Kommenter på:
Balder Blog

Jødisk terrorgruppe ville samarbejde med Hitler Til Forsiden

  Holocaust i Gaza - 'Holocaust' betyder 'brandoffer'
 

Sortsvitsede børnelig i Gaza | Større | Flere
  Nu er det snart Auschwitz dag igen, og vi skal igen høre om Holocaust. Holocaust dyrkelsen, og Auschwitz / gaskammer historierne om seks millioner dræbte Jøder under Holocaust får lige en tand mere, ikke mindst nu hvor Israels omdømme har lidt stor skade i verdensopinionen på grund af deres umenneskelige behandling af Palæstinenserne. 81 % af den israelske befolkning bakker op om myrderierne i Gaza, og overalt i Europa har jøder og zionister gang i aggressive kampagner der skal vende den internationale opinion til deres fordel. Derfor er det vigtigt at folk igen får besked om hvordan alt dette begyndte, da de jødiske propagandister er blændende dygtige i deres forsøg på at omskrive historien. Forbudet mod 'holocaustbenægtelse' i forskellige europæiske lande, samt anden censurlovgivning stammer hovedsageligt fra pres fra jødiske organisationer, men der er meget mere historie som Jødene ønsker at få eneret på. [Balder]
 
  EfTERSØGT: Medlemmer af Stern-banden efterlyst af de britiske myndigheter, der havde Palæstina som protektorat fra 1922 til 1948. Teksten er på hebraisk, og fra venstre ser vi Yaacov Levstein, Yitshak Shamir, Natan Friedman-Yelin, Yaacov Levi, Moshe Bar Giora og Yehoshua Cohen. Foto: Palestine Remembered | Større
   
 
  Efterlyst: Medlemmer af Irgun efterlyst af det britiske politi. Fra venstre: Menhaem (Menachem) Begin, Arieh Ben Eliezer, Leib Boyko, Reuben Franco og Marek Kahane. Begin er markeret af Palestine Remembered, der har lagt den gamle plakat ud på nettet. Begin bliver af mange pro-palæstinere set som en af de største af skurkene. | Større
   
 
FORSLAG OM SAMARBEJDE MED NAZISTENE

Brevet hvor i samarbejdet mellem Stern-banden og nazistene blev foreslået. Brevet blev sendt til Berlin, men blev aldrig besvart af tyskerne. Større

   
 
JØDISK REVOLUTIONÆR

Yair Stern oprettede terrorgruppen Stern-banden i 1940. I barndommen måtte den polske Jøde Yair og familien flygte fra tyskerne under første verdenskrig. De blev boende i Rusland, hvor Yair skiltes fra moren da han var 13. Han gik hjem til Polen efter at have boet hos en onkel i St. Petersburg.
   
 
IRGUNS LOGO

Terrorgruppens symbol viser landområderne organisationen krævde at få for at oprette den jødiske stat, det daværende mandatområde til britene, dagens Israel, Vestbredden, Gaza og Jordan. Foto: WIKIMEDIA
   
 
DRÆBT AF STERN-BANDEN

Den svenske diplomat grev Folke Bernadotte blev dræbt af Stern-banden i Jerusalem i 1948. Drabet blev beordret af Yitzhak Shamir, Natan Yellin-Mor, og Yisrael Eldad. Den franske FN-ansatte André Serot blev også dræbt ved overfaldet.
Folke Bernadotte havde ellers reddet mange Jøder med de såkaldt 'Hvide busser' i krigens sidste dage.
   
 
FIK AMNESTI

Stern-medlemmene Nathan Yellin-Mor (i midten) og Matityahu Shmueliwitz blev efter Bernadotte-drabet fundet skyldige i at være medlemmer af en terrororgansation. De fik straks amnesti. Her står de foran Acre-fengselet efter løsladelsen i 1949. | Større
   
 
I KONFLIKT MED JØDENE

Stormuftien af Jerusalem
, Hajj Amin al-Husseini, bidrog til at sprede antisemitisme i Midt-Østen da han var religiøs leder, og særlig under krigen. Han var nationalist og stod også i et modsætningsforhold til britene, fordi han ønsket en palæstinensisk stat. Han mødte Hitler i 1941, og bad om hjælp til at kæmpe mod en jødisk stat i Palæstina.
   
 
BOMBEDE KING DAVID-HOTELLET

22. juli 1946 sprængte Irgun-medlemmer en bombe i kælderen på dette hotel i Jerusalem. 91 personer blev dræbt, 46 blev såret. Britenes militære hovedkvarter lå her. Irgun har altid hævdet at de ringede forinden og varslede i god tid før eksplozionen, mens briterne har set anderledes på det. Større
   
 

LEDEDE IRGUN

Menachem Begin var chef i Irgun da bomben (King David Hotel) sprængte i 1946. Begin spillede en vigtig rolle i modstanden mod britene før staten Israel blev oprettet. Han blev senere Israels sjette statsminister og fik Nobels fredspris for Camp David-aftalen.

Fra anden kilde: November 25, 1940 blev flygtningeskibet S.S. Patria fyldt med jødiske flygtninge sprængt i luften af jødiske terrorister i Haifas havn. Det kostede 268 jødiske immigranter livet. Eksplosionen var terrorgruppen Haganas arbejde, mere præcis en afdeling af Irgun der var i Haganna, ledet af Menachem Begin. Irgun brød senere ud fra Haganah.

   
 
LEDEDE STERN-BANDEN

Yitzhak Shamir var en af dem som overtog ledelsen af Stern-banden efter grundlæggerens død. Han var en af dem som beordret drabet på Folke Bernadotte. Siden blev han statsminister i Israel. De så på Bernadotte som en anti-zionist og som værende for venligt mod briterne.

Indsat i billedet: Shamirs søn Yair

   
 
SAMARBEJDET MED BRITENE

Haganah blev kernen i det israelske forsvar, da det blev oprettet i 1948. De støttede ikke Stern og Irguns metoder, men samarbejdede i en periode alligevel med dem.
   
 
BLEV VIGTIGT FOR OPRETTELSEN AF ISRAEL

Hanagah-medlemmer under træning i 1947. De moderate kræfter i militærgruppen mente Israel måtte have støtte af en stormagt, nemlig britene. De mere radikale elementer udenfor begyndte at se mod USA. | Større
   
 
AFSKYEDE TERRORGRUPPERNE:

Storbritanniens statsminister Winston Churchill mente man burde have åbnet for mere indvandring til de palæstinensiske områder, men fordømte de jødiske terrorgruppene på det kraftigste.

Winston Churchill om Jøderne: Kampen om det jødiske folks sjæl

 

   
 
FORÆLDRE I IRGUN

Forældrene til Israels udenrigsminister Tzipi Livni blev den første til at gifte sig i den nyopprettede Israelske stat i 1948. Faren Eitan Livni var leder i Irgun, og moren Sara Rosenberg, var også Irgun-aktivist.
   
 

Jødisk propaganda og sorte operationer

Fordrivelsen af Jøder fra arabiske lande var iscenesat af Jøder

'Et andet eksempel på et propagandaforløb er de irakiske jøders masseflugt. Jødernes tilstedeværelse i Irak kan føres ubrudt tilbage til gammeltestamentlig tid. De irakiske jøder udgjorde verdens ældste jødiske samfund, og de var en vigtig og integreret del af det irakiske samfund.

I foråret 1950 blev der rettet terror mod de irakiske jøder. Der blev kastet bomber imod dem. Den sidste bombe blev kastet foran en synagoge. En jødisk dreng blev dræbt. Drabet udløste en panisk masseflugt. På kort tid forsvandt verdens ældste jødiske samfund. 125.000 irakiske jøder flygtede, og de fleste valgte at tage til Israel.

Men en israeler, Yehudah Tajjar havde forinden ført de irakiske myndigheder på sporet af terroristerne. Han var under en spadseretur i Bagdad blevet genkendt af en palæstinensisk flygtning, der havde været gadehandler i Israel. Tajjar fortalte først, at han var på kærestebesøg men myndighedernes undersøgelse viste, at han var med i en gruppe, der kaldte sig "Bevægelsen".

Gruppens femten medlemmer, der alle var zionistiske jøder, stod bag den bombeterror, som havde drevet 125.000 irakiske jøder på flugt. Gruppen havde forbindelse til den jødiske elite.

Meget mere hos:

Fyens Stiftstidende 5 februar 2009 - Den dobbelte løgn

   
 
  The Age of Terror: A Survey of Modern Terrorism | marinata01
   
 
  The Transfer Agreement (Book)

I 1925 INDVANDREDE DEN POLSKE JØDE YAIR STERN til Palæstina. Han var 18 år.

Årene i Sibirien som han som 10 årig overlevede ved at sælge kildevand, førte nok ikke til et varmt forhold til Rusland. Israel, derimod, elskede han mere end noget andet.

Du er forlovet til mig, mit hjemland
Ifølge alle Moses' love og Israel

Og med min død vil jeg begrave mit hoved i dit favn
Og du vil leve for altid i mit blod

Studenten digtede om en sensuel kærlighed til Israel, han skrev digte om at blive martyr for jødernes hellige land.

I Palæstina begyndte han at arbejde for at oprette en jødisk stat. I 1930'erne rejste han frem og tilbage til Europa, forberedte jødisk indvandring til Palæstina og organiserede revolutionære celler i Polen.

For dette havnede han i fængsel. Der udklækkede han planerne om at oprette terrorgruppen Lehi, det briterne kaldte Stern Gang. Israel skulle vindes med våbenmagt, briterne skulle presses ud.

FLERE HEMMELIGE, JØDISKE terroristgrupper eksisterede før Israel blev en stat i 1948

I mellemkrigstiden og under anden verdenskrig opererede de mod briterne, som havde området som deres protektorat, og mod "svigagtige" jøder. I hele perioden kæmpede de også mod palæstinensiske grupper, som foretog angreb på jøder.

Stern Gang (oprettet 1940) var sammen med Irgun de mest ekstreme. Og de var centrale i oprettelsen af staten Israel.

Irgun og Stern - Vold terror og fascisme

- De jødiske terroristgrupper Irgun og Stern stod langt ude på den yderste højrefløj, de var stærkt påvirket af fascismen og havde sine rødder i den yderliggående zionistiske bevægelse i Polen. De forherligede vold og terror som de vigtigste midler i den politiske kamp, siger historiker Hilde Henriksen Waage til Dagbladet.no.

MANGE TROEDE ISRAEL var et mirakel da landet opstod i 1948. Men det var derimod resultatet af langvarig planlægning. I mellemkrigstiden opbyggede jøderne, med briternes samtykke, en stat i staten. De fik politiske partier og institutioner efter vestligt mønster. En af grundstenene var dannelsen af et forsvar.

- Det forelå en fiks og færdig stat før Israel blev oprettet, fortæller Henriksen Waage.

Da briterne begyndte at begrænse indvandringen til Israel, og det blev klart at de ikke ville gå med til at oprette en israelsk stat mod folkeflertallet, begyndte flere at se på briterne som fjenden. Militante jøder brød ud fra de mere moderate forsvarsgrupper.

- For Stern og Irgun var briterne den vigtigste fjende. Vold måtte være midlet for at presse dem ud, mente de, noget de mere moderate var uenige i, sir Henriksen Waage.

YAIR STERN oprettet sin terrororganisation efter at han havde kæmpet i Irgun, samt den mere moderate militærorganisationen Haganah. Han mente ingen af dem gik langt nok.

Brutale mordere

Stern-banden gik brutalt til værks. De sprængte britiske politistationer, jernbanespor og cafeer. De dræbte Palæstinensere, Briter og Jøder som de mente svigtede sagen. De bortførte britiske soldater, mishandlede dem og sprængte hoteller. I 1944 dræbte banden Lord Moyne i Kairo. Han var briternes øverste repræsentant i regionen.

Gruppen fremstod da også som noget som kunne ligne en mafiaorganisation. De finansierede deres virksomhed ved afpresning, bankrøverier og donationer. De foretog et snesevis af likvideringer, mange mod jøder. Gruppen havde bare nogle få hundrede medlemmer.

Briterne overvågede dem nøje, de så på Stern-banden som en terroristgruppe. Efterlysningsplakater med Yair Sterns ansigt blev hængt op i hele Palæstina.

- Briterne fængslede alle de kunne overkomme. Men de havde store problemer med at opspore medlemmer. Som dagens Hamas-soldater fik de støtte og kunne gemme sig blandt civilbefolkningen, siger Henriksen Waage.

I dag er dokumenterne om Stern-banden som de britiske hemmelige tjenesterne oprettet frigivet.

Henvendelse til Hitler

DA YAIR STERN BESTEMTE sig for at gå ind på Hitler-tysklands side i den anden verdenskrig, var det en velovervejet beslutning som lå bag.

Yair var fuldstændig klar over at tyskerne var jødehadere, men han mente de kunne manipuleres. Og hadet mod briterne fik han til at tænke at de kunne have fælles interesser. En repræsentant for Lehi blev i 1940 sendt til Beirut for at føre samtaler med en tysk myndighedsrepræsentant. Han tilbød Hitler spionage, sabotage og militæraktioner mod briterne i Mellemøsten og i Østeuropa, der hvor Stern havde terrorceller.

Et brev med det samme indhold blev sendt til den tyske ambassadør i Akaara i 1941. Her blev Stern-bandens tilbud om deltagelse i krigen mod briterne gentaget, mod at tyskerne skulle hjælpe med at fjerne briterne fra Palæstina og oprette en egen, jødisk stat.

Ambassadøren sendte brevet videre til Hitler i Berlin. Men Yair Stern fik aldrig svar fra tyskerne.

YAIR DØDE FOR SAKEN. I 1942 blev han skudt af britiske agenter som afslørede hans skjulested.

Efter Sterns død blev Yitzhak Shamir en af de som overtog ledelsen. Han blev Israels statsminister i to omgange, i 80erne og 90erne.

Han var med og beordrede mordet på Folke Bernadotte, som var FNs hovedmægler i Palæstina. Stern-banden dræbte svenskeren, som de mente var en trussel mod Israel, i 1948. Ingen blev dømt for drabet.

Men Israel måtte gøre noget. 31. maj 1948 blev Stern Gang opløst og integreret i det israelske forsvar, lederne fik amnesti. Gruppen fortsatte med at operere i Jerusalem. Efter drabet på Bernadotte blev gruppen forbudt af israelske myndigheder, medlemmer fængslet og gruppen tvangsopløst. De fik imidlertid amnesti efter kort tid.

Yair Sterns mindedag markeres hvert år, med deltagelse fra israelske myndigheder og politikere.

Irgun og Stern hyldet i Israel

- Irgun og Stern er i dag helt legitime, officielle aktører i israelsk politik og samfundsliv. Deres aktioner bliver langt på vej fremstillet som heroiske. De var pionererne som bidrog til at oprette staten Israel, siger Henriksen Waage.

9. TIL 11. APRIL 1948 blev over 100 Palæstinensere dræbt i Deir Yassin-massakren nær Jerusalem. Sammen med Stern Gang deltog Irgun, en større, yderliggående jødisk terrororganisation som Stern forlod. De havde omkring tusind medlemmer da den var størst.

Drabstallene blev i begyndelsen rapporteret at være over dobbelt så høje. Hændelsen var med til at vække rædsel blandt Palæstinensere og bidrog til at de begyndte at flygte i store grupper.

Irgun blev oprettet på begyndelsen af 1930-tallet, med ønske om at blive en regulær hær, og ikke bare en milits. gennem 30-tallet bombede de palæstinensiske landsbyer, angreb både arabere og briter på cafe, på strande, på sygehuse og på bussen.

22. juli 1946 placerde Irgun en bombe i kælderen på King David Hotellet i Jerusalem. Her havde de britiske myndigheder der hovedkvarter. Angrebet var det blodigste briterne oplevede i mandat-perioden. 91 mennesker blev dræbt, 46 såret.

MODSÆTNINGERNE LEVER FORTSAT

I 2006 protesterede den britiske ambassadør til Israel mod at det skulle holdes en mindedag for Irguns angreb på hotellet.

- Vi mener ikke det er rigtig at hædre en terrorhandling som tog mange liv, skrev han, og protesterede også mod ordlyden på en plakat opsat på hotellet hvor det blev påstået at ofrene døde fordi briterne ikke evakuerede hotellet da de fik besked om bomben. Ambassadøren afviste at dette er rigtigt.

Den tidligere statsminister Binyamin Netanyahu (Likud) var med i debatten.

- Det er meget vigtigt at skelne mellem terrorgrupper og frihedskæmpere, og mellem terrorhandlinger og legitime, militære handlinger. Tænk dig at Hamas eller Hizbollah ville ringe med et bombevarsel til det militære hovedkvarteret i Tel Aviv, sagde Netanyahu.

MEN IKKE ALLE VAR lige begejstret for indsatsen. I 1948 publicerede fremstående jøder som Albert Einstein og Hannah Arendt et brev i New York Times hvor de beskrev Irgun som en højreekstrem, chauvinistisk terrororganiation. De hævdede at lærere blev banket for at kritisere Irgun, at voksne som hindrede deres børn i at deltage i gruppen blev skudt, at de brugte gangstermetoder, vold, rudeknusing og røveri.

Efter anden verdenskrig karakteriserede Churchill Irgun som de vildeste gangstere. Han ville aldrig tilgive deres terrorangreb. Gruppen blev formelt fordømt af World Zionist Congress i 1946.

Israels senere statsminister Menachem Begin var leder i Irgun. Han modtog fredsprisen i 1978. Den nuværende udenrigsminister Tzipi Livnis far Eitan Livni var også med i Irgun. Han sad i fængsel for at have ledet omfattende sabotageaktioner mod briterne.

Efter at Irgun officielt blev opløst, fortsatte gruppen med at gøre sin indflydelse gældende i det stærkt nationalistiske Herut parti og senere i koalitionen Likud.

- Irgun og Stern dannede fra 1960-tallet udgangspunktet for Likud, i dag tilhører de altså Israels officielle højreside, siger Henriksen Waage.

IRGUN OG STERN KOM FRA den mere moderate Haganah, en hemmelig jødisk organisation for væbnet selvforsvar som blev oprettet i begyndelsen af 1900-tallet for at forsvare jødiske bosættelser.

De voksede sig store under de palæstinensiske oprør i begyndelsen af 1920-tallet, og da det israelske forvar (IDF) blev oprettet dannede Haganah kernen.

Haganah samarbejdede med briterne før krigen, selv om briterne ikke formelt anerkendte gruppen. efter drabet på lord Moyne hjalp Haganah til, og arresterede og afhørte Irgun-medlemmer. Indsatsen kaldes jagtsæsonen i Israel.

Men forholdet til terrororganisationerne Irgun og Stern var vanskeligt.

- David Ben Gurion og zionistbevægelsen havde på den ene siden et samarbejde og på den anden side et problematisk forhold til disse organisationer. Irgun og Stern var mere yderliggående. De fik ulovligt indført egne våben, det var et problem at kontrollere dem, siger Henriksen Waage.

Stern-banden og Irgun havde alligevel stor sympati blandt jøderne i Palæstina, og metoderne havde stor opbakning. Derfor indgik Haganah efter krigen et samarbejde med Irgun og Stern, og de gennemførte en række terrorhandlinger mod briterne sammen.

Yitzhak Rabin og Ariel Sharon var blandt Haganahs kendteste medlemmer.

TERRORISME ELLER MODSTANDSKAMP?

Henriksen Waage synes ikke det er helt relevant at sammenligne dagens Hamas med de jødiske terrororganisationer.

- Det er en stor forskel her. Disse jødiske terrororganisationer havde som ideologi en forherligelse af vold og terror som et legitimt politisk våben.

- Ikke helt ulige Hamas?

- Det er mere kompliceret. Hamas har også vært en del af en religiøs, politisk og social bevægelse. Men vigtigere end det, er at Irgun og Stern begge kæmpede for at erobre land, for at komme af med en kolonimagt og for at fordrive araberne. Hamas' charter, hvis vi skal tage det på ordet, er fuld af udtryk som tyder på at Israel skal udslettes.

Men samtidigt er hele Hamas' engagement udsprunget af den israelske besættelse. Hamas er et langt stykke hen ad vejen en modstandsgruppe. Irgun og Stern kom fra et andet land og forsøgte at fordrive et folk, siger Henriksen Waage afslutningsvis.


Tillæg: oprindelig højre spalte hos Dagbladet Norge

JØDER I ISRAEL OG PALÆSTINA

Så langt tilbage vi kan se har der boet jøder i området

I lang tid, blandt andet under det tyrkiske styre, var spændingerne mellem jødene og deres arabiske naboer på et lavt niveau. Jødene kom for at dø i det hellige land og drev religiøs virksomhed i trange ghettoer i Hebron, Safed, Tiberias og i Jerusalem.

I begyndelsen af 1800-tallet ændrede dette sig. Napoleon opfordrede i 1799 til at jøder måtte genoprette det gamle Jerusalem.

Det gikk 50 år før det skete særlig mye mere. Nationalismen blev større da jødene i både Vest- og Øst-Europa fik det vanskeligere, med drab på jøder og pogromer i øst.

Dette hang også sammen med de nationale strømninger i Europa.

Hebraisk blev relanceret som et levende sprog, ikke bare et rituelt symbolsprog. Tanken på en hebraisk stat var opstået, der skulle man snakke sit eget sprog.

Dreyfus-sagen i 1894 afsløredes en dybgående antisemitisme i Frankrig1). Den antijødiske propaganda drejede sig også om folk og race.

Den jødiske journalist Theodor Herzl dækkede Dreyfuss-sagen og udgav bogen Der Judenstaat, hvor i han argumenterede for en jødisk stat. I 1897 tog han initiativet til at oprettede World Zionist Organization. Han blev grundlæggeren af den politiske Zionisme.

Ideen om at vende tilbage til Palæstina bredte sig. Her kunne jødene få en egen nation, én gang til.

I 1891 kom de første protester mod jødenes tilstedeværelse.

De første landområdene blev købt i 1905. De første immigranter reiste til et karrig område som slet med malaria, tørke og fattigdom. De begyndte med landbrug.

I 1914 hadde 85 000 jøder indvandrede til Palæstina. Den første kibbutz blev oprettet i 1909. I Tel Aviv voksede den nye jødiske by.

Opslutningen om zionismen var ikke entydig, tværtimod protesterede mange jøder mod oprettelsen af en jødisk stat. Ikke en gang blandt jøderne i Palæstina var engagementet stærkt i begyndelsen.

Zionismen var i starten en sekulær bevegelse, men i 1902 dannede de religiøse medlemmer deres egen gren.

Palæstinensiske arabere protesterede i begyndelsen af 1900-tallet mere mod at de nye jøder ankom landet. De købte land og overflødiggjorde arabisk arbeidskraft. En anti-zionistisk avis blev oprettet i Haifa. Nogle jødiske bosættelser blev angrebet, men jøderne ignorerede i stor grad arabernes forsøg og forsvarede sig selv
når det blev nødvendigt.

Den første verdenskrig ændrede den politiske situation, med kaos i den zionistiske bevægels og uenighed om hvem af parterne i krigen man skulle støtte.

Indvandringen standsede. Zionisterne forsøgte at samle støtte for deres sag blandt andet i Storbritannien og Frankrig. De ønskede at alliere sig med sejrherren, for at blive hørt i fredsforhandlingene. De ønsket også at oprette en jødisk hær.

Storbritannien gav nogen støtte. I 1918 blev den jødiske brigade oprettet indenfor den britiske hær - paraderede i London og sendt afdelinger til Mellemøsten for at erobre Palæstina. Briterne forlod imidlertid hurtigt denne ide.

Et jødisk nationalt hjem en gave fra Briterne

Den største triumf var imidlertid diplomatisk. Briterne lovede i 1917 at støtte et "jødisk nationalt hjem" i Palæstina.

Briterne vant krigen. En jødisk efterretningstjeneste blev oprettet
[Mossad = udenrigs Shin Bet = i Israel]. Briterne fik i 1922 mandat til at styre Palæstina.

Men oprettelsen af Israel gik ikke så enkelt som enkelte zionister hadde håbet. Erklæringerne om støtte fra briterne var vage og desuden udtrykte Palæstinenserne bekymring over udviklingen. Flere angreb jødiske bosættelser.

I 1920 blev fire jødiske landsbyer I Galillea
(Genesaret) angrebet af Palæstinere, og en af de mest militante zionister blev dræbt.

Det jødiske forsvar måtte organiseres. Imens forsvarede bosætterne deres ressourser på egen hånd.

Organisationen Haganah oprettede irregulære forsvarsstyrker for at beskytte de jødiske jordbrugskolonier mod palæstinensiske angreb.

Sammenstødene blev flere og mere blodige. Også britisk politi deltog.

I 1921, efter nye pogromer, begyndte zionisterne igen at bygge huse.

Det vigtigste var at opbygge en stærk jødisk hær. Det blev oprettet træningslejre i Europa. Mange af de frivillige blev bedt om at skaffe egne våben, de købte også våben i Europa, nogle blev stjålet, andet smuglet ind. De 300 medlemmer af Haganah var omkring 1930'erne vokset til 3000. Både diasporaen og araberne blev mere militante.

Briterne lagde restriktioner på den jødiske indvandring og køb af land, den anti-britiske stemning voksede. Dermed begyndte de mest militante jødiske grupperingerne at gå til angreb på britene.

Kilder: Store norske leksikon og J. Bowyer Bell: Terror out of Zion. Irgun Zvai Leumi, Lehi, and the Palestine Underground

Oversat fra:

Dagbladet Norge januar 2009 - Jødisk terrorgruppe ville samarbeide med Hitler

Fodnote: Dreyfuss fik netop sin retssag og blev frikendt. Der er dem der mener at Dreyfusssagen netop var et bevis for at der ikke var meget antisemitisme. Dreyfuss blev nærmest en folkehelt. [Balder]

Video til højre: The Transfer Agreement

1933: Zionists sign a deal with Hitler - The Transfer Agreement
The Untold Story of the Secret Pact Between the Third Reich and Jewish Palestine

Newscast about the launch of the controversial book about Nazi-Zionist collaboration. Admission that boycott of jewish stores was for only one day, April 1, 1933!


The Age of Terror (2002)

A 3BM Television (London) production, in association with Discovery Europe

Directors Jon Blair, Dan Korn, Polly Williams

Narrator ........................ Tim Piggot-Smith

In effect Israel had set in train the model of the sort of terrorism that most of the world deplores.

Episode 1: In the Name of Liberation begins with an act that many consider the first real act "modern" terror - the bombing of the King David Hotel, and moves on to the struggles for independence by "terror" groups in Algeria, Malaysia and South Africa.

Stressing that "one society's freedom fighter is another's terrorist" the writer-directors uncover the uncomfortable post-modern truth that we live in a relative world, The series' message in the end is very much that of Ghandi: an elegy to the victims of violence perpetrated under many guises, and a finger pointed unwaveringly at those who would delude themselves into thinking they can justify what they have done.

Calling the King David hotel explosion 'the first terrorist attack of the 20th century' and generally treating the whole idea that Jews invented terrorism as indisputable fact.

The narrator stated categorically that the Jews were the first terrorists of the 20th century and said future terrorists learned from their example.

The Irgun copied Arab tactics after the 1939 White Paper when it saw violence could influened British policy.

The Age of Terror: A Survey of Modern Terrorism
   
Kortet illustrerer Israels ekspansion fra 1946 til 2008 - Hvid jødisk jord - Rød palæstinensisk jord
 

Interessant ordveksling mellem Jørgen E Petersen og Bent Jensen

”terrorister” ender ofte på toppen af en kransekage.

Det er også tilfældet i Israel.

»Jaget ud af deres hjem (i en arabisk landsby) blev de nygifte, der holdt hinanden i hånden, sammen med 33 af deres naboer stillet op ad en mur og mejet ned.«

»Der er imidlertid ingen tvivl om, at de angribende jøder foretog mange seksuelle overgreb. Mange unge skolepiger blev voldtaget og bagefter slagtet.«

Begge citater stammer fra Larry Collinses og Dominique Lapierres bog ”O Jerusalem”,

 

Citatet ovenover stammer fra en kronik skrevet af Jørgen E. Petersen Jyllands Posten 9 januar 2009: Kronik: 2009: 10 mulige bud

Dette fik historikeren Bent Jensen til at reagere i sin kronik 'Vor tids nazisme' hvor han sammenligner udsagnene med 'Zions Vises Protokoller'.

Jørgen E. Petersen (journalist, Paris) svarer igen med et læserbrev: Forskning er ikke god nok

'Jeg benyttede mig af citater fra Larry Collinses og Dominique Lapierres verdensberømte bog ”O Jerusalem”, bl.a. om jødiske terroristers mord på arabiske, voldtagne skolepiger. Dette tilsidesætter professor Bent Jensen ved at kalde deres bog "kulørt". Den blev oprindeligt udgivet af forlaget "Simon and Schuster" og fornemt anmeldt i bl.a. The New York Times Book Review og The Los Angeles Times. Readers Digest bragte uddrag.

Han bruger også det prokurator-kneb at inddrage en for sin argumentation velegnet, gammel russisk pamflet. Den fanatiske propagandists form overtager således fra begyndelsen styringen af hans kronik.

Hvad BJ burde have opdaget som forsker, er, at det "kulørte" citat stammer fra den britiske politiofficer, der bl.a. undersøgte mordet på bryllupsselskabet i Deir Yassin. [...]
Som det egentlig fremgik ret stilfærdigt af min kronik, var/er jeg ikke ude på nogen form for urealistisk udenrigspolitisk heksejagt, men ville blot vise, at Israel er en stat opbygget af terrorister lige så blodbesudlede, som man finder dem andre steder. mere

Zionistisk - Nazistisk samarnejde Ha'avara

Was die radikalen Zionisten von den Nazis erwarteten war, dafür zu sorgen, dass die deutschen Juden nach Palästina auswanderten. Auch die Nazis wollten die Juden so schnell wie möglich außer Landes wissen. Zu diesem Zweck wurde, kurz bevor die Nazis an die Regierung kamen, ein Abkommen unterzeichnet, das die Auswanderung der deutschen Juden nach Palästina sicherstellen sollte.
Das Auswanderungsabkommen


 

Relateret:

Mere Zionistisk historie:
Gilad Atzmon 20 november 2009 - Zionist Control of Britain’s Government: 1940-2009 by William A. Cook

Balder Blog 16 januar 2009 - Claus Bentow - Dansk Zionistforbund: Jøder frygter muslimske indvandrere og ventreekstremister

Balder Blog 14 januar 2009 - The Palestinian Israeli conflict (Gaza) in the Danish media as seen by a nationalist Video

Balder Blog 12 januar 2009 - Hamas blev i årevis støttet af Israel for at så splid mellem Palæstinenserne

Balder Blog 6 januar 2009 - Palestinian who shot Israelis in Danish shopping centre was role model for multicult

Global Research 19 January 2009 - War and Natural Gas: The Israeli Invasion and Gaza’s Offshore Gas Fields (Michel Chossudovsky)

Dagbladet Arbejderen 16 januar 2009 - Israel vil have fingrene i Gazas gas (Michel Chossudovsky)


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse

Til Forsiden

Kommenter på: Balder Blog Til Forsiden

 

Clicky Web Analytics