Rabbinere kræver indsats mod 'antisemitisme' af nye EU ansøgerlande

 

Dette er den rigtige artikel !

Artiklen Islamisk organisation vil bestemme EUs udvidelsespolitik var fup!

Vi havde såmænd bare erstattet jødisk med islamisk, Jushenko med Tadic, Ukraine med Serbien og rabbiner med imam!

BRYSSEL (EJP) --- En jødisk gruppe har opfordret den Europæiske Union at lade enhver aftale der sigter på tættere bånd mellem EU og Ukraine afhænge af praktiske forholdsregler mod den efter den jødiske organisations mening konstant forværrende antisemitisme i dette land.

Forud for et møde mellem EU og Ukraine i Evian, Frankrig fremførte 'Det Europæiske Rabbinske Center' [the Rabbinical Centre of Europe (RCE)], en organisation der assisterer flere end 600 rabbinere fra hele Europa, i mandags at i modsætning til de fleste europæiske lande hvor der foregår et varierende antal antisemitiske hændelser, er disse hændelser blevet rutine i Ukraine.

 

'Ukraine er et land hvor antisemitiske erklæringer bliver fremført ofte, hvilket er blevet en del af en national vækkelsei et land der skamløst gør Jøder til et mål for antisemitiske krænkelser,' sagde REC [rabbinerne].

Rabbiner-organisationen opfordrede den Europæiske Unions ledere, inklusiv den franske præsident Nicolas Sarkozy, der leder det Europæiske Råd, at lade partnerskabet mellem EU og Ukraine afhænge af udryddelsen af antisemitismen i dette land, og af øjeblikkelig iværksættelse af praktiske foranstaltninger for at realisere dette.

Den rabbinske organisation tilføjede: 'Dette bør inkluderes i de andre betingelser som den Europæiske Union skal opfylde for at blive optaget i organisationen. Det er uhørt at et land hvor antisemitisme næsten er officielt, kan anses for en partner for den vestlige blok.'

Forbud mod antisemitisme for kandidatstater

Ved topmødet mellem EU og Ukraine, vil EU være repræsenteret af præsident Sarkozy, den Europæiske Kommissions præsident José-Manuel Barosso og formanden for EUs udenrigspolitik Javier Solana. Den ukrainske delegation vil blive ledet af præsident Yushchenko.

Den rabbinske organisation krævede også forudsætningen af 'forbud mod antisemitisme som en permanent forudsætning for EU- medlemskab af ethvert land.'

Gruppen har bestilt en rapport udgivet af Tel Aviv Universitetets Stephen Roth Institut for Studier af Nutidigt Antisemitisme og Racisme, der omhandler de antisemitiske hændelser der fandt sted i Ukraine i 2008.

Tidligere i år publicerede det Europæiske Råd en rapport der udtrykte bekymring over racistisk motiverede angreb i Ukraine, og især angående angreb på rabbinere og jødiske studenter, vandalisme mod synagoger, begravelsespladser og kulturcentre.

 

Kilde:

European Jewish Press 8 september 2008 - EU should condition any agreement with Ukraine with fighting anti-Semitism

Tilbage til 'fup-artiklen':

Balder Blog 9 september 2008 - Islamisk organisation vil bestemme EUs udvidelsespolitik


Relateret:

I Argentina er folk nu begyndt at forsvare sig mod den evige jødiske klagesang, beskyldninger, krav om hjernevask og censur !

Balder Blog 8 september 2008 - Argentinere sagsøger jødiske organisationer for bagvaskelse og ærekrænkelse 

Mosaisk Upps - Den zionistiske krigstrompet lyder: "Aldrig mere!" af Henry Makow


Balder.org - Articles about Holocaust, Zionism, Judaism, Jewish Censorship, Israel Lobby, persecution, Revisionism, Holocaust-denial

Posted af Balder 07 Sep 2008 under Censur , Forfølgelse / Persecution , Holocaust , Ytringsfrihed | Comment | Direkte link