satalite English Video Content
dec 11, 2006 161 Rabbi Friedman advarer mod strategisk misbrug af Holocaust Dansk
dec 08, 2006 160 Ja men er der da virkelig nogen i Danmark der tager ordet ytringsfrihed seriøst? Dansk
feb 21, 2006 038 Tragisk dom over David Irving. Dansk
nov 11, 2006 000 Antisemitisk Hate Crime - Breanne Coventry Snell, jødisk student indgav falsk anmeldelse Dansk
dec 14 2003 000 EUMC Educating for Tolerance: The Case of Resurgent anti-Semitism English


Andre

Index of Offical EU Documents Hate Speech Internet Control etc.
Spydpigen feb 03, 2007 Fri debat - Ingen skal knebles
Spydpigen feb 01, 2007 Anslag mod ytringsfriheden
Spydpigen jan 28, 2007 Misbrug af holocaust-tragedien
Spydpigen jan 27, 2007 Skal det være strafbart at mene noget andet om holocaust end de fleste

Kaj Wilhelmsen fra Radio Holger gør detaljeret rede for den nye meningsundertrykkende EU lov.
Hør eller download mp3 En yderst behagelig måde hvorpå man kan stifte bekendskab med indholdet i den nye EU lov.
Download 5 MB mp3 | Oprindelig placering

Spændende pædagogiske foredrag om Holocaust, benægtelse og videnskab af den danske sociolog Jacob Munck:

Spørgsmål til holocaust-videnskaben Audio Mp3 Mp3 15 MB | Er Holocaust en myte? Audio Mp3 Mp3 9 MB Dansk

Download The Culture of Critique English

De gamle medier
Ekstra Bladet 15 feb 2007 Danmark skal jagte holocaust-benægtere
Politiken 15 feb 2007 Danmark under pres i EUs kamp mod holocaust-benægtere
Berlingske Tidendes Poul Høj 7 februar 2007: Lad EU finansiere hvidbogsprojekt

 

Til Forsiden

Kommenter på: Balder Blog
Static Page 2007-02-17
ID 2007-02-21 ?p=202
Clicky Web Analytics