Balder Blog

Sobibor - Holocaustpropaganda og virkelighed

Forbudt i 'den frieste stat nogensinde på tysk jord'


Til Forsiden

Ny bog udfordrer historikere: Sobibor - Holocaustpropaganda og virkelighed

Aktuelt i forbindelse med processen mod John Demjanjuk

 
  Sobibor Holocaust-Propaganda Virkelighed

I maj 2009 blev den 89-årige John Demjanjuk udleveret fra USA til Tyskland, hvor han blev arresteret og sigtet for i mindst 27.900 tilfælde at have medvirket til mord. Disse mord skulle angiveligt være begået i koncentrationslejren Sobibor i det østlige Polen.

Ifølge den ortodokse historieskrivning skulle der der fra maj 1943 til oktober 1943 være gasset mellem 170.000 og 250.000 Jøder. Ligene skulle først være begravet i massegrave, men senere gravet op og brændt på friluftsbål. Men holder disse påstande stand mod en nærmere undersøgelse?

I denne bog bliver den ortodokse opfattelse om hvad der er foregået i Sobibor udsat for en dybtgående undersøgelse. Denne viser at historieskrivningen angående denne lejr ikke hviler på solide beviser, men på et selektivt brug af vidneudsagn som er propfyldt med modsigelser og absurditeter.

Således beretter for eksempel alle tidlige vidner om mord ved hjælp af klor eller en ildevarslende sort væske, og næsten alle vidner var enige om at gaskamrene havde gulve forsynet med klap-luger, for hurtigt at kunne ekspedere ligene ude af kammeret efter gasningen. Først efter krigen blev en forbrændingsmotor nævnt som kilde til giftgas, og klap-luge-gulvene blev skammeligt fortiet af historikerne.

I mere end et halvt århundrede forsøgte ingen holocaust-historiker at finde fysiske beviser for deres påstande. Først i årene 2000-2001 gennemførte professor Andrzej Kola en arkæologisk undersøgelse på det forhenværende lejrområde. Hans resultater bliver gengivet detaljeret i bogen Sobibor, og udsat for kritisk analyse. [..]

Det billede af Sobibor som tegner sig ud fra denne analyse, er ikke det af en 'udryddelseslejr', men af et transitlejr hvorfra Jøder blev deporteret til de besatte østområder.

526 Seiten, DIN A5, pb., schwarzweiß illustriert, Bibliographie, Namensindex, 2010 (DEU)

Overdat fra:

Altermedia Deutschland 3 januar 2011 - Sobibor – Holocaust-Propaganda und Wirklichkeit (Jürgen Graf, Thomas Kues, Carlo Mattogno) £ 27,50

Bogen er skrevet af den tyske revisionist Jürgen Graf, som lever i eksil i Rusland, den italienske historiker Carlo Mattogno, og Thomas Kues, som er en af de senere tilkommede revisionister.

Jürgen Grafs hjemmeside

Download bogen (eller forløberen) her: Højreklik på linket og vælg gem som, gem link som etc.

Die-Akte-Sobibor-Juergen-Graf-Thomas-Kues-Carlo-Mattogno.pdf


Relateret:

Danske propagandister skamroser fantasi-beretninger fra et notorisk upålideligt 'vidne'

Hans Hertel: 'Beretning fra Treblinka sprænger forestillingsevnen' - Ja mon ikke!

Politiken 3 september 2010 - Jeg er den sidste jøde Treblinka 1942-43 - Chil Rajchman (Hans Hertel)

Balder.org 11 marts 2010 - Denmark: Jewish historian Bent Blüdnikow stops 'inaccurate' WWII book - Praises book by dubious Treblinka witness Chil Rajchman

Balder Blog 3 december 2009 - Ivan den Skrækkelige - En farce mener John Demjanjuks israelske advokat Yoran Sheftel

Balder.org 30 juni 2010 - Demjanjuk Complot stelt Dreyfus-Affaire in de schaduw (Gawain)

Balder Blog 14 juli 2009 - Ivan the Terrible - Legal experts prophesize failure of Demjanjuk trial

Balder Blog 7 maj 2008 - Dansk holocaustforsker afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust

Balder.org 14 april 2008 - Sine Molbæk-Steensig - Internet macht frei? Holocaustbenægtelse på Internettet

Balder.org 1 oktober 2007 - Gymnasieelever der søger på Cyklon B (Zyklon B) bliver forført til holocaustbenægtelse

Til Forsiden

Disclaimer: Articles by third parties published or translated by Balder.org do not necessarily reflect the opinions of the editors of this website.
 

 

Clicky Web Analytics