Til Forsiden


Flyttet fra Balder Blog Post 353 - Original Post Date: Feb 9 2008

Balder Blog

Latino Jødisk Koalition I Usa: Jøderne Allierer Sig Med De Nye Indvandrere

 

Latino-jødisk Koalition

Afdelingen San Diego er den førende stemme i San Diego for Jødisk-latino relationer, der bygger byens første koalition for at styrke mere kommunikation, samarbejde, forståelse, respekt og venskab mellem samfundene; forfølge samarbejdsrelationer om emner der angår begge, og muliggøre programmer til fordel for Jøder og Latinoer af alle aldersgrupper i San Diego County.

Oversat fra American Jewish Commitee -  Latino-Jewish Coalition


Intet nyt under solen

  Lord Greville Janner of Braunstone World Jewish Congress
Greville Janner

Så snart en ny trussel mod en nations etniske og kulturelle identitet og sammenhængskraft dukker op, er Jøderne parate til at indgå i alliancer med disse kræfter til det ’fælles bedste’.

Et ’fælles bedste’ der desværre kun kan realiseres på bekostning af nationens majoritet.

I går nævnte jeg i forbindelse med ’Kamelens’ aktuelle bedrageri-sag at Quereshi, lige som en anden utroværdig fremmed der for nylig er styrtet fra piedestalen, nemlig Naser ’tæppehandler-logik’ Khader, er medlem af  ‘The Political Council for Coexistence‘, grundlagt af vicepræsidenten af World Jewish Congress, Lord Janner of Braunstone. Vi kan oplyse at også den tidligere (jødiske) socialdemokrat Finn Rudaizky (nu Dansk Folkeparti) også var medlem af det islamisk / jødiske samarbejde, stablet på benene af den britiske (jødiske Zionist) Lord Greville Janner. Hør radio interview med Finn Rudaizky der også var medlem af dette netværk.
DR 30 august 2005 - Politikere i muslimsk-jødisk netværk
Relateret: Bent Melchior og Bashy Quraishy bygger bro mellem jøder og muslimer

Toronto Star, October 18, 2003 - Abraham's children chat


Men Jødiske organistioner har en alenlang historie af det jeg og mange andre nationalsindede ser som forræderi mod de nationer de er del af.

For Danmarks vedkommende har vi skrækeksempler som f.eks. Herbert Pundik, Melchior brødrene, Rothstein brødrene, Georg Metz, Stig Dalager, Jacques Blum og Arne Notkin og ikke mindste de diverse Holocaust promoverende instutitioner, der alle som én har indvandrernes vel, og nedlæggelsen af Danmark som nationalstat og dyrkelse af holocausttroen højt på dagsordenen.


  Jewish Singles in Your Area

Holland: I den anden aktuelle sag om nedlukningen af SIOE Nederlands blog hos Wordpress.com var det den hollandske organisation MDI (Meldpunt Discriminatie Internet) der stod bag. Organisationens mangeårige direktør var Jøden Ronald Eissens, (nu er han vist nok erstattet af sin kone Suzette Bronkhorst) og organisationen havde et tæt samarbejde og personsammenfald med jødiske (zionistiske) organisationer som CIDI, (Centrum Information Dokumentation Israel) med leder Ronnie Naftaniel, Anne Frank Stiftelsen, og de rødfascistiske foretagender Kafka og AFA.

Jessica Silversmith (gift med en amerikansk Jøde tidligere medlem af Chilekomiteen) er siden 1996 direktør for Stasicentralen Meldpunt Discriminatie Amsterdam. Foreningen Magenta der angivelig har bånd med den jødiske frimurerorganistion B'nai B'rith (Hebræisk for 'Forbundets Sønner') er også del af det mudrede kompleks af holocaustreligiøse, Jøder, Zionister, 'antiracister', kulturradikale og venstreekstremister.

Altså også i Holland er multikulturfremmende organisationer og tankepolitiet domineret af Jøder og deres effektive organisationer.

Amsterdams jødiske borgmester Job Cohen er berygtet for at have forbudt flagning med det hollandske flag i visse af Amsterdams gader (tegn på nationalisme), undertrykkelse af nyheder om indvandreres sexovergreb på hollandske piger og oprettelse af et jødisk / muhamedansk netværk mod antisemitisme og islamofobi. Under hans regime blev et kristent kors i første omgang fjernet fra en mindesmærke for faldne hollandske frihedskæmpere; fordi det 'kunne virke stødende for muhamedanere og Jøder'!

En pro palæstinensisk aktivist ved navn Ivo Jansen fik den 21 december 2004 en betinget dom på fire ugers hæfte, hovedsageligt for at have udgivet en hollandsk oversættelse af den faktisk ret sobre bog 'Døde virkelig seks millioner?' på hjemmesiden Dutchpal. Og nogle år senere udleverede det feje hollandske justitsvæsen under en mellemlanding i lufthavnen den flamske revisionist Siegfried Verbeke til judeokratiet Tyskland, selv om manden allerede var blevet dømt i hjemlandet Belgien for den samme forseelse, og i øvrigt aldrig havde brudt én eneste eneste hollandsk lov.


Fra Tyskland husker vi det nylige eksempel med CDU medlemmet Roland Koch der af de jødiske organisationer og ledende repræsentanter Michel Friedman og Paul Spiegel blev sammenlignet med nazisterne, og i det samme land kørte Jøder en hetz mod den populære studievært Eva Herman for at have rost familiepolitikken under Hitler.

Ikke mindst husker jeg den jødiske justitsminister ministers Brigitte Zypries' forsøg på at indføre de tyske knebellove i resten af EU, der dog vil være anvendelige, så snart de lykkes de danske folkeforrædere; globalisterne Anders Fogh Rasmussen og hans venstreorienterede kumpan Villy Søvndal at lokke danskerne til at ophæve retsforbeholdene og Lissabon traktaten vil kunne regere os fuldstændigt uafhængigt af generende folkevalgte nationale parlamenter og lovgivning. Et af de senere tiltag fra den 13 december 2007


  Irwin Cottler - Canada International Criminal Court
Irwin Cottler

I Canada, hvor loven nu også begynder at genere neokonservative Jøder, bestilte den jødiske lobby tidligere voldelige Antifa rødfascister, til at lave ballade ved retsbygningen i Toronto hver gang sagerne mod Ernst Zündel blev behandlet i retten. (Zündels hus er blevet brændt ned).

Her er det blandt andet navnet Irwin Cottler; fhv. Justitsminister, formand for menneskerettigheds kommiteer, udenrigskommissioner og nu vist nok International Criminal Court.

Det var Cottler der fik den såkaldte 'War Crimes and Crimes Against Humanity Act' gennem parlamentet.

Ezra Levant neokonservativ canadisk Zionist fanget i jødernes egen fælde:

[..] Jeg giver Jøderne skylden

For en generation siden pressede humanistiske elementer fra det 'officielle' jødiske samfund den Canadiske regering til at indføre love der begrænser ytringsfriheden.

Målene for disse love var uden undtagelse fattige, uorganiserede neonazistiske idioter og sammensværgelsesteoretikere som Ernst Zündel og Jim Keegstra - nobodies, der blev internationale berømtheder da de blev forfulgt for deres tankeforbrydelser.

Men nu kommer hr. Elmasry and hr. Soharwardy [muhamedanere] og deres ligesindede, og bruger den samme præcedens der blev grundlagt af det Canadiske Jødiske Kongres.

Sikke et mærkeligt sted Canada er blevet i 2008 hvor politiet i endnu højere grad end menneskerettigheders kommissionerne, hvor muhamedanske fundamentalister bruger hate speech love der blev designet af sekulære Jøder, og hvor regeringens bureaukrater kan afhøre forlæggere i 90 minutter, og er chokeret over at han ikke vil give dem hånden til hilsen.

Her hører vi det fra hestens egen mund.

Oversat fra Globe & Mail 21 januar 2008 - What a strange place Canada is

Ezra Levant:

The CJC is a major part of the CHRC's thought crime system, a system that's rigged against the CJC's political enemies.
[CJC = Canadian Jewish Congress - CHRC = Canadian Human Rights Commission]


Ja sikken et mærkeligt sted Canada er blevet, og England, og Frankrig, og Tyskland, og Østrig, og Belgien, og Holland, og Australien og Ukraine, alle steder Ezras folkefæller fik held med at fremme deres dagsorden.

  Ezra Levant - Canada - Jødisk neokonservativ
Ezra Levant - Videos

Og hvor det lykkedes dem at få skrottet ytringsfriheden, oftest først og fremmest for at beskytte deres nationale myter, og derefter for bedre at kunne producere fragmenterede afkristnede multikulturelle samfund uden sammenhængskraft ved at fremme indvandring, så de kronisk paraniode Jøder kunne føle sig lidt mere tryg.

Hvad bedre bevis for diverse konspirationsteorier kan vi forlange end Ezra Levants egen beretning her?

Men protesterede Ezra Levant den gang hvor man forsøgte at nakke Ernst Zündel?

Eller prøvede han at afholde de jødiske organisationer fra at spille deres beskidte spil før han selv fik kærligheden at føle?

Mere Canada

Også i Canada er det Jøder der dominerer scenen på flere fronter; af den konservative tænketank Canadian Centre for Policy Studies' fire topfigurer er mindst to Jøder: Joseph C. Ben-Ami er tidligere 'director of Government Relations and Diplomatic Affairs for B'nai B'rith Canada'. , Ze'ev Kalin er formand for det holocaustpropaganda promoverende GENA (Genocide Education Never Again), samt skribent for Canadian Jewish Congress og Ottawa Jewish Bulletin, Margret Kopala [på trods af det jødiske navn ifølge J.C. Ben-Ami ikke jødisk] promoverer den etnocentriske jødiske fest Hannukah som en 'universal fest for religionsfrihed', og er stolt af 'det seneste jødiske bidrag til det canadiske samfund: 'Canadian Museum for Human Rights'.

Joseph B. Varner har haft jobs i en lang række militærstrategiske organisationer, og vil gerne have os til at tro at det er Europa der skal frygte Iran mest og ikke Israel. Han går sammen med førnævnte Joseph C. Ben-Ami ind for anerkendelse af Kosovo, hvis løsrivelse fra Serbien har været en neokonservativ (jødisk) prioritet, med Madeleine Albright (Korbel), Wesley Clark* (Kahn / Nemerovski) og Richard Holbrooke (Moos) som de mest fremtrædende eksempler. For fuldstændighedens skyld skal det nævnes at Varner og Ben-Ami til at begynde modsatte sig anerkendelsen af Kosovo.

* Clark actually addressed a Jewish group during the election stating 'I am the oldest son, of the oldest son, of the oldest son -- at least five generations, and they were all rabbis.' Wesley Clark comes from ‘a long line of rabbis’ by Ron Kampeas, jta - September 18, 2003

Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Canada Video


Mindre kendt er det nok også for de fleste at Jøderne har spillet en hovedrolle i den amerikanske sorte borgerrettighedsorganisation NAACP [National Association for the Advancement of Colored People] der helt op til 1970 udelukkende havde jødiske formænd..

Den første præsident af NAACP var Arthur Spingarn, og kun Jøder tjente som NAACP formænd fra dens stiftelse indtil 1970erne mens en rabbiner ved navn Solomon var organisations vicepræsident. Joel Spingarn efterfulgte sin bror, Arthur, efter ham regerede Kivie Kaplan organisationen.

  Rosa Parks i den berømte bus med journalisten Nicholas Chriss.
Rosa Parks i den berømte bus med journalisten Nicholas Chriss.
Hele busepisoden var i øvrigt iscenesat, lige som ovenstående billede der blev taget efter episoden. Rosa Parks var en priviligeret sort kvinde skolet af jødiske marxister.

NAACPs jødiske ledelse var meget lidt kendt af den store offentlighed, mange troede fejlagtigt at Roy Wilkins (sort), var lederen, fordi han oftest optrådte i offentligheden, men han var i virkeligheden 'national sekretær' for bevægelsen, mens Kaplan var formand.

I 1970 erne blev så endelig den sorte Benjamin Hooks formand for organisationen, og fra da afhørte ingen længere om den 'national sekretær'. Det er altså tydeligt at man med vilje holdt de jødiske bagmænd / formænd væk fra rampelyset.

En strategi der også blev benyttet af den psykoanalytiske bevægelse rund om Sigmund Freud, der gjorde sig stor umage for at finde ikke jødiske repræsentanter for den i bund og grund jødiske bevægelse, der skulle repræsentere bevægelsen i offentligheden.

Carl Gustav Jung og hans efterfølger Ernest Jones blev således udnævnt som formand for 'International Psychoanalytic Association', med netop denne hensigt.

Det er også Jøder der stod bag oprettelsen af Roma Rights (Sigøjnere, Roma, Sinti) som vi sikkert i den nærmeste fremtid vil høre mere om når de vandrende folkeslags særlige levevis vil bringe dem endnu mere i konflikt med de omgivende samfund, nu EUs åbne grænser gør det muligt for kriminelle af enhver slags at finde nye lande af mælk og honning. Organisationens stifter og mangeårige præsident var Jøden Claude Kahn.

Det er også Jøder der stod bag oprettelsen af Roma Rights (Sigøjnere, Roma, Sinti) som vi sikkert i den nærmeste fremtid vil høre mere om når de vandrende folkeslags særlige levevis vil bringe dem endnu mere i konflikt med de omgivende samfund, nu EUs åbne grænser gør det muligt for kriminelle af enhver slags at finde nye lande af mælk og honning. Organisationens stifter og mangeårige præsident var Jøden Claude Kahn.

 
Heidi Beirich SPLC

I USA findes også 'Southern Poverty Lawcenter' [SPLC] oprettet af den jødiske advokat Joe Levin og Morris Seligman Dees [det jødiske navn Seligman skyldes en filosemitisk far; opkaldt efter Joseph Seligman, en rig bankmand], to af de mest fremtrædende aktivister er Mark Potok og Heidi Beirich (begge jødiske). Den nuværende præsident Julian Bond er dog en sort kommunist.

Mere fra USA Balder Blog 10 april 2008 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL

 

Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA


I Irland et helt friskt græsningsområde for de sædvanlige kulturvandaler, er den førende 'anti-racist' Israeleren Ronit Lentin.


I England var det "The Board of Jewish Deputies", (også kaldet "den anden israelske ambassade i London) der leverede blåtrykkene til Storbritanniens nuværende vanvittige "racismelove" der overgår den danske lovs vanvid med flere hestelængders forspring, og de blev vedtaget under den den jødiske indenrigsminister Sir Frank Soskice der i øvrigt ikke en gang er britisk født men kom til landet som Russisk immigrant. Går man i dybden med denne historie er han langt fra den eneste Jøde eller den eneste jødiske immigrant der spillede en rolle ved indskrænkningerne i ytringsfriheden og det der er værre.

Loven hed den gang "The Group Libel Law" og er nu blevet omdøbt til "The Race Relations Act ".

Organisationen The Searchlight er en meget aktiv og aggressiv og overvejende jødisk organisation med en dømt forbryder, den zionistiske jødiske rødfascist Gerry Gable i en hovedrolle, arbejder på at holde indvandringsmodstanderne stangen, og det vha. både lovlige og ulovlige metoder.

Seachlight udspionerer og registrerer politiske modstandere på samme måde som REDOX og DEMOS herhjemme. På samme måde som DR herhjemme støtter den yderste venstrefløj og ikke mindst de voldelige såkaldte antiracister, støtter BBC op om organisationer som Seachlight.

Aktuelt; Berlingske Tidende med en interessant portræt af Enoch Powell sikkert i forbindelse med biskop Williams seneste shariaønsker. Organisationen Runnymede Trust en ekstrem multikult-organisation der senere kom til at spille en rolle blev oprettet af Anthony Lester og Jim Rose, begge Jøder, nogle uger efter Enoch Powell's 'rivers of blood' tale i Birmingham.

Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain


I Frankrig er det LICRA (Ligue internationale contre le racisme et l'antisemitisme) der har ført an i kampen mod de nationalsindede, på trods af at den virkelige trussel mod Jøderne i Frankrig stammer fra Nordafrikanske indvandrere. Så hellig er holocaustmyten for disse Jøder at man gerne ser bort fra en rationel vurdering af de trusler der måtte findes mod de franske Jøders liv og velvære, og i stedet for bekæmper de kræfter der ville kunne sikre deres stadigvæk mere usikre liv i det snart halvejen islamiserede Frankrig!

I Frankrig er det den efter jødiske ønsker (lige som i England) forfattede og vedtagne Fabius-Gayssot lov fra 13 juli 1990 også fremstillet efter jødiske ønsker under kyndig vejledning af rabbineren Sirat, lagt frem af det kommunistiske parlamentsmedlem Gayssot og vedtaget af den jødiske statsminister Laurent Fabius som de fædrelandskærlige forfølges med. (et års fængsel og kr 33.000 i bøde + "erstatning til ofrene") .

For ganske nylig (vi skriver marts 2007) vedtog det franske parlament endnu en lov der har fået etiketten "Jødelov" på sig, denne gang er det Nicolas Sarkozy, søn af Ungarsk / jødiske immigranter. Med trusler om høje straffe forbyder loven alle andre end 'anerkendte pressefolk' at filme eller fotografere civile uroligheder á la afbrændningen af de parisiske forstæder, Nørrebro-urolighederne osv. Se også Balder Blog 17 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - France


Sådan kunne jeg fortsætte og tage så godt som hvert eneste land i hele verden under lup, fra Australien til Ukraine og vi ville se nogenlunde det samme mønster:

Jewish Involvement in Anti Free Speech Legislation and promotion of Immigration - By Country Britain, USA, Canada , Holland

Balder Blog 29 marts 2009 - Jødiske ‘menneskerettigheds-organisationer’ udpeger millioner af amerikanere som mulige terrorister

Balder Blog 30 marts 2009 - Jødekartoteket - Om ADLs kriminelle historie og praksis

Mere dokumentation her: Jylland’s Posten Editor Flemming Roses Slightly Crippled Plea for Freedom of Speech

En Bombe i Turban 16 april 2008 - Canada: Menneskeret ikke at vaske hænder

This post was originally Balder Blog Post 353 - Her kommentarerne:

One Response to “Latino-jødisk Koalition i USA – Jøderne allierer sig med de nye indvandrere”

 • Jan Kristensen Says:

  DEN EVIGE JØDE

  Tak til dem, der ikke glemmer at gøre opmærksom på den undergravende zionisme, der skjuler sig i holocaust-medlidenhedens skygge.

  Kulturjøden, der støtter islamisering, ja, det lyder selvmodsigende, men Georg Metz og Herbert Pundik er udmærkede eksempler.

  Det er en misforståelse, at antiislamisme automatisk er lig med støtte til jøder, zionisme og Israel. Det er det ikke hos mig.
  Jeg forstår bare ikke kulturjødernes bevæggrunde. Er der nogen, der gør?

  End of Comments


 • Balder.org - Articles about Holocaust, Zionism, Judaism, Jewish Censorship, Israel Lobby, persecution, Revisionism, Holocaust denial

   

  Til Forsiden

    Balder Blog

   

   

  Clicky Web Analytics