H.C. Andersens by?
eller

(Version med mindre billeder)Kommenter
denne artikel
Balder Blog

Version med større billeder

Opdateret linkliste til andre lignende
demonstrationer nederst på siden

Hizbollah demonstration mod Israel
Hezbollah demonstration against Israel. Links to other similar demonstrations: bottom of this page
Odense lørdag den 22 juli 2006

Helt uforstyrret og med politiets tilladelse kunne hundredevis af islamister sekunderet af (heldigvis få) danske sympatisører demonstrere i Odense, medbringende portrætter af deres åndelige leder Hassan Nasrallah, overhovedet for Hizbollah i Libanon.

Den danske folkebevægelse SIAD blev til gengæld nægtet tilladelse til at demonstrere i Hizbollah og Hamas' hovedkvarterer i Odense bylden Voldsmose og Nørrebro i København. Odense borgmesteren Jan Bøye gjorde endda et stort stykke arbejde for at SIAD og Frit Danmark ikke skulle provokere de stakkels sagesløse terroristtilhængere i Odense.

Så sart er Odense borgmesteren ikke på de indfødte danskeres vegne, og derfor kunne Odenses gader i lørdags gjalde med muhamedanske krigsråb som Allah Uh Akbar, død over Israel og død over USA. Heldigvis for arrangørene af demonstrationen var mange af Odenses kulturberigere lige hjemkommet fra ferie i Libanon....

Måbende måtte danske forbipasserende og turister se til da muhamedaner hæren nærmede sig gennem VestergadeDer står stadigvæk »H.C. Andersens by« på festbannerne i Odense, men hvor længe?

 Undrende danskere ser til fra sidelinjen mens intifadaen nærmer sig....
"Stop besættelsen af Palæstina" står der på skiltet, der bliver båret af det der formentligt er
muhamedaner sympatisøren Bent Hansen der er aktiv i foreningen Palæstina-initiativet i Odense.


Bent Hansen har været engageret i konflikten i Mellemøsten siden han i 1989 var i Palæstina med SiD, og har været i Palæstina og Israel 27 gange siden. Han har blandt andet mødt den palæstinensiske leder Arafat. fra Boycot Israel

Bent Hansen var FN-observatør i Hebron, men blev fyret. Der var kommet en ordre oppefra - højt oppe fra. Hjertet banker for palæstinenserne


Læg mærke til portrættet af
Hizbollah-lederen Nasrallah
der bæres af demonstranterne.

Slagsmål mellem mellemøstlige folkeslag

Slagsmål mellem mellemøstlige folkegrupper udkæmpes i stigende grad i Danskernes fædreland.

Men hvordan kan det være anderledes, når vi har en regering der føler sig kaldt til at agere verdens politibejent sammen med onkel Bush, onkel Blair og onkel Olmert, oven i købet med mere end aktiv velsignelse af Dansk Folkeparti der praktiserer en mere og mere særpræget opfattelse af hvad der er "danske interesser" i udenrigspolitiken. Ville det f.eks. ikke være anbragt, at Dansk Folkeparti brugte "de gode relationer med Tony Blairs England" til at protestere mod den skånselsløse forfølgelse Britiske nationalsindede er udsat for af myndighederne i "demokratiet" Storbritanien? Men der er vel forskellige former for solidaritet når det kommer til stykket.

Kaosset i Libanon hvis fortsættelse forsvares af regeringen og dets støtteparti, har indtil videre resulteret i berigelse af landet med endnu flere muhamedanske kulturberigere end vi havde i forvejen, folk uden et eneste lovligt krav på ophold i Danmark. Hvor meget må solidariteten med Israel koste?

Israelerne må hvad ingen andre må. Hvorfor?

Det er vel et faktum at det som Slobodan Milosevic, (der jo af et stort politisk flertal udenom Dansk Folkeparti og af hele EU) blev udråbt som krigsforbryder, foretog sig er det rene vand ved siden af hvad Israelerne får lov til at præstere til deres fædrelands forsvar.

Og hvorfor støtter Danmark den hårdhændede israelske politik, mens vi selv behandler de muhamedanske uvelkomne gæster med fløjlshandsker?

Er denne ubetingede solidaritet med Israel ikke ensbetydende med endnu flere flygtning i Danmark? Medierne svælger allerede i tåreperserhistorier om de stakkels flygtninge, og situationen skal selvfølgelig løses ved at danskerne tager imod flere flygtninge, og ikke ved at sætte en stopper for tilintetgørelsen af Libanon. Så meget er både højre og venstresiden af folketinget åbenbart stiltiende enige om. Udenlandske interesser har prioritet for danske interesser ser det ud til, og den her gang er selv medierne enige.

 Voldsforherligende bannere der viser en maskinpistol samt portrætter af terrorister bæres med,
og understreger råbenes dystre budskaber om død og ødelæggelse.

Jo, Beirut er kommet til byen, sammen med de under stor pressebevågenhed og velvillige visum-myndigheders omsorg evakuerede "danskere".

Jeg kunne dog ikke få øje på Akkari og hans familie-uden-opholdstilladelse. Det ser også ud til de herboende palæstinenserne foretrækker uro i gaden fremfor krigstraume-terapi. Så måske skulle kommunen i fremtiden jævntlig arrangere sådanne muhamedanertræf?Gad vide hvad de arabiske bogstaver betyder, og om der er nogen lovhåndhævere der agter på det.Allah Uh Akbar!

De vantros vegne er uransagelige.... De giver os mad, husly, ferierejser til Beirut, og bedst af alt så henter de os tilbage på statens regning når der bliver brændt et par flag for meget, og giver resten af familien i Libanon lov til at tage med til det paradis dhimmierne har skabt til os. Det må vi da prøve en anden god gang.Hizbollah tropperne blev ved med at strømme forbi mig som en syndflod.


Der var så meget gang i mobiltelefonerne, at PET ville have haft brug for samtlige arabiske tolke i Danmark for at følg med i hvad de kunne have haft gang i. Hvor de havde tænkt sig at brænde Dannebrog, eller vælte jødiske gravsten, hvilke muhammedtegners børne have der stod for tur denne gang for at få besøg af en flok arabiske mænd. Men oh, det glemte jeg jo. PET har jo et udmærket samarbejde med muhamedanerne. Deres agenter er vel ligfrem på fornavn med de ledende PFLP, Hizbollah og Hamasfolk der befolker Danmark. Nej pas på de farlige højreekstremister, dem der ikke må demonstrere i voldsmose og på Nørrebro. Og for os danskere er Dannebrog jo bare et stykke rødt og hvidt stof. Det kan jo ikke samlignes med et billede af profeten vel?Chbadagaba da bollah ballah!
Men noget godt betyder det næppe...


Den pakistanske delegation?Dirigenten følger troppernes bevægelser, vi drejer ind i KongensgadeNord, syd, øst og vest
Danmark var dog bedst,
og Akkari vendte hjem.

Så vær med som gæst
Danmark holder fest
Når Akkari vender hjem
"Hvis Akkari kommer hjem, mon der så ikke møder to mænd op ved hans bolig og sprænger ham og hans familie i luften?"

"Hvad er det for en pervers tankegang du har? Sådan er vi danskere sq ikke!" "Jamen det var jo bare en joke, haha" "haha"

Akkarisangen.mp3 - Liste X
Nord, syd, øst og vest
Danmark var dog bedst,
og Akkari vendte hjem.

Så vær med som gæst
Danmark holder fest
Når Akkari vender hjem"Når Hizbollah-hæren demonstrerer igen, mon ikke Moses Hansen og Dansk Front møder op og sprænger dem i luften?"

"Hvad er det for en pervers tankegang du har? Sådan er vi danskere sq ikke!"
"Jamen det var jo bare en joke, haha" "haha"
We Shall Overcome blev ikke sunget denne gang...
Og mange af dem så ikke ud til at ville have troet på det heller.
Inden araberne kan nå at drive jøderne i det Røde Hav,
Vil det meste af den muhamedanske verden været gjort radioaktivt i mange år fremover.
Så er det slut med ferie i Libanon og Pakistan...De kulturradikale har gjort Danmark til en deprimeret udgave af "Alice in Wonderland".

Muldvarpene ser ud til at have fået hovedrollen. Muldvarpen var vist også interesseret i arrangerede ægteskaber, hvis jeg husker rigtigt. eller var det fra Tommelise?
To dejlige danske piger må bane sig vej gennem tørklædehavet for at kunne krydse gaden.

I dag var der ingen der råbte ukemsord efter dem. De danske sild er godt nok en hel del mere tiltalende end de omvandrende telte. Men den klamme atmosfære der må være indeni sådan et telt på en varm sommerdag, er åbenbart ingen hindring for ørken østrogenerne, der er hundrede gange mere effektive når det gælder.Det første bud

Du skal elske det multikulturelle samfund som dig selv.

Billedet til venstre:

De "fremmede muhamedanere", som Kaj Wilhelmsen ville kalde dem, vil være i flertal omkring år 2040 eller deromkring, er der vist nogle der har regnet ud.

Børneproduktion er det foretrukne erhverv for muhamedanske kvinder i Danmark

Dem der får brug for pleje eller hjemmehjælp om en 15 - 20 år, skal ikke regne med at kunne få serveret røde pølser eller frikadeller. De vil skulle indstille sig på plejepersonalets nye helligdage, og døjes med trætte uoplagte tørklæder under Ramadanen. Dette gælder selvfølgelig ikke de Radikale, SF eller Enhedslistens politikere der har haft råd til private forsikringer der skal garanterede dem charmerende dansk behandling i stedet for at blive overladt til sure muhamedanske finker i svøb.

Du har betalt din dyre danske skat hele dit liv med dyre danske penge, men når du bliver gammel bliver du spist af med kinesiske varer. Skal du på sygehus bliver du i bedste fald tilset af polske, og i værste fald fremmede muhamedanske læger, der ikke taler dit sprog særligt godt, og ikke altid lige godt ind i danske omgangsformer.

Det meste af plejepersonalet vil bestå af muhamedanske fremmede, tamilere, vietnamesere, somaliere og andre fremmede. Sådan er det allerede nu mange steder rund omkring i Europa. Dine sidste stunder skal du måske gennemleve, overladt til en tildækket muhamedaner, en tilknappet asiat eller en måske hjertelig, men lige så kulturfremmed afrikaner.
Kolonne efter kolonne går forbi....Gaden er sort med skrigende og råbende muhamedanere

Jeg mener ikke at have set særlig meget om denne demonstration i massemedierne, og jeg forstår godt hvorfor.
Det er en skrækindjagende oplevelse at se på kæmpeflokken af skæggede gevandter og indhyllede kvinder, de mange der er med rogn, skubber en barnevogn og har en eller flere unge kulturberigere på slæb. Det er et apokalyptisk syn at være vidne til, og bestemt ingen god reklame for multikulturen.Den danske venstrefløj, her med reklame for socialistisk arbejderavis på bannerne demonstrerede sammen med den kvindeundertrykkende muhamedanske hob. Man må dog konstatere at venstrefløjen må være skrumpet på det sidste.
jeg har et spinkelt håb om at dele af venstrefløjen efterhånden vil besinde sig og slutte op om bekæmpelsen af indvandring og denne sære sekt der dyrker multikultur og multietnicitet som en perversion. Sig ikke at de Radikale ikke har en profet, deres religionsvanvid er lige så stort som andres. Vi vil ikke længere agere forsøgsdyr i det multikulturelle laboratorium.

De har skabt et monster, tro ikke på deres forsikringer om at de på sigt vil få det dresseret, for det har allerede taget magten fra dem. Muligvis indsætter de Khader som leder. Det næste bliver at Kamel Quereshi bliver leder for SF. For de fremmede vil måske hellere høre på "deres egne", når de skal manes til at gå lidt mere i takt. Muhamedansk politi, socialforsorg, skolelærere. "De har bedre kontakt med dem.....".

De rødfascistiske stormtroppers nærvær er jo ikke længere så påkrævet, al den stund at muhamedanerne sikkert selv ville kunne klare ethvert angreb fra en hvilken som helst politisk modstander så let som ingenting. Hvor mange tidligere trænede militsfolk er der ikke ibalndt dem, hvor mange har ikke bekæmpet israelerne eller overlevet en tur i en israelsk KZ lejr? Sådan nogle er s'gu ikke bange for at der kommer nogle folk der råber af dem......

Prøv at se denne video fra en Hizbut Tahrir demonstration i Danmark den 21 juni 2005, og lyt især til talerne, så får du måske en fornemmelse af hvad der skal til at ske så snart muhamedanerne bliver nok i dette land.

Muslimer siger stop - muslimer er en krop, Vi vil styres med Koran, Muslimerne er parat - Khilafah kommer snart... (Real Player)

Eller brug den alternative Real Player Classic, hvis du vi være fri for at bruge Real Player skidtet.
Ak ja, I mener der sikkert godt.....Stop hetzen mod muslimer
Vælt Fogh & Pia

Danske tropper ud af Irak
Socialistisk Arbejderavis

 

Der var heller ikke meget uniformeret politi at se. Sådan er det ikke når danskere demonstrerer, så skal der flere bataljoner til for at beskytte dem og de omkringværende. Men demonstrere det må de jo heller ikke, for vi har jo politiets egne ord for at truslen fra angreb fra de muhamedanske fremmede er så alvorlig at demonstrationen vil medføre fare for liv og lemmer, og derfor må forbydes.

Samtidigt må de fremmede muhamedanere, der jo ifølge politiets egne ord er så farlige at danskernes liv ville komme i fare hvis de selv demonstrerer, demonstrere i tusindvis i alle de danske storbyer, midt under weekenden, der hvor danskerne bor og hygger sig. Mange danskere føler sig selvfølgeligt stødt over de fremmedes krigsråb, larm og slagord, og synet af de mange tilslørede kvinder er dem pinligt og i bund og grund vederstyggeligt. Som børne eller dyremishandling er vederstyggelige.

Men det spiller ingen rolle for hverken politiet eller politikerne, for danskerne er jo ikke farlige på samme måde som de fremmede muhamedanere. Men oh ve hvis man skulle komme til at fornærme nogen i Voldsmose eller Gellerup Parken, så skal der sandelig vises hensyn. Vises hensyn overfor den voldelige adfærd der kan forventes af dem forstås det.

Så vidt så godt..

Balder

Version med større billeder

Kære medbloggere, jeg ved at der er en del af Jer der har reportager af lignende demoer fra den seneste tid (omkring 22 juni) på Jeres blogs. Hvis disse artikler endnu ikke er linket hernede beder jeg Jer om at efterlade et link på bloggen, eller sende mig en mail så disse reportager kan komme med. På forhånd tak!

Links til lignende demonstrationer i andre byer (de seneste nederst):

21 juni 2005 Vi vil styres med Koran, Muslimerne er parat - Khilafah kommer snart... (Real Player)
Jyllands Posten 4. august 2006:
Freds-demo ender hos politiet
Jyllands Posten 4. august 2006:
Vold og demokrati »DØD OVER ISRAEL, død over USA.«
Argantyr: Demonstration mod Israel 28 juli 2006
Polemikken billedreportage: Dø Israel dø!
Thomas B. Lønbæk: Terrorist Demonstration Footage - Copenhagen
Thomas B. Lønbæk: Fotogalleri Anti-Israel-demo 28 juli 2006
Uriasposten:Ingen ‘Muslimer i dialog’, men masser af sympati til terrororganisationer
Sappho 23 juni 2006: Til kamp mod "Jødestaten"
Snaphanen med en pro-israelsk demonstration: To Verdener
Snaphanen: Imamer i front; Dø Israel !
Billeder fra Hiz But Tahrirs egen hjemmeside
Hodjas Blog: Er det Vestjylland eller Beirut

6 august 2006 - Venstrefløj & muhamedaner demonstrationer Billedreportager:

Snaphanen
Uriasposten
Thomas Lønbæk
Angantyr
Skattetryk
BorgerfotoKommenter på: Balder Blog

Send dine fotos - gerne anonymt - til bogerfoto@gmail.com .
Læs nærmere her

Version med store billeder


Clicky Web Analytics